2020 Eylül - Ekim de tüp bebek yaptıracaklar..

Rabbim kucağını doldursun canım ya.. İnşallah ilk ve son olur negatif sonuçlar zor.. Bende sanırım uzun süre denemem bu olmazsa hem maddi hem manevi sıkıntıya giriyorum.. Yoruldum cok.
Sağol canım amin inşallah 110 bin tl masraf ettik ortada hala bişey yok yediğim iğneler canımın yanmasıda cabası buda bizim imtihanımız ne yapalım Rabbimden gelen baş göz üstüne.. Allah her isteyene versin içindede bizlere canım duamda olacaksın Allah yardım etsin hepimize inşallah kendiğinden kalırsın 🙏

Sağol canım amin inşallah 110 bin tl masraf ettik ortada hala bişey yok yediğim iğneler canımın yanmasıda cabası buda bizim imtihanımız ne yapalım Rabbimden gelen baş göz üstüne.. Allah her isteyene versin içindede bizlere canım duamda olacaksın Allah yardım etsin hepimize inşallah kendiğinden kalırsın 🙏
13.yılımıza girdik evliliği izde malesef olmadı yaşım da genç belki olur dedi doktorlar ama yok.. Artık kredi çekmekten yoruldum.. Yıllarca kredi borcu ödüyoruz..artık kızımın rızkını yatırmak istemiyorum tedavilere Allah biliyor
Ya sende benim dualarımda olucak sın inşallah burdan iyi haberler veririz🙏

Meraba ben era testi yaptırdım acıbadem fulya da iki hafta önce. Benimkisi biraz ağrılı bir işlem oldu rahim uyarıldı fala. Şimdi sonuç bekliyorum. Siz hangi merkezde yaptıracaksınz
Bende müstecep kavrut un kliniğinde lokal anestezi mi aldınız? Az ağrısı olacak dediler ama korkuyorumda nasıl rahim uyarıldı?

Neye gore ücreti belirliyorlar anlamadim bu isi
Bilmiyorum ki benim gittiğim hastanede bazılarına ücretsiz yapmışlar bazılarına yapmamışlar neye göre belirliyolarsa artık ama genel olarak tüm merkezlerde pahalı bi test benim gittiğim hastanede 900-1000 € gibi bi ücreti var

Bilmiyorum ki benim gittiğim hastanede bazılarına ücretsiz yapmışlar bazılarına yapmamışlar neye göre belirliyolarsa artık ama genel olarak tüm merkezlerde pahalı bi test benim gittiğim hastanede 900-1000 € gibi bi ücreti var
Evet bende onu anlamdım neyse yapicak bisey yok malesef

Back
X