- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
Aslında oluşuyor ama tutmuyor.. Tutsa da düşük oluyor. Bu defa pgt yapılacak bakalımsağlıklı embriyolar oluşmuyormu?
Hayırlı olsun.. Ben hiç kullanmadımBen de varım: ) Eylül ortası başlayacağız, Ekim'di gönlümden geçen ama salgın sebebiyle de ertelemeyelim daha fazla dedik.
Bana regl başlamadan önceki süreçte östrojen bantları verdiler, onları kullanacağım. Bunu kullanan var mı? Yumurtaları baskılayıp boylarını eşitlemek için yapılıyormuş.
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsınızBenimde yarın toplamam Eylül’de transfer olacakmış
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir yol. bizde de erkek faktörü. ve tese yapılcak oyüzden sordumAslında oluşuyor ama tutmuyor.. Tutsa da düşük oluyor. Bu defa pgt yapılacak bakalım
İnşallah hepimiz hamile kalırız hayırlısı ileGeçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsınız
Merhaba, yumurtanın çatlamasını engellemek için cetrocide kullanıyorlar iğne olarak o olabilir mi?Benimkisi dondurulmuş embriyo olacak fakat yumurtalarım toplandıktan sonra kalan 1 embriyoyu transfer ettirmek istedim doktorum havuz önermişti esasen kabul etmedim bunu transfer edelim dedim öyle deyince bana o iğneyi vurdu hemşire bu yumurtlamaman için dedi adet olduğunda da ara bizi rahim kalınlaştırmak için iğnelere başlayalım dedi şaşırdım birkaç araştırma yapayım ne alaka yumurtlamamak dedim o an sormak aklıma da gelmedi, araştırınca bir şeyde bulamadım ama vardır bir bildikleri herhalde. Teşekkür ederim cevapladığınız için.
Merhaba, yumurtanın çatlamasını engellemek için cetrocide kullanıyorlar iğne olarak o olabilir mi?
Bizimde aynı işte. Tese yapılacak.. Zor oluyor hem maddi hem manevi yıpratıcı.. Sürekli kayınvalidem bırakıyorum kızı.. Oda sürekli sorguluyor anne neredesin diye.. Anlatılmıyor da. Allah yardımcımız olsun..Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir yol. bizde de erkek faktörü. ve tese yapılcak oyüzden sordum
İnşallahİnşallah hepimiz hamile kalırız hayırlısı ile
Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 1 evladınız varmış. çok canınızı sıkmayın inşallah herşey güzel olur. benim hiç çocuğum yok ve ilk tedavim olucak eylülde yani sperm bulunursa inşallah.Bizimde aynı işte. Tese yapılacak.. Zor oluyor hem maddi hem manevi yıpratıcı.. Sürekli kayınvalidem bırakıyorum kızı.. Oda sürekli sorguluyor anne neredesin diye.. Anlatılmıyor da. Allah yardımcımız olsun..
Var ama onun yıllardır keske kardeşim olsa demeleri beni öldürüyor. Cok istiyor yoksa ben bu kadar ugrasmazdım Allah biliyor ya. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsinAmin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 1 evladınız varmış. çok canınızı sıkmayın inşallah herşey güzel olur. benim hiç çocuğum yok ve ilk tedavim olucak eylülde yani sperm bulunursa inşallah.
Korkulacak hiçbirşey yok rahat olun..Kızlar yumurta toplamı işlemi nasıl geçiyormuşsun yapılacak stresliyim baya
Kızlar yumurta toplamı işlemi nasıl geçiyormuşsun yapılacak stresliyim baya
Çok teşekkürler saolunHiç stres yapma canım. Bende çok korkmuştum işlemden değil de işlem sonrası uyandıktan sonra ağrım olacak diye ama çok şükür gram ağrım olmadı. Doktor ağrın olabilir dedi ağrı kesici verdi 1 tane bile içmedim gerek kalmadı, çünkü hiç ağrım olmadı. Rahat ol hiç stres yapacak bir şey yok zaten aynı gün taburcu oluyorsun.
Çok teşekkür ler saolunKorkulacak hiçbirşey yok rahat olun..
Bende kullanmadımBen de varım: ) Eylül ortası başlayacağız, Ekim'di gönlümden geçen ama salgın sebebiyle de ertelemeyelim daha fazla dedik.
Bana regl başlamadan önceki süreçte östrojen bantları verdiler, onları kullanacağım. Bunu kullanan var mı? Yumurtaları baskılayıp boylarını eşitlemek için yapılıyormuş.
Tüp bebek 8. Deneme mi sabrinizi takdir ediyorum Allah 8. Denemeyi güzel sonuclandirsin insallahMerhaba hanımlar tedavinin ikinci günümdeyim. 8.denemem
Bn dr eylül ortasi gbi olmayi dusunuyorum da daha merkeze godip gorusmedim bileBen de varım: ) Eylül ortası başlayacağız, Ekim'di gönlümden geçen ama salgın sebebiyle de ertelemeyelim daha fazla dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?