- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
İnşallah canımAllah yardımcımız olsun ınsallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımAllah yardımcımız olsun ınsallah.
Maşallah ya süper bi sonuç bu inşallah 5.güne kadar azimle dayanırlarBenim ağrım ve şişkinlik var ama normal dedi doktor 56 yumurta toplanıncave muayene ye cağırdıllar
Evet güzel bir haber daha var 3.gün 24 embriyo var iyi. KalitedeMaşallah ya süper bi sonuç bu inşallah 5.güne kadar azimle dayanırlar![]()
Ayy çok sevindim ya :) çok başarılı bi rakam :) bizimkide 10 tane 5.gün donduruldu :)Evet güzel bir haber daha var 3.gün 24 embriyo var iyi. Kalitede![]()
Bugun artık 5 gün ve sayı 13 oldu.. İnşallah bu defa cok istiyorum cünkü olmazsa deneme yapmak istemiyorum.. Kızımın riskini bu tedavilerde harcamak ona haksızlık gibi geliyor bana.. Cok da istiyorum amaAyy çok sevindim ya :) çok başarılı bi rakam :) bizimkide 10 tane 5.gün donduruldu :)hepsi iyi kalite dedi embriyolog :) inşallah gebelik haberlerimizide alırız burdan
![]()
Hayırlısıyla inşallah bu denemede bebeğini kucağına alıcaksınBugun artık 5 gün ve sayı 13 oldu.. İnşallah bu defa cok istiyorum cünkü olmazsa deneme yapmak istemiyorum.. Kızımın riskini bu tedavilerde harcamak ona haksızlık gibi geliyor bana.. Cok da istiyorum ama
İnşallah burası bana yıllardır cok iyi geliyor. Desteğin için teşekkürlerHayırlısıyla inşallah bu denemede bebeğini kucağına alıcaksıniçimden öyle geldi
13 tane çok güzel bir sayı oranın çok yüksek
Sen hiç merak etme rıskı veren Allah
bi bakmışsın yeni bebek yeni rısk kapıları
hiç dert etme Allah'ın izni ile girdik bu yollara..
Bol dua ile halledicez inşallah
![]()
BEn de gidiyorummerhaba kızlar... bende hayırlısı ile ekimde başlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa
bülent traşa giden varmı
MaşallahBugun artık 5 gün ve sayı 13 oldu.. İnşallah bu defa cok istiyorum cünkü olmazsa deneme yapmak istemiyorum.. Kızımın riskini bu tedavilerde harcamak ona haksızlık gibi geliyor bana.. Cok da istiyorum ama
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallahharika bir sayı inşallah ilkinde pozitifi görürsün canım
bende bu kervandayım :) 24 eylül gibi reglimi bekliyorum. erkek faktöründen kaynaklı olacak.Teşekkürler inşallah ilk deneme den bir kızım var.. Buda olur ınsallah
Hayırlı olsun.. Bizim hem erkek faktörü hem de şiddetli pco.. Tedirgin olmayın benim önerim ne kadar rahat olursanız o kadar iyi.. Ben kızımda cok rahattım sonrasında cok stres yaptım.. Şimdi yine oluruna bıraktım. İlla olsun diye stres yapmıyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunbende bu kervandayım :) 24 eylül gibi reglimi bekliyorum. erkek faktöründen kaynaklı olacak.
benim muaynelerim normal geçti. Sizin neden dolayı tüp bebek yaptırdığınız. ilk denemeden tuttu demişsiniz. tek tedirginliğim şuan ilk denemeden tutar mı diye? Bende altunizade acıbademde olacağım.
Hayırlı olsun inşallah.. Ekstra birşey yapmanın hiçbir faydası yok canım 7 tedavim de de değişik birşey yapmadım ilaçlarımı kullandım düzenli olarak sadece 2 pozitifi gördüm bir doğumum var.. 8.tedavim transferi beklıyorum bende.Merhaba kızlar inşallah bu tedavilerle yavrularımızı kucaklarımıza alırız.. Ben de salı günü 21 eylülde başladım akşam 19.30 da gonal f 200 vuruyorum 4 günlük bugün kontrole gittim yumurtalarım, 11.5mm 2 tane - 11 - 10.5 -10mm 3 tane -9 -8.5 -8mm 3 tane büyüklükleri için çok güzel büyümüşler defi bir de tahlil istedi
Estradiol pg/mL 974,85
Progesteron ng/mL 1,11
Sizlerin nasıldı? Bu ay acaba transfer olur mu? Bir de cetrotide verdi hemen yapılsın dedi.. Pazartesi kontrolüm var.. Ekstra yaptığınız bir şey var mı bu arada beslenmenize fln dikkat ediyor musunuz?
Allahım inşallah güzel haberler almanızı sağlar. Okudum mesajlarınızı inşallah kardeş gelir kızınızaHayırlı olsun inşallah.. Ekstra birşey yapmanın hiçbir faydası yok canım 7 tedavim de de değişik birşey yapmadım ilaçlarımı kullandım düzenli olarak sadece 2 pozitifi gördüm bir doğumum var.. 8.tedavim transferi beklıyorum bende.