• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Canım dualarımız seninle zor bir durum ama ben en önemlisi stres yapmaman kasılmaları tetikleme güzel şeyler düşün mercimekler çok güçlü bizim de güçlü olmamız lazım 🙏🏻

Kızlar yaaaa Benim gibi ilk hamileliği olup hamile kıyafeti giymek İcin sabırsızlanan varmı merak ettim :anneadayı:

BEEENNNN!! hatta sırf tadını çıkarabilmek için sn aylarımın yaza gelmesini istemiştim. gerçi çok zorlanıcaksın sıcaktan demişlerdi ama olsun :D

tabi birde çocuğum doğum günlerini güzel havalarda kutlasın diye sitmeişytim. ekimde çok soğuk sayılmaz dimi artık :)

Cok uzucu gecmis olsun canim sagliksiz bir durum varmiski vucut gebeligi kendi sonlandirmis boyle dusun rabbim ennkisa zaman da yeniden nasip etsin. Benimde ilk gebeligim 8.haftada kalp atislari durdugu icin sonlanmisti kurtajla 😣

teşekkür ederim canım. Sanada çooook geçmiş olsun.
inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız :)

Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.

kuzuumm inşallah bebişin sağlıcakla doğar. bazı bebekler geç gelişebiliyor. içini ferah tut. kalbimiz seninle..

BEEENNNN!! hatta sırf tadını çıkarabilmek için sn aylarımın yaza gelmesini istemiştim. gerçi çok zorlanıcaksın sıcaktan demişlerdi ama olsun :KK70:

tabi birde çocuğum doğum günlerini güzel havalarda kutlasın diye sitmeişytim. ekimde çok soğuk sayılmaz dimi artık :)
Evet bende elbiseler giymek istiyorum kışın olsaydı kalın kalın giyinecektik yazık cok sevimli olur diye düsünüyorum 🤣 ekimde cok soguk olmuyor güzel oluyor tam bahar havası kardesim de 21 Ekim 2019da dogum yaptı mevsimlik giyiniyordu 3.haftasında alısverişe bile gittik gezdik zamanlama güzel olacak insallah Allahın izniyle ☺️

Allah kabul etsin dualarimizi, oyle yapmaya calisacagim sakin olmaya calisiyorum burdaki herkesin sayesinde daha iyiyim su an aglamiyorum :)
Canım görümcem düşük tehlikesi olduğu zaman bir yerden duymuş elini karnına koyup el mubdiu esmasını çekerdi, ben geçen gün Her anneye lazım kitabında da gördüm aynısını, arada içim sıkılınca elimi karnıma koyup çekiyorum bu esmayı, burası da kitaptan bir bölüm, eşin şart değil kendin de aklına geldikçe çek Rabbimin izniyle bir şey olmaz 💐 IMG_20200225_121705.webp

Canım görümcem düşük tehlikesi olduğu zaman bir yerden duymuş elini karnına koyup el mubdiu esmasını çekerdi, ben geçen gün Her anneye lazım kitabında da gördüm aynısını, arada içim sıkılınca elimi karnıma koyup çekiyorum bu esmayı, burası da kitaptan bir bölüm, eşin şart değil kendin de aklına geldikçe çek Rabbimin izniyle bir şey olmaz 💐Eki Görüntüle 2596273
Ben de bunlari arastiriyordum simdi sagolun yapicam.

sevgili anne adayları :) benim gibi kolonya koklayan var mı? yemek kokusu çok rahatsız ediyor iş yerinde mecbur peçeteye kolonya döküp kokluyorum, zararı var mı ki?

sevgili anne adayları :) benim gibi kolonya koklayan var mı? yemek kokusu çok rahatsız ediyor iş yerinde mecbur peçeteye kolonya döküp kokluyorum, zararı var mı ki?
güzel mis gibi kafa yapar 🤣🙈 bende kokulardan çok rahatsız oluyorum . Bizi taşındırmazsam iyidir evde bir koku bulamadım eşim hiçbir şey yok diyor ama bana geliyor 🤦🏻‍♀️

güzel mis gibi kafa yapar 🤣🙈 bende kokulardan çok rahatsız oluyorum . Bizi taşındırmazsam iyidir evde bir koku bulamadım eşim hiçbir şey yok diyor ama bana geliyor 🤦🏻‍♀️
Ya bende aynıyım özellikle mutfaktan koku geliyor giresim gelmiyor kaynağını bulamadım herkes koku yok diyor 🙄

Kızlar iyi geceler
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun. Hayırlı sağlıklı gebeliklerimiz olsun🤲
teşekkürler canım hepimizin ki sağlıklı geçer insallah🤲
Günaydın güzel hamişler.Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.Canım öyle bir hamburger istiyorki yemessem öleceğim sanki.rezeneyi bende deniycem balon gibi geziyorum.
hoş bulduk canım😊
Yeni katılanlara zahmetsiz, bulantısız bir hamilelik, sağlıklı bir bebek diliyorum. Hoş geldiniz.

Aramızda bebek kıyafeti alanlar, tayta geçenler filan olmuş :KK70: Ben de kendimi motive etmek için internetten bebek kıyafetlerine bakayım dedim. Bir bebeğe ne hangi sırayla giydirilir onu bile bilmediğimi fark ettim. Çok çeşit zıbın var. Hangisi en kullanışlısı onu bile kestiremedim. Daralıp çıktım sayfadan. Bu açıdan sizi takdir ediyorum valla :) İlerleyen günlerde ikinci, üçüncübebeğini bekleyen annelerden bu konularda yardım ve öneri bekliyorum.
teşekkürler kuzum bende bazen ebebege dalsammi demiyor değilim😊 ama çok erken kese ile kalbi göreyim inşallah hem bakıp hem sizede atacam hangisi kullanışlı diye😊😊
Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl ,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
çok geçmiş olsun canım hiç üzülme canını sıkma ilk hamileliğim de de şimdide kanamalarla uğraşıyorum allahin izni ile hiç bişey olmayacak sakın kal ve dua et bol bol.. Ya mubdiu duasını bende duymuştum bol bol okuyorum inşallah ikimizde atlatacagiz bu gunleri🤲🤲

Koku olayı fenaaaa heleki dolap ici kokusu annem yanımda 1haftadır saolsun buzdolabı mı komple bosalttı temizledi hala koku geliyor bana k9 gibi tüm kokuları alıyorum ama güzel kokulara igrenc geliyor. Özellikle parfüm kokuları beni benden alıyor. Geçen hafta tiyatrodaydım yanımdaki bayan okadar cok parfüm sıkmıski kalmasak orda cıkarırdım 😐

Ya bende aynıyım özellikle mutfaktan koku geliyor giresim gelmiyor kaynağını bulamadım herkes koku yok diyor 🙄
Ben zaten yemek yapamıyorum annem yaparkende kapıyı kapatıyor bencede koku yok ama bize öyle geliyor en ufak bir sogan kokusu sebze meyve kokusu vs ne bilim alıyoruz işte tüm kokuları kötü hissediyoruz

bende öyle diyorum çocuğun kafa güzel oluyordur :)))
buzdolabı asla açamıyorum.
geçen gün yatak odasından yemek kokusu aldım oturma odasına geçtim mecbur :)
iş yerinde yemek kokusu çok oluyor onda da kolonya çözümü bulabildim yoksa kusacağım belli

Kızlar ben de sata göre 7. Haftayım ama doktor 5 haftalık görünüyor dedi. Kesenin içinde daha bebeği görmedik bile. Benim gibi olanlar var mı

Canım doğru hesapladığına emin misin? Çünkü benim tahmini doğum tarihi 24 ekim, bugün 5+3 oldum.

Senin 28 ekim, nasıl 7 haftalık oluyor?

Kızlar kıpırtı hisseden var mı aranızda? Henüz hissetmem imkansız biliyorum ama ben kıpır kıpır birşey hissediyorum ara ara içimde

Back
X