2020 Eylül - Ekim de tüp bebek yaptıracaklar..

Ben de varım: ) Eylül ortası başlayacağız, Ekim'di gönlümden geçen ama salgın sebebiyle de ertelemeyelim daha fazla dedik.
Bana regl başlamadan önceki süreçte östrojen bantları verdiler, onları kullanacağım. Bunu kullanan var mı? Yumurtaları baskılayıp boylarını eşitlemek için yapılıyormuş.

Hayırlı olsun.. Ben hiç kullanmadım

Merhaba, yumurtanın çatlamasını engellemek için cetrocide kullanıyorlar iğne olarak o olabilir mi?

Merhaba, yumurtanın çatlamasını engellemek için cetrocide kullanıyorlar iğne olarak o olabilir mi?

Yok canım o yumurtaları büyütürken artık yeterli büyüklüğe gelmesine az kala kontrolsüz çatlamasın diye vurulan bir iğne. Benimkisini yumurtalar toplandıktan sonra vurdular transfer için yumurtlamaman için vuruyorum normal adet olunca da ara bizi ikinci günü gel dedi ama L Liyam23 'ün dediği gibi Lucrin iğnenin adı. O yazınca tanıdık geldi ismi hemşire söyledi çünkü adını ama benim aklımda kalmamıştı şimdi Liyam23 yazınca o olduğunu anladım

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir yol. bizde de erkek faktörü. ve tese yapılcak oyüzden sordum
Bizimde aynı işte. Tese yapılacak.. Zor oluyor hem maddi hem manevi yıpratıcı.. Sürekli kayınvalidem bırakıyorum kızı.. Oda sürekli sorguluyor anne neredesin diye.. Anlatılmıyor da. Allah yardımcımız olsun..

Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 1 evladınız varmış. çok canınızı sıkmayın inşallah herşey güzel olur. benim hiç çocuğum yok ve ilk tedavim olucak eylülde yani sperm bulunursa inşallah.

Var ama onun yıllardır keske kardeşim olsa demeleri beni öldürüyor. Cok istiyor yoksa ben bu kadar ugrasmazdım Allah biliyor ya. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin

Kızlar yumurta toplamı işlemi nasıl geçiyormuşsun yapılacak stresliyim baya

Hiç stres yapma canım. Bende çok korkmuştum işlemden değil de işlem sonrası uyandıktan sonra ağrım olacak diye ama çok şükür gram ağrım olmadı. Doktor ağrın olabilir dedi ağrı kesici verdi 1 tane bile içmedim gerek kalmadı, çünkü hiç ağrım olmadı. Rahat ol hiç stres yapacak bir şey yok zaten aynı gün taburcu oluyorsun.

Çok teşekkürler saolun

Bende kullanmadım

Bn dr eylül ortasi gbi olmayi dusunuyorum da daha merkeze godip gorusmedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…