- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
Anlatsam roman olur tam olaraksizinde bu yasadıklarınıza ragmen pozitifliğiniz ahyran kaldım maşallah gercekten cok zor zamnlar yasamıssınız sağlık önemli benm midem agrısa huzursuz oluyorum bi enfeksiyon gecirdim kendmi hastalıklı gibi hissetim aylarca valla maşallah gercekten nazar değmesin :)![]()
Ben de erkenden uyanmaya başladım, normalde alarm çalar eşim uyanır beni uyandirirdi şimdi calmadan kalkıyorumKizlar bir sey daha sorucam. Ben onceden sabahlari cok gec uyanirdim son 1 haftadir 9.30da kendiligimden uyaniyorum sizin de uyku duzeninizde degisiklikler oldu mu?
Benim 5+1 de 2213 çıkmıştı bir daha baktirmamistim, 6+5 te supriz bir şekilde ikinci kese görüldü. Şimdi merakla ikinci kesedeki bebeği görüp goremeyecegimizi bekliyoruzCanım ciddi misin olabilir mi böyle bir şey sence
Canım benim transferim 13şubat. Sat 25ocak. Bu hesapla 4+2 oluyo sanırım
Kesinlikle hiçbir sakıncası yok. 6+5 te dahi detaylı görebilmek için vajinal muayene oldum. Çok yaygın bir söylenti ama gerçeklik payı yok.Alttan bakımasi sakıncalı die biliyorum cnm bende 27 ocakta öğrendim hamile olduğumu ama karnından baktı gördü benim keseyi![]()
Ben de bakıyorum ne var ne yok diye. Ama gebeliğin büyük kısmı yazın geçeceği için beli lastikli şortlar elbiseler işimi görecek diyorum.Kızlar yaaaa Benim gibi ilk hamileliği olup hamile kıyafeti giymek İcin sabırsızlanan varmı merak ettim![]()
Hadi git güzel haberlerle gel, ben de saat sayiyordum. Tam 15 saat var diyorken bir gözaltı haberi aldık, arkadaşların ofiste toplandık, 5 saat öyle geçti eve gelip uyudum bittiHayir yarin gidicem sabah 10:30 da randevum insallahbir çok kisiyle burada konusunca karisiyor benimki salı
buraya insallah yarin guzel seyler yazarim cok stresliyim
Kuzenim 1 tayt bir kot pantolon var bende dedi. Benim de dar pantolonlarda karnım sıkışmaya başlayınca kalin penye havuç pantolon aldım bir tane. Şimdilik onunla geziyorum, bugün triko elbise giydim. Kilo yok ama ödem var, karinda sürekli idrar var gibi şişlik var , pantolonlar sıkıntı vermeye başladıBen bir tanecik tayt aldim bilecunku pantalonlarim cok sıkıyor hepsi dar ve benim gobegim hafif şiş şu an düğme acmak zorunda kaliyorum hele akşamları
![]()
Son düzenleme: