2020 Eylül - Ekim de tüp bebek yaptıracaklar..

Merhaba arkadaşlar. ben de eylülde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. kısaca hikayemi anlatayım. problem bizde erkek faktörü.oyüzden eşim büyük ihtimal tese ameliyatı olucak. eylül 21i doktorla ilk randevumuz olucak. eylül 25-26 adet olucam. eğer eşimde sperm çıkarsa tüp bebek tedavisine başlıycaz o tarihte

Merhaba arkadaşlar. ben de eylülde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. kısaca hikayemi anlatayım. problem bizde erkek faktörü.oyüzden eşim büyük ihtimal tese ameliyatı olucak. eylül 21i doktorla ilk randevumuz olucak. eylül 25-26 adet olucam. eğer eşimde sperm çıkarsa tüp bebek tedavisine başlıycaz o tarihte
Hayırlı olsun. Hangı merkezde yaptırcaksınız

bu arada ben türkiyede yaşamıyorum ama tüp bebek için oraya geleceğim. oyüzden taze transfer olmak zorunda. aranızda taze transfer yaptıranlar varmı

Benimde iğnelerde 6.günüm bugün Allah izin verirse pazartesi toplama işlemi yapılacak. Ay sonu ekim başı gibide transfer olur heralde. Doktor dondurulmuşa gitti. İlk sefer olucak bakalım yiyecek ekmeği varsa gelir geçer baş köşemize ❤
Hayırlı olsun senı le aynı gündeyiz bende beklıyorum ama opu ile ilğili birşey söylemediler
Selam:) nası geçti ağrın sizin var mı? Bende şişkinlik ve kabız yaptı :( kasıklarım taş gibi doktorla görüştüm 3 litre su iç dedi..

Esı varıkosel amelıyatı olmustu. ama orasının yaptıgı semen testinde. Hareket ve sayının cok cok az oldugu soylenmıs.
Bende memorıale gıdıyorum. Sizin sorununuz ne.
bizdede erkek faktörü var...
eşimde sayı hız morfoloji bozukluğu var malesef.. düzelmiyor 1,5 senedir :(

5. güne gitmiyormuş genelde ona üzülüyorum :KK43:
Merhaba bende de erkek faktörlü. ilk 3güne giderse sperm kaliteli deniyor ama 3.günden sonra 5. güne gitmesi yumurta kalitesiyle alakalıymış diye okumuştum. bizde eylül sonu başlıycaz. eylül 21i doktorla görüşcez büyük ihtimal eşim tese ameliyatı olucak. siz doktorla görüştününzmü? dediğiniz gibi 5.güne gitmesi sıkıntılıysa 3.gün transfer ola bilirsiniz. normal tüp bebekmi yokse mikroenjeksiyonmu yaptırıcaksınız acaba

Merhaba bende de erkek faktörlü. ilk 3güne giderse sperm kaliteli deniyor ama 3.günden sonra 5. güne gitmesi yumurta kalitesiyle alakalıymış diye okumuştum. bizde eylül sonu başlıycaz. eylül 21i doktorla görüşcez büyük ihtimal eşim tese ameliyatı olucak. siz doktorla görüştününzmü? dediğiniz gibi 5.güne gitmesi sıkıntılıysa 3.gün transfer ola bilirsiniz. normal tüp bebekmi yokse mikroenjeksiyonmu yaptırıcaksınız acaba
bende tam tersi biliyorum canım
ilk 3 gün yumurta.. sonrası spermle alakalı.. en iyiside 5. gün embriyoları imiş..
eşiniz azospermi ? tese ameliyatı dediniz...
bizde durum daha iyi azosperm değil ama ileri hareket morfoloji 0 :( sayımızda az
doktor beyle henüz görüşmedim bülent beyin sekreteriyle görüştüm ekim ayında başlyıorum regl 2. günü gidecem.. direk tedaviye başlayacam Allahtan mani çıkmazsa pandemi ilerlemesse.. çünkü şehir dışından gidecem :(
mikroçipli yaptıracam ben düz istemiyorum

bende tam tersi biliyorum canım
ilk 3 gün yumurta.. sonrası spermle alakalı.. en iyiside 5. gün embriyoları imiş..
eşiniz azospermi ? tese ameliyatı dediniz...
bizde durum daha iyi azosperm değil ama ileri hareket morfoloji 0 :KK43: sayımızda az
doktor beyle henüz görüşmedim bülent beyin sekreteriyle görüştüm ekim ayında başlyıorum regl 2. günü gidecem.. direk tedaviye başlayacam Allahtan mani çıkmazsa pandemi ilerlemesse.. çünkü şehir dışından gidecem :KK43:
mikroçipli yaptıracam ben düz istemiyorum
azosperm gibi ama değil sadece 2-3tane çıkış oluyor. benim durumum seninkinden daha vahim ben yurtdışından gelicem :) oyüzden daha doktorla görüşemedik bile. mikroçip uygulamasını bazı doktorlar güvenli bulmuyor boşuna olduğunu söylüyorlar oyüzden o konuda biraz kararsızım. zaten mikroenjeksiyonda bakıp aralarından en kalitelisini seçmeye çalışıyorlar. ücret konusunu konuştunuzmu acaba?

azosperm gibi ama değil sadece 2-3tane çıkış oluyor. benim durumum seninkinden daha vahim ben yurtdışından gelicem :) oyüzden daha doktorla görüşemedik bile. mikroçip uygulamasını bazı doktorlar güvenli bulmuyor boşuna olduğunu söylüyorlar oyüzden o konuda biraz kararsızım. zaten mikroenjeksiyonda bakıp aralarından en kalitelisini seçmeye çalışıyorlar. ücret konusunu konuştunuzmu acaba?
yani kaba taslak konuştuk cnım ama oraya gidince işler dğişiyor ben 25 bini gözden çıkardım ilaçlarla birlikte
ama bülent beye güveniyorum içim hep ona gitti yani

Back
X