E anne sütünü kac cc içiyolardır kiYani bişey diyemiycem miktarı gözümün önüne getirince bir de midelerini gerçekten fazla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E anne sütünü kac cc içiyolardır kiYani bişey diyemiycem miktarı gözümün önüne getirince bir de midelerini gerçekten fazla
mideleri kadar tabikiE anne sütünü kac cc içiyolardır ki
Anne sütü de 120 versem içio bnm ki ama sagınca 60 cıkıyomideleri kadar tabiki![]()
Benimki 27 günlük en fazla ictigi en fazla 60 cc onuda sonra kusuyor doktor fazlasini kusuyor diyor bide120 cc tek seferde içmesi mümkün değil yaaa..kiraz kadar mideleri var onların..hadi ceviz olsun büyümüştür diyerek..![]()
Bana da doktor 20 günlükken 90 ya da 120 ver demiştiBenimki 27 günlük en fazla ictigi en fazla 60 cc onuda sonra kusuyor doktor fazlasini kusuyor diyor bide
Doktorlarda farkli farkli düşünüyor demekki canim oluru yok ama benim kız zorlasamda icemez iciyorsa verin vallaBana da doktor 20 günlükken 90 ya da 120 ver demişti
Sagınca cıkan miktarı kafana takma bebeğin cektiği ile alakası yok sagmadan once gogslerine sıcak su tut yada sıcak havlu yap 10dk daha rahat geliyor birde sagma makinasıdanda farkediyoAnne sütü de 120 versem içio bnm ki ama sagınca 60 cıkıyo![]()
Bende memede oyalayabiliyorum anca cok doyunca sarkı falan açıyorum konusuyorumKızlar bebeğinizi doyurdunuz uyuttunuz hop uyandı tekrar nasıl oyalıyorsunuz ya da geri uykuya nasıl dalıyorlar. biz uyandıktan max 10 dk sonra dönüp dolaşıp memeye geliyoruz. Ben meme hariç avutamıyorum bebeğimi
Emzik aldım avent tutamadı bir türlü başka alıp denesem mi
Sağol canım bakayımBen hipp kullaniyorum canim ama cok sık vermiyorum sanırım kivami daha koyu 2 3 saatte bir ancak acikiyor
Mamasına zeytin yağı koyabilrsin poposunu zeytinyağlı kulak çubuğu yada derece ucuyla uyarabilirsinKızlar dünden beri bebeğim kakasını yapamıyor ağlıyor burda konuşulmuştu sanki ne yapabilirim bu gazdanda beter iki dk susmuyor
ben bibs almıştım emziği alıyordu ama kavraması zor oluyordu o yüzden çok tutmuyordu. dün nuk aldım kauçuk model daha iyi tuttu ve uzun süre emiyorKızlar bebeğinizi doyurdunuz uyuttunuz hop uyandı tekrar nasıl oyalıyorsunuz ya da geri uykuya nasıl dalıyorlar. biz uyandıktan max 10 dk sonra dönüp dolaşıp memeye geliyoruz. Ben meme hariç avutamıyorum bebeğimi
daha hemen popo uyarma canım. 5güne kadar normal.Kızlar dünden beri bebeğim kakasını yapamıyor ağlıyor burda konuşulmuştu sanki ne yapabilirim bu gazdanda beter iki dk susmuyor
kucağımda dolaşıyoruz ya da anakucağına koyuyorum etrafı izliyorKızlar bebeğinizi doyurdunuz uyuttunuz hop uyandı tekrar nasıl oyalıyorsunuz ya da geri uykuya nasıl dalıyorlar. biz uyandıktan max 10 dk sonra dönüp dolaşıp memeye geliyoruz. Ben meme hariç avutamıyorum bebeğimi
Kabızda değil aslında ama günde 3 kere rahat yapıyordu yapamayınca çok kötü oluyordaha hemen popo uyarma canım. 5güne kadar normal.
masaj yap yağla karnına. bacaklarını falan topla açKabızda değil aslında ama günde 3 kere rahat yapıyordu yapamayınca çok kötü oluyor
Normal canım arar ara miktarı değişiyor ben de azaldı sanıyorduk iki iş yapsam ya da çok emzirsem o gün artıyordu33 gunlukken azaldi gibi sonra regl knamasi kadar oldu gunde iki ped degistirtiyo . Normaldir umarim