- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Merhaba hanımlar tedavinin ikinci günümdeyim. 8.denemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah,umarım herşey için hayırlı olsun.. ben dondurulmuş transfer olacağım şuan ilaçlara başlangıç ile 5 günümdeyimMerhaba hanımlar tedavinin ikinci günümdeyim. 8.denemem
Hayırlı olsun. Keşke dondurulmuşum olsaydı ama maalesef.. Sizin icinde hayırlısı inşallah. Bizim işimiz maalesef biraz zor. Şiddetli erkek faktörü var bizde. Bakalım hayırlısıMaşallah,umarım herşey için hayırlı olsun.. ben dondurulmuş transfer olacağım şuan ilaçlara başlangıç ile 5 günümdeyim
merhaba/ erkek faktöründe tam olarak sıkıntı ne acabaHayırlı olsun. Keşke dondurulmuşum olsaydı ama maalesef.. Sizin icinde hayırlısı inşallah. Bizim işimiz maalesef biraz zor. Şiddetli erkek faktörü var bizde. Bakalım hayırlısı
Hem sayı hem hareketlilik sıkıntımız varmerhaba/ erkek faktöründe tam olarak sıkıntı ne acaba
sağlıklı embriyolar oluşmuyormu?Hem sayı hem hareketlilik sıkıntımız var
lucrin olabilir mi?Merhaba,
Benimde dondurulmuş 1 adet 5. gün embriyom var adet olmayı bekliyorum 2.günü gel ilaçlara başlayalım transfer için dediler ve bana 1 tane iğne vurdular yumurtlamamam içinmiş? Ben iğnenin adınıda unuttum araştırmak istedim bir şeyde bulamadım transfer sürecinde olan birileri gelirse buraya meselaGalaxyeliz61 cevap yazmış konunuza anladığım kadarı ile kendisi de transfer sürecinde.
Galaxyeliz61 size de bu iğneden vurdular mı ?
lucrin olabilir mi?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun süreciniz...Merhaba,
Benimde dondurulmuş 1 adet 5. gün embriyom var adet olmayı bekliyorum 2.günü gel ilaçlara başlayalım transfer için dediler ve bana 1 tane iğne vurdular yumurtlamamam içinmiş? Ben iğnenin adınıda unuttum araştırmak istedim bir şeyde bulamadım transfer sürecinde olan birileri gelirse buraya meselaGalaxyeliz61 cevap yazmış konunuza anladığım kadarı ile kendisi de transfer sürecinde.
Galaxyeliz61 size de bu iğneden vurdular mı ?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun süreciniz...
Benim estrofen,vitamin,çocuk aspirini birde antibiyotik olmak üzere çeşit hap...birde belden rahim kalınlaşması için bant verdi..iğne yok canım..
Ewt iğne filan yok ama gebelik aşısı ve serum tedavisi varmış dedim doktoruma...transferden sonra düşünebiliriz...Rahim durumuna bağlıyız pazartesi sabah randevum var bakalım hayırlısı artık...Sizin de süreciniz hayırlı olsun inşaAllah. Yani adet olmadan önce size iğne vurmadılar öyle mi? Bana iğneyi vurdu sonra normal adetini olunca ilk gün ara bizi ikinci gün geliceksin dedi ilaçlara başlayacağız dedi. Bakalım bana hangi ilaçları verecekler
tüp bebek tedavisine başlarken yapıldı bana, canlı transfer oldu dondurulmuş değildiEvet olabilir hemşire öyle demişti adına sanırım. Size de vurmuşlar mıydı?
tüp bebek tedavisine başlarken yapıldı bana, canlı transfer oldu dondurulmuş değildi
Ewt iğne filan yok ama gebelik aşısı ve serum tedavisi varmış dedim doktoruma...transferden sonra düşünebiliriz...Rahim durumuna bağlıyız pazartesi sabah randevum var bakalım hayırlısı artık...
Bencede doktorunuza ve tedavisine güveninBenimkisi dondurulmuş embriyo olacak fakat yumurtalarım toplandıktan sonra kalan 1 embriyoyu transfer ettirmek istedim doktorum havuz önermişti esasen kabul etmedim bunu transfer edelim dedim öyle deyince bana o iğneyi vurdu hemşire bu yumurtlamaman için dedi adet olduğunda da ara bizi rahim kalınlaştırmak için iğnelere başlayalım dedi şaşırdım birkaç araştırma yapayım ne alaka yumurtlamamak dedim o an sormak aklıma da gelmedi, araştırınca bir şeyde bulamadım ama vardır bir bildikleri herhalde. Teşekkür ederim cevapladığınız için.
Rica ederim güzel haberler bekliyorum senden inşallah...Yumurtalarım toplandıktan sonra kalan 1 embriyoyu transfer ettirmek istedim doktorum havuz önermişti esasen kabul etmedim bunu transfer edelim dedim öyle deyince bana o iğneyi vurdu hemşire bu yumurtlamaman için dedi adet olduğunda da ara bizi rahim kalınlaştırmak için iğnelere başlayalım dedi şaşırdım birkaç araştırma yapayım ne alaka yumurtlamamak dedim o an sormak aklıma da gelmedi, araştırınca bir şeyde bulamadım ama vardır bir bildikleri herhalde. Teşekkür ederim cevapladığınız için.
Rica ederim güzel haberler bekliyorum senden inşallah...