- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Teşekkürler inşallah ilk deneme den bir kızım var.. Buda olur ınsallahTüp bebek 8. Deneme mi sabrinizi takdir ediyorum Allah 8. Denemeyi güzel sonuclandirsin insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler inşallah ilk deneme den bir kızım var.. Buda olur ınsallahTüp bebek 8. Deneme mi sabrinizi takdir ediyorum Allah 8. Denemeyi güzel sonuclandirsin insallah![]()
Hayırlı olsun senı le aynı gündeyiz bende beklıyorum ama opu ile ilğili birşey söylemedilerBenimde iğnelerde 6.günüm bugün Allah izin verirse pazartesi toplama işlemi yapılacak. Ay sonu ekim başı gibide transfer olur heralde. Doktor dondurulmuşa gitti. İlk sefer olucak bakalım yiyecek ekmeği varsa gelir geçer baş köşemize![]()
Merhabalar yumurtlama iğnesi olduğuna eminmisiniz ? Benim bildiğim yumurta topladan önce yumurtlama iğnesi vuruyorlar. Transfer sürecinde vurulan iğne değerlerle ilgili bir iğne ben 2 kere oldumMerhaba,
Benimde dondurulmuş 1 adet 5. gün embriyom var adet olmayı bekliyorum 2.günü gel ilaçlara başlayalım transfer için dediler ve bana 1 tane iğne vurdular yumurtlamamam içinmiş? Ben iğnenin adınıda unuttum araştırmak istedim bir şeyde bulamadım transfer sürecinde olan birileri gelirse buraya mesela @yel1z cevap yazmış konunuza anladığım kadarı ile kendisi de transfer sürecinde. @yel1z size de bu iğneden vurdular mı ?
Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonra kadın doğuma gidip görüştüğümüzde keşke ameliyat olmadan gelseydi dedi bilginiz olsunBizde de erkek faktörü. Bu yüzden ilk tüp bebek denememiz negatif maalesef. ameliyat için bekliyoruz sonrasında kür ve vitamin uygulayacağım 3 ayda inşallah değerleri güzelleşir. Allah hepimize yardım etsin
Bizde aynısını dediler.. 8.deneme artık olsun yaBenim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonra kadın doğuma gidip görüştüğümüzde keşke ameliyat olmadan gelseydi dedi bilginiz olsun![]()
Merhaba hanımlar tedavinin ikinci günümdeyim. 8.denemem
Aynen bizde de varikosel var ameliyat olmadan deneyelim dedik olmadı sonuc transfer bile yapılmadıBenim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonra kadın doğuma gidip görüştüğümüzde keşke ameliyat olmadan gelseydi dedi bilginiz olsun ☺
Eşiniz varikosel ve ameliyat olmadan 7 deneme mi yaptınız?Bizde aynısını dediler.. 8.deneme artık olsun ya
Kesmedim şükür zamanı var bir kızım var ilk deneme den 8 yasında birde son denemeden oldu ama düşük yaptım maalesef.. Birdaha bir yola cıktık kızım cok istiyor bakalımAllah tan ümidini kesmemen ne hoş .insaAllah herşey gönlünce olur:)Benimde oglum tüp bebekle oldu suan 2 yasında . 2ciyi dusunuyorum eşim istemiyor ama ben ekim adetiml2 gidecegim. 2ciyi cok istiyorum hayırlısyla cümlemize nasip etsin Rabbim ilk önce olmayanlara versin
Hayır ameliyat dan sonra oldu tüm denemelerEşiniz varikosel ve ameliyat olmadan 7 deneme mi yaptınız?
Anladım inşallah istediğin gibi olsun kucağına alırsın evladını Allah bana ve isteyen herkese nasip etsinHayır ameliyat dan sonra oldu tüm denemeler
Rabbim kolaylık versin inşallah. Benim daha ilk cumartesi toplama yapılacak inşallahMerhaba hanımlar tedavinin ikinci günümdeyim. 8.denemem
İnşallah olur rabbım kucagını bos bırakmasınAnladım inşallah istediğin gibi olsun kucağına alırsın evladını Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin
Biz de ameliyata karar verdik ameliyattan sonra birkaç kür yapıp vitamin kullanıp tekrar tüp bebek deneyeceğiz
Hatırladığım kadarıyla evet adet görmen gerekiyorBen de varım tedavinin 4. günündeyim ilk denemem. Yumurta toplama sonrası transfer için adet görmek mi gerekiyor hiçbir şey bilmiyorum konuyla ilgili. Şimdilik doktor ne derse onu yapıyorum
Toplamadan sonra 5. gün transfer oluyor eğer embriyo dondurulmayacaksaBen de varım tedavinin 4. günündeyim ilk denemem. Yumurta toplama sonrası transfer için adet görmek mi gerekiyor hiçbir şey bilmiyorum konuyla ilgili. Şimdilik doktor ne derse onu yapıyorum
Pekı embıroyu neye gore donduruyorlarToplamadan sonra 5. gün transfer oluyor eğer embriyo dondurulmayacaksa