- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 36
Inşallajn

Inşallah canim❤İnşallah keseyi görürürz ikimizde canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canim❤İnşallah keseyi görürürz ikimizde canım![]()
Valla o çok karışık, doktorun demesine göre 5+3. Benim birkaç gün geriden geliyor. Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim, o zaman netleşir heralde tam günü.Peki kaç haftalikri 1500 cikinca sonuç![]()
Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşallahGecmis olsun insallah tekrar yasamazsiniz. Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah bebeginizi![]()
Çok güzel bir his değil mi :)Merhaba güzel anneler, bu sabah kesemizi gördük çok şükür rahme yerleşmiş, haftaya kalp atışı için çağırdı. Hepinize sağlık, sıhhat ve hep güzel haberler diliyorum![]()
Hayırlı olsun canım Çok sevdindim darısı yarın bana inşallahKızlar günaydın çok şükür bebeği gördük son adet tarihim ile uyumlu ölçümKalp atışı da ultrasonda gözüktü ama haftaya dinlicez dedi doktorum inşallah herkes hayırlı haberler alır bu hafta
![]()
Benimki ortadaydı olması gereken yerde dedi DrKizlar ben bebeğime hep sağ tarafta hissediyorum bakalim kese nerde cikcak![]()
Merhaba ilk önce tam duymak için yaptı sonra sabit tuttu :)Merhaba kalp atıslarını dinlerken doktor o kanımızda gezdirdiği seyi böle gel gir yaptımı bende öle bsy yapıda anlamadım o yüzden soruyorum![]()
Merhaba bence önce doktorunla konuş gerekli görürse test yapacaktır.Selamsize birşey sorucam bu kan pıhtılaşması olup olmadığı öğrenmek için ne yapmamız gerek benim kuzenim şuan hamile ve kan pıhtılaşmasından dolayı her gün iğne kullanıyor acaba genetik olabilir mi yani bende de var mıdır? Doktora söylesem test ister mi
Çok güzel hayatında duyduğun en güzel ses değil mi :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inşallah :)Şimdi cıktım muayeneden, kalp atışını gördüm dinledimgelişimi haftasıyla uyumlu kese düzenli cok şükür her şey yolunda
![]()
HMM BENDE HİÇ SABİT TUTMADIDA bu arada bi su sesi gibi bsyde geliyo ama öle aleti git gel yapınca o yüzden aletin yaptıgı baskından dolayımı öle bi ses cıktı anlamadım :))çok şüpheciyim yaa ben sanırımMerhaba ilk önce tam duymak için yaptı sonra sabit tuttu :)
Evet gercekten öyle henüz bilincinde değildim ben ilk randevum icin baya bekledim 6+5te gittim ve orada gercekten varlığının bilincine vardımÇok güzel hayatında duyduğun en güzel ses değil mi :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inşallah :)
İşte neye göre gerekli görüp görmeyecek onu anlamıyorum benim ilk hamileliğimde de herşey yolunda gidiyordu ama 12 haftasında kalbi durdu ve nedeni belli olmadı hadi bunda da öyle olursa diye çok korkuyorum yine başlarda bi sıkıntı yok şükür ama sonunda yine sebepsizce kalbinin durmayacağını bilmiyoruzMerhaba bence önce doktorunla konuş gerekli görürse test yapacaktır.
Günaydın canım sevindim senin adınaKızlar günaydın çok şükür bebeği gördük son adet tarihim ile uyumlu ölçümKalp atışı da ultrasonda gözüktü ama haftaya dinlicez dedi doktorum inşallah herkes hayırlı haberler alır bu hafta
![]()
merhaba gunaydin kizlar simdi gunaydin dedigime bakmayin 5 6 da uyaniyorum bu ara biraz zor zamanlar geciriyorum ben yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz insallah hepimizin sureci saglikli ve keyifli gecsin