- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Yoğun mu hala miktarda azalma var mı bazı kişilerin 40 I geçiyormuş canım telaşlanma bakalımKizlar 40 imiz cikti ama benim kanamam hala kesilmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğun mu hala miktarda azalma var mı bazı kişilerin 40 I geçiyormuş canım telaşlanma bakalımKizlar 40 imiz cikti ama benim kanamam hala kesilmedi![]()
Bizim bugün 58 gün olduk daha yenice bitti sanırım leke leke hep geldi benim olabiliyor yani.Kizlar 40 imiz cikti ama benim kanamam hala kesilmedi![]()
Canim kac günlük oldunuz 120 cc cok degilmi tek seferdeSağol kuzum. Çok şükür dün eve getirdik. Mamayı 120 cc ye çıkarmışlar. Memeyi biraz emip bırakıyor süt olduğu halde. Oluk Oluk akmasada olanıda emzik gibi kullanıyor. Mecbur üsyüne Mamayı veriyorum.
Canım günde kaç kere uyguluyorsunKimyonu bende hafif dövüyorum Bi tutamını üstüne süt sağıyorum 1 çay kaşığı kadar 5 dk bekletiyorum süzüp o sütü veriyorum sanki iyi geldi gibi gaz damlasını kestim. Ben onun yerine böyle yapıyorum
Benim kızda cok kusuyor çözüm bulamadim ama sanirim gazdan kusuyor gazi olunca kuzum yapamayinca zorluyor ondan kusuyor surekli kusnuklu kiyafet degistiriyorum Bende ne zaman gecerkiBizim bebeler bir mi doğmuş ne omzumda bile kusuyor bugün 4.kıyafetimizi giydik bazen süt kesiği gibi kusuyor bide
Canım bence 40 ortalama bir rakam benim ilkinde 52 gün falan sürmüştü ama azalıyo sona doğru iyice. Bunda da bence kırkı devircem yine gibi duruyoKizlar 40 imiz cikti ama benim kanamam hala kesilmedi![]()
Ben hipp kullaniyorum canim ama cok sık vermiyorum sanırım kivami daha koyu 2 3 saatte bir ancak acikiyorKızlar bebelac gold ve sma kullananlar kıvamı nasıl mamaların aptamil çok sıvı çok çabuk acıkıyor mama kullananlar tok tutan mama önerirmisiniz sizinkiler ne kadar sürede acıkıyor
Ben bu saatte ayaktayim 1 bucuk saat oldu gazdan kıvranıyor
Yoğun mu hala miktarda azalma var mı bazı kişilerin 40 I geçiyormuş canım telaşlanma bakalım
Canim gayet iyi almis 1 kiloya kadar iyi diyor doktor 1 den fazlasi cok iyiSarılıktan dolayı çok uyuyor çok ememiyor acaba dedim az mı kilo almış çok sevindim iyiyse kilosu Teşekkür ederiz teyzesi![]()
Doktor fazlasını kusuyor diyor ama kusunca tekrar acıkıyor anlamadım bende canımBenim kızda cok kusuyor çözüm bulamadim ama sanirim gazdan kusuyor gazi olunca kuzum yapamayinca zorluyor ondan kusuyor surekli kusnuklu kiyafet degistiriyorum Bende ne zaman gecerki
Napalım uyusunda razıyım parayla uyku satın alıyoruzAbooowww elektirik faturası 500 gelir artık![]()
Günde Bi kere öğlen gibi filan veriyorumCanım günde kaç kere uyguluyorsun
Aynen kuvvetlendikçe memenin kokusuna alıstıkca süreler uzuyor en son sen cekmeye baslarsın agzındannsilikon uclada en fazla 5 dk emiyodu bugun rekor kirdi yarim saatle sanirim gun gun alisiyor
Bakayım Bi olmazsa küçük hoparlör var Bluetoothla tele bağlanan ordan yüksek sesle açayım bide öle deneyim valla her gece fön makinasıyla uyuyoruz yoksa 1 2 saat diker beniYaaa sesli güldüm buna çocukta uyandı kucağımdabaşlarım o işe öyle uyicaksa uyumasın zaten kafam gitmiş
Bide biyerde okumuştum elektrik süpürgesi fön makinası gibi seslerin çocuğa çok sık dinletilmesi iyi değil diye. Sebebi sonucu yazıyordu da benim aklımda kalmadı. Bi bakın istersen netten zararı varmı yokmu diye canım
Canim kac günlük oldunuz 120 cc cok degilmi tek seferde
120 cc tek seferde içmesi mümkün değil yaaa..kiraz kadar mideleri var onların..hadi ceviz olsun büyümüştür diyerek..20 günlüğüz. Hastanede yattığında hemşireler dedi öyle veriyoruz diye
Biz 35 günlüğüz iciyo 120 yi120 cc tek seferde içmesi mümkün değil yaaa..kiraz kadar mideleri var onların..hadi ceviz olsun büyümüştür diyerek..![]()
Yani bişey diyemiycem miktarı gözümün önüne getirince bir de midelerini gerçekten fazlaBiz 35 günlüğüz iciyo 120 yi