- Konu Sahibi Sarisekerannesi
ilk denemenizmi?yani kaba taslak konuştuk cnım ama oraya gidince işler dğişiyor ben 25 bini gözden çıkardım ilaçlarla birlikte
ama bülent beye güveniyorum içim hep ona gitti yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk denemenizmi?yani kaba taslak konuştuk cnım ama oraya gidince işler dğişiyor ben 25 bini gözden çıkardım ilaçlarla birlikte
ama bülent beye güveniyorum içim hep ona gitti yani
evet ilk deneme..ilk denemenizmi?
evet ilk denememiz. eylül 25-26adetim başlıycak. doktor 21i yanımda olsunlar demiş büyük ihtimal tahliller falan yaptırıcak. eşimde ameliyatta sperm çıkmaması ihtimali olduğu için ilk o ameliyat olucak diye düşünüyorum. 20si türkiyeye gelicez . resmen zaman geçmiyor. içim içimi yiyorevet ilk deneme..
daha önce çipli aşılama yaptık tutmadı..
birkça kere yumurta takibi yaptırdım olmadı
doğal yollada olmuyor
eşimin spermleride çok değişken... sürekli düşüyor... daha kötü olmadan başlayalım dedik
sizin ilk denememi ? ne zaman gideceksin doktora
iyi yapmışsınız Allah yardımcınız olsun. aşılama falan zaman kaybı. tüp bebeğin başarı oranı daha yüksekevet ilk deneme..
daha önce çipli aşılama yaptık tutmadı..
birkça kere yumurta takibi yaptırdım olmadı
doğal yollada olmuyor
eşimin spermleride çok değişken... sürekli düşüyor... daha kötü olmadan başlayalım dedik
sizin ilk denememi ? ne zaman gideceksin doktora
sanırım tedavi şekillerimiz aynı olcak.. ama biz ekim ortası gibi.. ben yeni regl bitti.. aşılama oldum diye bir ay dinlen dedi..evet ilk denememiz. eylül 25-26adetim başlıycak. doktor 21i yanımda olsunlar demiş büyük ihtimal tahliller falan yaptırıcak. eşimde ameliyatta sperm çıkmaması ihtimali olduğu için ilk o ameliyat olucak diye düşünüyorum. 20si türkiyeye gelicez . resmen zaman geçmiyor. içim içimi yiyor
evet evet haberdar edelim. rahim dinlendirme olayını neden yapıyorlar? benim türkiyede kalmak için sadece 1ay sürem olucak çalıştığım için daha fazla zamanım yok. rahim dinlendirmeye zamanım olmuycaksanırım tedavi şekillerimiz aynı olcak.. ama biz ekim ortası gibi.. ben yeni regl bitti.. aşılama oldum diye bir ay dinlen dedi..
birbirimizi haber edelim :)
canım o ilaçlardan dolayı rahiminin kalınlaşması felan... eğer rahmin hazır değilse transfer edip riske atmıyorlarevet evet haberdar edelim. rahim dinlendirme olayını neden yapıyorlar? benim türkiyede kalmak için sadece 1ay sürem olucak çalıştığım için daha fazla zamanım yok. rahim dinlendirmeye zamanım olmuycak
mesela benim şuan hiçbir sorunum yok. eşimde sorun olduğunu bilmeden önce yumurta takibi yaptırmıştım. doktor her ultrasonda rahim kalınlığının hatta genel olarak rahmimin çok iyi olduğunu söylemişti. acaba o ilaçları kullandığım zaman değişiklik olurmu yacanım o ilaçlardan dolayı rahiminin kalınlaşması felan... eğer rahmin hazır değilse transfer edip riske atmıyorlar
hormon alacağımız için olabilir kuzummesela benim şuan hiçbir sorunum yok. eşimde sorun olduğunu bilmeden önce yumurta takibi yaptırmıştım. doktor her ultrasonda rahim kalınlığının hatta genel olarak rahmimin çok iyi olduğunu söylemişti. acaba o ilaçları kullandığım zaman değişiklik olurmu ya
Zten bulent tıras genelde dınlendırme yapmıyor.evet evet haberdar edelim. rahim dinlendirme olayını neden yapıyorlar? benim türkiyede kalmak için sadece 1ay sürem olucak çalıştığım için daha fazla zamanım yok. rahim dinlendirmeye zamanım olmuycak
benim doktorum o değil ya. konyada yaptırıcam benZten bulent tıras genelde dınlendırme yapmıyor.
Taze transfer edıyor.
bende dondurulmuş seviyor diye duydumZten bulent tıras genelde dınlendırme yapmıyor.
Taze transfer edıyor.
oyle mı. Ben genelde bahcecı ve memorıal donduruyo dıye okudum.bende dondurulmuş seviyor diye duydum
demekki gerçekten kişiye göre değişiyor
yaşayıp görecez inş
heryerde öyle ama dondurma çözdürme ücreti varoyle mı. Ben genelde bahcecı ve memorıal donduruyo dıye okudum.
Zten dondurma gerekırse ekstra ucret ıstıyo bulent tıras
Ben adetımle bırlıkte memorıale baslıcam. orda yok.heryerde öyle ama dondurma çözdürme ücreti var
hımm bilmiyorum o zaman ama bahçecide var onu biliyorumBen adetımle bırlıkte memorıale baslıcam. orda yok.
Dun ılk gorusmem vardı. arkadasım acıbademe gıdıp bu bılgıyı aldıgı ıcın ozellıkle sordum. yok dendı.hımm bilmiyorum o zaman ama bahçecide var onu biliyorum
acıbademde de var
hayır ben ekimde bülent beye gidecem acıbademe :)sız bahcecıye mı gıdıyorsunuz ?
Allah yardımcımız olsun ınsallah.hayır ben ekimde bülent beye gidecem acıbademe :)