2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

En önemlisi stresten uzak kalmak zaten. O yüzden bir süre uzak kalıp sakinliğine ve huzurunu koruman gerek🥰 mutlu minnoş bi anne adayı olarak evinde minnoş minnoş dinlenmen gerek🥰 ha bir de bana asla kabız olma diye çok uyarı yapmışlrdı. Hemşireler doktorum vs. O yüzden gerçekten en çok dikkat ettiğim de bu oldu.
Canim cok tesekkur edrim verdigin bilgiker icin..ama yarin cok kritik benim icin..5. Gune gelirler umarim..allahim nasip eder insallah..💕🙏

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻 Bizlerle de paylaşmayı unutmayın🥰🥰
beklemeye bir sure daha devam edicem :) simdi aradilar negatifmis. Rabbimin hikmetindan sual olunmaz.. tum negatif sonuc alanlar ins onumuzdeki aylarda hamile kalirlar (kaliriz) :KK200: Sali dr um heyetle gorusup dondurulmus 4 embriyo icin kararini verip bize doneceklermis.

beklemeye bir sure daha devam edicem :) simdi aradilar negatifmis. Rabbimin hikmetindan sual olunmaz.. tum negatif sonuc alanlar ins onumuzdeki aylarda hamile kalirlar (kaliriz) :KK200: Sali dr um heyetle gorusup dondurulmus 4 embriyo icin kararini verip bize doneceklermis.
😔😔

tutmamasi durumunda yaptirmamiz gereken test vb var mi? tedavi ongesinde genetik test vs yaptirdik ama neden tutmadigini arastirabilecekleri birsey var mi?

Günaydın kızçeler. Adet oldum ve bugün hastaneye gittim doğum kontrol hapı verdi 21 günlük peşine de lucrin iğne verdi diğer adette tekrar gidicem bakalım
Hadi hayirlisi olsun insallah 🤗benimde kulagim telefonda embriyologun aramasini bekliyorum inslalah hayirli haberler verir 🤗

Canim sen taze transfer olmiyacakmisin..insallah guzel haberler alirsin kuzum..nasip etsin allahim...🙏🙏
Yok taze degil canim doktor adetin 2.gunu gel dedi aslinda 9 yumurta toplanmisti ama dinlendirelim daha iyi olur dedi bende doktoruma guvendim oyle 😊simdi haber bekliyorum 5.gunleri sen naptin

Yok taze degil canim doktor adetin 2.gunu gel dedi aslinda 9 yumurta toplanmisti ama dinlendirelim daha iyi olur dedi bende doktoruma guvendim oyle 😊simdi haber bekliyorum 5.gunleri sen naptin
Canim ben birasdan evden cikicam..suana kadar arayan olmadi..insallah hastaneye gidincede rabbim nasip etmisrirde transferim gerceklesir..benimki olursa taze olucak.kuzum..🙏insallah olur..cok heyecanliyim..kormuyorum..karmasik duygular icindeyim

Canim ben birasdan evden cikicam..suana kadar arayan olmadi..insallah hastaneye gidincede rabbim nasip etmisrirde transferim gerceklesir..benimki olursa taze olucak.kuzum..🙏insallah olur..cok heyecanliyim..kormuyorum..karmasik duygular icindeyim
Rabbim yardimcin olsun canim inslalah hersey olumlu guzel gelisir hayirlisiyla transferini olup gelirsin dualrim seninle😊🤗🤗

Benide simdi aradilar canim cok şükür 5 tane 5.gün embriyolarim dondurulmuş kaliteleri iyi ve orta dedi inslalah Rabbim nasip eder bize tutunduğu gunleride goruruz😊
Masallahh canimmm..cok sevindimm..darisi insallah benimde basima..🙏💕💕bende odada bekliyorum..birazdan olucam sanirim..hemsireler bisey soylemedi..doktorum acikliyacakmis..durumlarini..birasdan ogrenicem..insallah allahimm..kucagimizada almayi nasipp eder...🙏🙏🙏💕💕

Masallahh canimmm..cok sevindimm..darisi insallah benimde basima..🙏💕💕bende odada bekliyorum..birazdan olucam sanirim..hemsireler bisey soylemedi..doktorum acikliyacakmis..durumlarini..birasdan ogrenicem..insallah allahimm..kucagimizada almayi nasipp eder...🙏🙏🙏💕💕
Amin amin inslalah canim guzelce sana tutunacak embriyon inslalah transfer olur hayirli haberler alirsin🤗🤗🤲🤲🤲 dualrim seninle 😊

Back
X