• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bu rezene cayı sabahları mide bulantısına iyi geliyormu ya öğürmekten geberiyorum her sabah :KK43:
canım rezene çayını bilmiyorum ama ben bulantı için akupunktur noktası buldum dünden beri yapıyorum sanki biraz azaldı gibi.. Ama hala kötüyüm resmen gözümün feri söndü ne zormuş bu bulantı :( El bilek içimizden 2,5-3 parmak yukarda bi nokta oraya parmakla bası uyguluyosun iki koluna da yapıyosun bikaç saniye sertçe masaj yapıyosun.

Merhabalar benim dr demişti kalp atışını dinlemeyelim diye ama benim mercimeğin kalbi çok küçüktü daha yeniydi demekki sizde sakınca görmemiş doktor takılmayın hiç onlar bakınca anlıyordur zarar görüp görmeyeceğini dediğim gibi benimki çok küçüktü
Insallah canım insanın aklına takılıyo bi de ilk defa gittigim bi doktor sanirim daha kendisine de alisamadim ondan tedirgin oldum

canım rezene çayını bilmiyorum ama ben bulantı için akupunktur noktası buldum dünden beri yapıyorum sanki biraz azaldı gibi.. Ama hala kötüyüm resmen gözümün feri söndü ne zormuş bu bulantı :KK43: El bilek içimizden 2,5-3 parmak yukarda bi nokta oraya parmakla bası uyguluyosun iki koluna da yapıyosun bikaç saniye sertçe masaj yapıyosun.
PEK BECEREBİLCEĞİMİ SANMIYORUM :) bende sadece sabahları oluyo tam işe gidicem evden cıkıcam bi baslıyo neyseki evden cıkmadan önce oluyo sonra cıkıyorum oksijen filan derken düzeliyorum :)ama gün boyu midem taş gibi bşyler yedikçe oturuyo :)

Yeni katılanlara zahmetsiz, bulantısız bir hamilelik, sağlıklı bir bebek diliyorum. Hoş geldiniz.

Aramızda bebek kıyafeti alanlar, tayta geçenler filan olmuş :KK70: Ben de kendimi motive etmek için internetten bebek kıyafetlerine bakayım dedim. Bir bebeğe ne hangi sırayla giydirilir onu bile bilmediğimi fark ettim. Çok çeşit zıbın var. Hangisi en kullanışlısı onu bile kestiremedim. Daralıp çıktım sayfadan. Bu açıdan sizi takdir ediyorum valla :) İlerleyen günlerde ikinci, üçüncübebeğini bekleyen annelerden bu konularda yardım ve öneri bekliyorum.

Alttan bakımasi sakıncalı die biliyorum cnm bende 27 ocakta öğrendim hamile olduğumu ama karnından baktı gördü benim keseyi 🙄
Alttan bakılması gerekiyor ilk zamanlarda bir sorun var mı ancak öyle anlaşılıyor ama karından görünecek kadar olunca alttan bakmıyorlar. Bir de aklınızda bulunsun kalp atışını dinlerken bebeğin ısısı artıyormuş uzun süre dinlememekte fayda var dedi doktorum.

Günaydın güzel hamişler.Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.Canım öyle bir hamburger istiyorki yemessem öleceğim sanki.rezeneyi bende deniycem balon gibi geziyorum.
Günaydın, hep bu reklamlardan benim de gördükçe canım çekiyor :kk77:

Gunaydin sevgili anne adaylari. Bugun benim de hafif hafif mide bulantim oluyor seviniyordum bende mide bulantisi yok diye erken sevindim herhalde 😄

Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.

PEK BECEREBİLCEĞİMİ SANMIYORUM :) bende sadece sabahları oluyo tam işe gidicem evden cıkıcam bi baslıyo neyseki evden cıkmadan önce oluyo sonra cıkıyorum oksijen filan derken düzeliyorum :)ama gün boyu midem taş gibi bşyler yedikçe oturuyo :)
ay iyi bari biraz geçiyomuş :nazar: benim bulantım asla geçmiyo hiç geçmiyo uykudan bile uyanıyorum defalarca :( normal mi bilmiyorum ama hayattan bezdirdi daha şimdiden :(

Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.

Geçmiş olsun canım kanama alanları kötü bir yerde değilse o kadar tehlikeli değil diye biliyorum. Korkma bak kontrol altındasın hemen müdahale edilebilir bir şekilde inşallah düzelecek herşey 🤲🏻

Geçmiş olsun canım kanama alanları kötü bir yerde değilse o kadar tehlikeli değil diye biliyorum. Korkma bak kontrol altındasın hemen müdahale edilebilir bir şekilde inşallah düzelecek herşey 🤲🏻
Sagolasin kanama alanlari nerede hic bi fikrim yok gordum o an ama bisey anlamadim 2 alanda gordu doktor. Kalp atislari da cok yavas. Cok uzuldum insallah iyi olur 😓

ağlama stres yaptıkca daha kötü olabilir bunları sölemek kolay insan yasamayınca anlaması zor olabilir ama allah ne derse o olacak teslim olup dua etmekten baska çaremiz olmuyor bazen inş tutunur bebeğin çok aminnn:(

gecmis olsun hemen kotu dusunme dusuk tehlikesi olmasi dusecegi anlamina gelmez sen iyi dusun iyi olsun dualarimiz seninle

ağlama stres yaptıkca daha kötü olabilir bunları sölemek kolay insan yasamayınca anlaması zor olabilir ama allah ne derse o olacak teslim olup dua etmekten baska çaremiz olmuyor bazen inş tutunur bebeğin çok aminnn:(
Insallah dualarinizi eksik etmeyin sagolun 🙏🏼

Back
X