2020 Eylül - Ekim de tüp bebek yaptıracaklar..

Benimde iğnelerde 6.günüm bugün Allah izin verirse pazartesi toplama işlemi yapılacak. Ay sonu ekim başı gibide transfer olur heralde. Doktor dondurulmuşa gitti. İlk sefer olucak bakalım yiyecek ekmeği varsa gelir geçer baş köşemize ❤️

Benimde iğnelerde 6.günüm bugün Allah izin verirse pazartesi toplama işlemi yapılacak. Ay sonu ekim başı gibide transfer olur heralde. Doktor dondurulmuşa gitti. İlk sefer olucak bakalım yiyecek ekmeği varsa gelir geçer baş köşemize ❤️
Hayırlı olsun senı le aynı gündeyiz bende beklıyorum ama opu ile ilğili birşey söylemediler

Merhaba,

Benimde dondurulmuş 1 adet 5. gün embriyom var adet olmayı bekliyorum 2.günü gel ilaçlara başlayalım transfer için dediler ve bana 1 tane iğne vurdular yumurtlamamam içinmiş? Ben iğnenin adınıda unuttum araştırmak istedim bir şeyde bulamadım transfer sürecinde olan birileri gelirse buraya mesela @yel1z cevap yazmış konunuza anladığım kadarı ile kendisi de transfer sürecinde. @yel1z size de bu iğneden vurdular mı ?
Merhabalar yumurtlama iğnesi olduğuna eminmisiniz ? Benim bildiğim yumurta topladan önce yumurtlama iğnesi vuruyorlar. Transfer sürecinde vurulan iğne değerlerle ilgili bir iğne ben 2 kere oldum

Bizde de erkek faktörü. Bu yüzden ilk tüp bebek denememiz negatif maalesef. ameliyat için bekliyoruz sonrasında kür ve vitamin uygulayacağım 3 ayda inşallah değerleri güzelleşir. Allah hepimize yardım etsin

Bizde de erkek faktörü. Bu yüzden ilk tüp bebek denememiz negatif maalesef. ameliyat için bekliyoruz sonrasında kür ve vitamin uygulayacağım 3 ayda inşallah değerleri güzelleşir. Allah hepimize yardım etsin
Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonra kadın doğuma gidip görüştüğümüzde keşke ameliyat olmadan gelseydi dedi bilginiz olsun ☺️

Allah tan ümidini kesmemen ne hoş .insaAllah herşey gönlünce olur:)Benimde oglum tüp bebekle oldu suan 2 yasında . 2ciyi dusunuyorum eşim istemiyor ama ben ekim adetiml2 gidecegim. 2ciyi cok istiyorum hayırlısyla cümlemize nasip etsin Rabbim ilk önce olmayanlara versin
Merhaba hanımlar tedavinin ikinci günümdeyim. 8.denemem

Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonra kadın doğuma gidip görüştüğümüzde keşke ameliyat olmadan gelseydi dedi bilginiz olsun ☺
Aynen bizde de varikosel var ameliyat olmadan deneyelim dedik olmadı sonuc transfer bile yapılmadı
Neden size böyle dedi doktor ameliyat öncesi sonrası değerleri kaçtı eşinizin

Allah tan ümidini kesmemen ne hoş .insaAllah herşey gönlünce olur:)Benimde oglum tüp bebekle oldu suan 2 yasında . 2ciyi dusunuyorum eşim istemiyor ama ben ekim adetiml2 gidecegim. 2ciyi cok istiyorum hayırlısyla cümlemize nasip etsin Rabbim ilk önce olmayanlara versin
Kesmedim şükür zamanı var bir kızım var ilk deneme den 8 yasında birde son denemeden oldu ama düşük yaptım maalesef.. Birdaha bir yola cıktık kızım cok istiyor bakalım

Ben de varım tedavinin 4. günündeyim ilk denemem. Yumurta toplama sonrası transfer için adet görmek mi gerekiyor hiçbir şey bilmiyorum konuyla ilgili. Şimdilik doktor ne derse onu yapıyorum

Ben de varım tedavinin 4. günündeyim ilk denemem. Yumurta toplama sonrası transfer için adet görmek mi gerekiyor hiçbir şey bilmiyorum konuyla ilgili. Şimdilik doktor ne derse onu yapıyorum
Toplamadan sonra 5. gün transfer oluyor eğer embriyo dondurulmayacaksa

Back
X