Anlatsam roman olur tam olarak

Ama geldi geçti gitti elhamdülillah
Ben de erkenden uyanmaya başladım, normalde alarm çalar eşim uyanır beni uyandirirdi şimdi calmadan kalkıyorum
Benim 5+1 de 2213 çıkmıştı bir daha baktirmamistim, 6+5 te supriz bir şekilde ikinci kese görüldü. Şimdi merakla ikinci kesedeki bebeği görüp goremeyecegimizi bekliyoruz
Kesinlikle hiçbir sakıncası yok. 6+5 te dahi detaylı görebilmek için vajinal muayene oldum. Çok yaygın bir söylenti ama gerçeklik payı yok.
Ben de bakıyorum ne var ne yok diye. Ama gebeliğin büyük kısmı yazın geçeceği için beli lastikli şortlar elbiseler işimi görecek diyorum.
Hadi git güzel haberlerle gel, ben de saat sayiyordum. Tam 15 saat var diyorken bir gözaltı haberi aldık, arkadaşların ofiste toplandık, 5 saat öyle geçti eve gelip uyudum bitti

Kuzenim 1 tayt bir kot pantolon var bende dedi. Benim de dar pantolonlarda karnım sıkışmaya başlayınca kalin penye havuç pantolon aldım bir tane. Şimdilik onunla geziyorum, bugün triko elbise giydim. Kilo yok ama ödem var, karinda sürekli idrar var gibi şişlik var , pantolonlar sıkıntı vermeye başladı