2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
15 ekime de sezeryan randevusu verdi. 39.hf olmuş oluyor. Doğum ücretlerine baktım da genel anestezi fiatı, epiduraldan yarım milyar daha uygun. Normalde genel anestezinin daha pahalı olması gerek miyormuydu anlamadım😅

Canim benim 5 yasında bi kızım var, ins şimdi yine kız bebek bekliyorum. Abladan kalanları geçen hafta çıkardım.dedigin gibi çoğunda sarı leke vardı. Küvete sabun tozu ve leke çıkarıcı döküp, kıyafetleri önce onda yarim saat fala beklettin, sonra da makinede yine sabun tozu ile yıkadım. Bi kaçı hariç hepsinin lekesi tamamen cıkmış.
Sağol canım. Ben de kaynar suda sabun rendeleyip azıcık kaynattım. Yarına kadar bekleyip yıkayacağım. Bakalım çıkacaklar mı

2 gündür benim kizim da öyle:) dışardan falan bile çok net belli oluyo . Ayaklarıyla elleriyle aynı anda . Geriliyor sanki :)
Bu arada 34.haftadasın 2 gündür öyleymiş.Benimki haftalardır böyle gittikçe de artıyor :110: doğunca mıncıklıcam her yerini intikamım acı olacak😂

Kızlar gece yarısı kaburgalarım tekmeleniyorr 😩😩 var mı aynı durumda olan birkaç gündür bizde durumlar böyle baya rahatsiz edici.. Bugün doktorda teyit etti baş hala aşağıda ve ayaklar sol kaburgamın altında

Yerleri daralıyor ve büyüyüp güçlendiler 🥰 benimki de öyle beni sarsıyor karnımı yamultuyo sol tarafa uzanıyorum alttan ayağı sokup sıkıştırıyo irkilerek kalkıyorum yerimden. A böyle rahat verme he şimdiden diyorum 😄
Ya sorma çok fena👯‍♂️👯‍♂️
15 ekime de sezeryan randevusu verdi. 39.hf olmuş oluyor. Doğum ücretlerine baktım da genel anestezi fiatı, epiduraldan yarım milyar daha uygun. Normalde genel anestezinin daha pahalı olması gerek miyormuydu anlamadım😅
Epidural daha çok tercih edildiğindendir bence

Ayy maşallah ya :) sismistir içerde iyice kıyamam:) çarşamba da ben gidicem inşallah hemen gösterir yüzünü:)
Kime benzettiniz
Dr oğluma benzetti ama ben teyzesinin bebeklik yüzünü gördüm onda. Bizimki de çok kısa bir an gösterdi foto çekecekken kaçtı inşallah gösterir sana da canım benim bidaki kontrole kadar hafızanda hep o görüntüyle oyalanırsın çünkü 🤗❤️

Alan öğretmene değil canım doktorlar vermek istemeyince öyle diyolar. Bize soruşturma açılıyor veremiyoruz diye. Yoksa işlerine gelince yazyolar karşısındaki keyfi de istese veya tanıdığı torpilli olsa yine yazıyor. Ben de öyle mecbur olmadıkça rapor almam ama tanıdığım birsürü arkadaşım rapor alıp tatile gidiyor bişeyde çıkmıyor zaten doktor yazarsa kimsenin onu sorgulamaya hakkı yok hasta olmadığını ispatlayamaz kimse. Ama o rapor yazan doktorlar bana hiç denk gelmiyor hepsi aşırı namıslı 🙄 gerçekten hasta olduğumda bile yazmıyolar
Banada nedense reçete yazan doktor hiç denk gelmiyor en namılısından denk geliyir🤣

olumsuz düşünme küveze illa girecek diye birşey yok , nefes alış verişi iyi ise şuan doğursan bile yanında kalabilir 🍀 inşallah vaktinde gelirler ❤ Erken doğum riskin var mı ? Ciğer geliştirici iğne fln oldun mu
Evet kuzum rahim ağzı uzunluğu 30dan 29a 29 dan 27 mm düşmüş progestana rağmen Eylül’ün 14-15 ine kadar tutsak yeterli olur dedi doktorum ciğer geliştiriciyi sorduğum da artık baktık ki tutamıyoruz Doğum başlıyor ozaman vurucaz dedi . Dün bi devlet hastanesine gittim kafamı karıştırdı bebeğin karın çevresi 2 hafta önden gidiyor ekmeği şekeri makarna pilavı kes diyet yap dedi kendi doktoruma sorucam bugün

Yaa 6 aylıkken bırakılmaz mı. Ben ücretsiz izin almak istemiyorum tayin istemek için. O sebeple daha küçükken dönecem pandemi süreci bitmezse bile heyet raporu ayarlasam bile 6 ayı bulmaz yani

İnşAllah canım amin. Bakalım zorlicam bu zor zamanda çalışabilir alabilmişken iptal etmek istemiyorum
Canim o zaman yarim gun calisiyordum oglen evdeydim cok uzak kalmıyorduk ama ona ragmen cok zorlandik ikimiz de.zatrn 6 aylik kucucuk oluyor. simdi ise tam gun calismak sabahtan aksama kadar coook zor.simdi keske o zaman calismasaydim diyorum yine pismanlik yasamamak icin sartlari zorlayacağım.brans isen ve ders sayin az ise farkli değerlendirebilirsin.

Back
X