• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Kanamadan korkma çok kişide oluyor, benim 26 saat sürdü kanamam hiçbirşey olmadı. Ağlama stres yapmak asıl sana iyi gelmez şu anda, elini karnına koy dua et. Stresi engelleyemiyorsan sakinleştirici müzikler dinle. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri. :KK200: Proluton yapsalardı bir tane yaptılar mı iğne?

Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.

Stres yapma canım, stres çok etkiler. İnşallah doktor kontrolünde atlatıcaksın bunu. Çok fazla fark yok, ilerki zamanlarda bu fark kapanıyor genelde. Sen güzel düşün, güzel olsun. 😊

Yeni katılanlara zahmetsiz, bulantısız bir hamilelik, sağlıklı bir bebek diliyorum. Hoş geldiniz.

Aramızda bebek kıyafeti alanlar, tayta geçenler filan olmuş :KK70: Ben de kendimi motive etmek için internetten bebek kıyafetlerine bakayım dedim. Bir bebeğe ne hangi sırayla giydirilir onu bile bilmediğimi fark ettim. Çok çeşit zıbın var. Hangisi en kullanışlısı onu bile kestiremedim. Daralıp çıktım sayfadan. Bu açıdan sizi takdir ediyorum valla :) İlerleyen günlerde ikinci, üçüncübebeğini bekleyen annelerden bu konularda yardım ve öneri bekliyorum.
Ben de aynıyım inan ki :) aynen nasipse ilerleyen zamanlarda tecrübeli arkadaşlarımızın yardımına çok ihtiyacımız olacak.

Kanamadan korkma çok kişide oluyor, benim 26 saat sürdü kanamam hiçbirşey olmadı. Ağlama stres yapmak asıl sana iyi gelmez şu anda, elini karnına koy dua et. Stresi engelleyemiyorsan sakinleştirici müzikler dinle. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri. :KK200: Proluton yapsalardı bir tane yaptılar mı iğne?
Evet bi tane igne yaptilar yatar yatmaz. Insallah atlatiriz sagolun

İnanıyorum ki çok güzel haberler alıcaz senden canım dualarımız seninle hastanede en iyi şekilde tedavin yapılır. bebeğin seninle kalıcak Allah ın izniyle

Aynen kuzum ben de koskoca doktor falan diye düşünüyorum ben de haftaya da diğer doktoruma gidicem o da kalp atışı için gel demişti bakalım artık başka doktorlara gittiğimi demedim diyemedim :D
Haftaya gideceğin doktora kalp atımını görsek yeter eğer bebeğe zararı oluyorsa sesi açmanıza gerek yok diyebilirsin bence içinde tereddüt kalmasın

Sagolasin kanama alanlari nerede hic bi fikrim yok gordum o an ama bisey anlamadim 2 alanda gordu doktor. Kalp atislari da cok yavas. Cok uzuldum insallah iyi olur 😓
Canım önce stres yapma sakin ol. Benimde tehlike vardı 1haftadır yatıyorum evde söylemiştim kanama vardı benimde tuvalet haric kalkma.benim kanamam 2kez oldu hem pazar hem salı salı günkü cpktu annem bile korktu uzan sadece

Insallah sagolun moral oluyor duymak herkese tesekkur ederim
Çoook zor yaşadım biliyorum 😔kanama , kanama alanı fln olmadı bende ama duanı , duamızı güzel yapalım Allah sağlıklı evlat nasip etsin . Her açıdan düşün kendini teskin illa bizle kalsın deme bence🍀 . Mübarek günlerdeyiz hepimizin bebeğinin sağlıklı olması için dua edeceğim 🤲

Günaydın güzel hamişler.Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.Canım öyle bir hamburger istiyorki yemessem öleceğim sanki.rezeneyi bende deniycem balon gibi geziyorum.
Ay Vallahi dünden beri benim de aklımda yanına da patates🙈 bugün evde yapayım bari diyordum iyi kötü napayım artık o hazırları yemekten iyidir

Canım benim Allah yardımcın olsun. En sağlıklı şekilde geçiririz inşaallah bu süreci. Hiç canını sıkma. En güvenli yerdesin. Çok güzel şekilde geçecek inşaallah bu süreç. Allaha tevekkül edelim inşaallah

Kızlar günaydın bulantı için ilaç içen var mı? Benim gönlüm razı değil ilaç içmeye premesis plus dedi doktorum baktm doğal içerikli zencefil var içinde o daha masum gibi.
Bide dün sordum cevap yazılmamış😢 doktor kalp atışını videoya alalım diye 7-8 defa dinletmeye çalıştı bebişe zararı olmuş mudur ki?
Günaydın herkese hayırlı günler 😻

Ben içiyorum canım bi sürü doğal yöntem denedim. Hiç bir işe yaramadı. Ama benim full bütün gün bulanıyordu. Gözümü açıyorum başlıyor yatana kadar. Dün merkezi aradım söyledim. Zefor diye bir ilaç söylediler aldım. Dün akşam iyiydim. Sabah yine bulantılarla uyandım. Kahvaltıdan sonra aldım ama hala tam geçmiş değil🤢 İnşallah çok uzun sürmez bu bulantılarımız 🙏

Gmiş olsun.iyi düşün iyi olsun 3 4 gün geride olması önemli değil.En azından gözetim altındasın dualarım seninle.

Kızlar ben de sata göre 7. Haftayım ama doktor 5 haftalık görünüyor dedi. Kesenin içinde daha bebeği görmedik bile. Benim gibi olanlar var mı

Sagolasin kanama alanlari nerede hic bi fikrim yok gordum o an ama bisey anlamadim 2 alanda gordu doktor. Kalp atislari da cok yavas. Cok uzuldum insallah iyi olur 😓
Canım Rabbim büyük sen sakın stres yapma kafanda kötü şeyler kurma psikolojin de çok önemli biliyorsun değil mi daima pozitif şeyler düşün vücuduna stres hormonu salgılatma biliyorum kolay değil ama kendini kandır bir şey olmayacak bugün akşama çıkarım bebeğime sağlıkla kavuşacağım diye düşün emin ol etkili olacak bir de elbette duayı elden bırakma biz burda sana dua edeceğiz bugün Arabi ayların ilk günü, çok kıymetli bir gün Rabbim bu günde dualarımızı boşa çıkarmayacaktır içini ferah tut💜

Canım Rabbim büyük sen sakın stres yapma kafanda kötü şeyler kurma psikolojin de çok önemli biliyorsun değil mi daima pozitif şeyler düşün vücuduna stres hormonu salgılatma biliyorum kolay değil ama kendini kandır bir şey olmayacak bugün akşama çıkarım bebeğime sağlıkla kavuşacağım diye düşün emin ol etkili olacak bir de elbette duayı elden bırakma biz burda sana dua edeceğiz bugün Arabi ayların ilk günü, çok kıymetli bir gün Rabbim bu günde dualarımızı boşa çıkarmayacaktır içini ferah tut💜
Allah kabul etsin dualarimizi, oyle yapmaya calisacagim sakin olmaya calisiyorum burdaki herkesin sayesinde daha iyiyim su an aglamiyorum :)

Back
X