2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün bizimde kontrolümüz vardı gelsiimi iyi 6. Ayda ek gıdaya başlayalım dedi ama kızımın yemek yediğimiz deki tepkilerini anlattım ve tattirmaya başladık 6. Aya girene kadar küçük tattirmalar yapabilirsin 3 gün kuraliyla dedi ayrıntılı anlattı fakat deneme yanılmadir bu ek gıda süreci dedi bal yumurta beyazı ve şeker tuz yok bir yıl dedi doktorumuz cam rendeye takmıştım ya ben doktorumuzda onerdi diğer rendeler onun için zararlı dedi bazı yiyeceklerin dönemi varmış bir çok şey anlattı yazdı çizdi verdi kafam resmen darma duman oldu bir çay kaşığınin ucuyla yoğurt verdim bugün yüzünü eksitti geri çıkardı bir kısmını sonra yuttu kesinlikle izlenmeye değerdi bizde bugün durumlar böyle ek gıda konusunu çok ayrıntılı anlattı ama şuan size neleri paylaşmam bilemedim açıkçasi

Canim activianin probiyotik yogurduyla mayaliyorum ben hep. Çok güzel oluyor. Sonraki mayalamalarimda bile evde yogurt olmasina rağmen onu kullanıyorum

Şu işte acayip kötüyüm ya senelerdir beceremem. İnşallah bu sefer beceririm.

İlk tadimlarda ayni besini gunde 1kez veriyorsunuz. Tabi her seferinde miktarini artirarak.

Sende başladın mı tadımlara canım şuan bir tek ben mi kaldım başlamayan.. benim daha doktor kontrolüme bir aya yakın var tek başıma mı kaldım ben şimdi bari buraları hatim ediyim o sürede

Müsait olunca atabilirseniz çok sevinirim, acelesi yok daha 10 günümüz filan var

Biz rutinimizi hiç bozmadan bu saatte yine ayaktayız. Ama bu sefer bir sıkıntısı olduğuna eminim, sürekli bir sızlanma halinde. Diş etlerinden kabarıklık yok, gözü dalsa da ağlayarak uyanıyor. Çok dua etmiştim bu gece biraz uyumak için

Sende başladın mı tadımlara canım şuan bir tek ben mi kaldım başlamayan.. benim daha doktor kontrolüme bir aya yakın var tek başıma mı kaldım ben şimdi bari buraları hatim ediyim o sürede
Ben de baslamadim canim,1 ekim dogumlu daha var :)
Nasil oldunuz

Anne sütü çok değerli bir besin yemek yemesindense süt ona çok faydalı ama 2 hafta sonra baalicaktik fakat doktorumuz tepkileri hazır olduğunu gosteriyor5.5 aylıkken başlamaktan öte tattiralim dedi 6. Aya ulaşınca verirsin diyince girdik bir yola

tadımlara başlayan anneler. henüz öğün yerine geçmediği için yeme saatinde miveriyosunuz yoksa başka bi saat mi?

4’ü geçe dalabildi canım bu saatte de kalktı işte , çok teşekkür ederim sorduğun için. İki gündür çok zorlanıyorum Allah’ın gücüne gitmesin...
Bu yazıyı okuyunca gece hissettiklerini resmen yaşadım Allah sabır versin en sevdiğimiz bukadar zorlaması sanki Sabri öğrenmenin bir yöntemi gibi

tadımlara başlayan anneler. henüz öğün yerine geçmediği için yeme saatinde miveriyosunuz yoksa başka bi saat mi?
Bize sabah 10 ve 15 e kadar olan herhangi bir saat olabilir denildi ve kesinlikle uykudan bir buçuk saat önce asla bişey verme ek gıdaya tamamen gecseniz bile. bizimkiler aynı gün doğmuştu geçenlerde doğumum zamaninda buraya yazmıştım eskiye bir döndüm o telaşli hallerimiz halen devam ediyor doğum bitti şimdide ek gıda

Eskiden salıyorlarmış çocukları sokağa onlar da işlerine güçlerine bakıyorlarmış.tabii ozaman ne korona vardı ne suriyeliler.bir de bu kadar sapık yoktu.efendim güyaaa bulaşığı,çamaşırı ellerinde yıkıyorlarmış.(kv terörü)ben bir bardağı bile elimde yıkamıyormuşum.senin de bulaşık makinan olsaydı sen de yıkamazdın dicem ama o bu cimrilikle olsaydı bile sırf ilaç almasın su faturası kabarık gelmesin diye düz mantık elinde yıkardı.mesela ben bana derslerimde kimsenin yardım ettiğini hatırlamam.şu anda anneler babalar çocuklarıyla yeniden okuyorlar.eskiden anca kadınlar arası gün saçma sapan muhabbetler trt1deki dizileri kendi aralarında anlatıp anlatıp sonunda neler olabilieceği hakkında kendilerince senaryo çizmeler falan fistan.hiç de bana göre olmayan bir hayat tarzı yanii.Hele o gün muhabbeti Ben bir kez bile bir zeka kartı alıp bize gösterip anlattıklarını sanmam çünkü bence onlar da bilmiyordu böyle şeyler olduğunu.ve hayat bu kadar değişmesine rağmen bizi kendileriyle kıyaslamaları kadar saçma bir olay göremiyorum.hiç bebeklerinin başında saatlerce beklemişlermidir acaba?ya da bebeklerinin gaz sorunu yüzünden aylarca acı çekmişler midir? Günlerce gecelerce uyumadığımı bilirim.gaz şurubuna takmıştı mesela.kendi aklınca bıraktıracaktı.sana ne!! Sen mi çekiyorsjn sabaha kadar.çocuk kendi kendine çıkaramıyor işte.senin çocuğun mu neden bu kadar müdahale ediyorsun?bir tersledim o oldu bi daha bebeğimin bakımıyla alakalı yorum bile yapamadı.hayır destek olmadıkları gibi üstüne bir de köstek olmaya çalışıuor.benim kv de zaten eşimle kaynımı yazınn vermiş sanayiye.hoş sanayide olmasalar bile yaz kış demeden onları sokağa salıyormış ve asla eve almıyormuş.evi kirlenir belki Hala da öyledir.torunları gelip gidince evi kırklar tövbe yarabbim.ay ne kadar dolmuşum bu kadına.gerçekten de ondan doldum taştım.hiç konuşmamamıza rağmen iki gün önce evimize geldi.oğlum biraz hasta onun için.oğlum çekyata kusmuştu ben de silmiştim.o da oraya oturmuş.ben de hiç söylemedim orası ıslak oturma diye oh olsun üstü nemlendi sonra da gitti.ay çok ızun oldu ama lütfen hakkınızı helal edin okurken

Çok teşekkür ederim,internetten bakacam,rotayı da geçirmiyim bu ay o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…