Merhaba sağlıkla kavuşun öncelikle.
Ben ikisini de yaptım. Önce sezeryan sonra normal oldu.
Normal diyorum

daha sağlıklı tartışmaya gerek yok. Çok yorgun olduğum için epiduralle doğum yaptım. Birde burda bir gaz var kasılmanız gelince onu çekiyorsunuz kafa yapıyor ve ağrıyı hissetmiyorsunuz. (Türkiyede hiç duymadım) epidural etkisini hissettirene kadar ve doğum anında onu kullandım. 15 dk sürdü sanırım doğum anı pek dk tutamıyorsunuz o anda. Eşim yanımdaydı hep elimi tuttu. Bebiş doğdu hemen verdiler bana sonra dikiş nakış kısmı başladı

sonra odamıza geçtik ertesi gün de evimize geldik.
Hep bir hikaye vardır ama sizinki tektir. Hiç tutmaz başkasınınkiyle. Ben suyum ya da sancım gelecek arabaya binip gidicem diye hayal ediyordum. 1 hafta sancı çektim açılmadı. Hastanenin otelinde kaldım kaç gün ha geldi ha geliyor diye. büyük oğlum arkadaşlarda, eşim bazen benle bazen oğlumla. Artık yeter sezaryene alın açıl ıyor işte dediğim anda ( ki kesinlikle sağlık sıkı tısı yoksa almyorlar sezaryene beni oyalamışlar tamam diye

) doğum yaptım.
Hikayenizi kendiniz ve bebeğiniz yazacaksınız. Korkmayın da o yenidoğan minnoşluğuna kavuşmak için sabırsızlanın. Çooook tatlı bir şey yenidoğan