- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Sen sabah koşa koşa sağlık merkezine git
Bide çok yeni belki ondandır insan panikCanim lutfen sakin ol..normal olabilir tabikide..sivi tuketmememk geriyor diyebiliyorum idrar testlerinde..
Sabır o zamanBulunduğum ilçe de yok pazartesi test günüm
Tabi canim...dua ediyorum senin icin..kuzum benim..yarin sabah bir dhaa yap olurmu..keske kan veripte kisa surede alabilsen sonucu..Bide çok yeni belki ondandır insan panik
Terbiye ettiler bizi susam kadar boylarıylaSabır o zaman
Aynen aslında yarın bir çaresine bakacam acile soralım bakalım yarın yapsa ne zaman çıkarTabi canim...dua ediyorum senin icin..kuzum benim..yarin sabah bir dhaa yap olurmu..keske kan veripte kisa surede alabilsen sonucu..
Aile hekimleride yapiyor canim sabah erkenden yaptirabilirisnAynen aslında yarın bir çaresine bakacam acile soralım bakalım yarın yapsa ne zaman çıkar
Burası ilçe belirli günler alıyorlarmış canımAile hekimleride yapiyor canim sabah erkenden yaptirabilirisn
Cok sevindim.canim inslalah 5.gune guzel kaliteli bi sekilde ulaşırlar 4.gun embriyoda birsuru bolunme gerçekleşiyormus o yuzden onemli galiba morula evresi deniyormuş ona da inslalah 5.gne kaliteli guzel ulasir hayilri haberler alirizKizlar merhaba az once aradilar..rabbime sukurler olsun..3. Gundu bugun..rabbime sukurler olsun 2 side 8 hucreli olmus..sizlere bisey sorcam..daha once 3. Gun transferi oldugum icin hep cok bilmiyorum..4. Gun embriyo icin kritik bir gun diyebiliyorum..neden kritik bilginiz varmi..4. Gun embriyo gelisimi acisindan nasil olmasi gerekiyor..yarinda ariyacaklarini soylediler..yardimci olabilirseniz cok sevinirim..
Himmm anladim az daha sabir o zaman yada acilde falan yaptirabilirsinBurası ilçe belirli günler alıyorlarmış canım
Yarın soracam acile canım yapılıyor mu diyeHimmm anladim az daha sabir o zaman yada acilde falan yaptirabilirsin
Cok tesekkur ederim canim....insallah hayirlisidirda ulasir..rabbim nasip eder.cumlemizinkinide..Cok sevindim.canim inslalah 5.gune guzel kaliteli bi sekilde ulaşırlar 4.gun embriyoda birsuru bolunme gerçekleşiyormus o yuzden onemli galiba morula evresi deniyormuş ona da inslalah 5.gne kaliteli guzel ulasir hayilri haberler aliriz
Sıvıdan negstif çıkmıştır kuzum sabah ilk idrarla doğrudurKızlar 2 gündür sabah testlerim pozitif çıkıyor çizgi çıkıyor akşam sıvı tüketip yaptım negatif çıktı çizgi yok acaba normal mi
Hadi inşallah bal yesin ağzınızSıvıdan negstif çıkmıştır kuzum sabah ilk idrarla doğrudur
İnşallah güzel sonuçlar olurherkese merhaba umarim sonuclar heppp pozitif olur :) benimde 19 ekimde 3.tup bebek transferim yapildi bugun kan vericem. 2 gun once evde test yaptim negatifti hayirlisi olsun hepimiz icin ins
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızherkese merhaba umarim sonuclar heppp pozitif olur :) benimde 19 ekimde 3.tup bebek transferim yapildi bugun kan vericem. 2 gun once evde test yaptim negatifti hayirlisi olsun hepimiz icin ins
Demekko 5 e gidebilecek kapasitede belki ondan bekliyorlardirKızlar bugun 3.gun emrıyolog aradı benide 1 tane yumurta vardı biliyorsunuz dollenmıs orta kalıteymıs 5.gun haber vericez dedı anlamadığım kadarıyla tek yumurta olunca 3.gun dondurmuyolarmı. 5. gun karar verıcez dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?