• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
Hayırlı olsun 🤗
Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun 🙏

Kizlar biz cktk hamdolsun herşey yolunda dua eden herksten Allah razı olsun.ilk kızımda hssetmstm demstm bunda daha iyiydi elleri yine hssettim.ama.tuttm kendimi sohbet ettik sürekli ve atlattm hamdolsn darısı bekleyen herkese olsun.ilk cktk emzrdm. Süt yok tabi ama alsam die verdim.baya sora mama verdi brz smdi uyyo ayaklarım.ufak ufak açıldı agrm başladı ama dayanamicak kdr diilm hamdolsun
Allah analı babalı büyüsün inşallah 😘 darısı biz bekleyenlere inşallah 🙏 sen yine de sık sık emzir ki sütun hemen gelsin

Kızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfen 🙏 nst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize 🙏
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini canim kuvöze girmesinide sıkıntı etme girmez bnce girse bile fazla kalmaz

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt 🙏🙏

Kizlar bugun doktora gittim bebegim hep 2 hafta onden giderdi ama ilaclar yuzunden mi bilmiyorum hizli kilo almiyor ya. Su an gayet iyi dedi doktor ama kafama takildi neden yavas kilo aliyor acaba? 2866 gram ama ilaclardan once olsaydi su an 3 kiloyu kesin gecmisti.Sizinkiler 35+4 civari neydi
Bizim 37+0 da 2800 38+0 da 3050 gramdı haftada yaklaşık 250gram aldı hep. 39+3 de 3300-3400 doğsa çok iyi diyorum ben kilo işi çok önemli değil 2800-3000 den sonrası gayet normal bence. 35+4 de 2866 baya iyi hem. Bir hafta sonra 3000i çoktan geçmiş olur.

Gozun aydin canimm insaAllah agrilarin da olmaz kolay atlatirsin. Nescafe icmeyi unutma. Saglikla evinize gecersiniz insaAllah. Sonra musait bi zamanda anlatirsin bize sureci. Dogumu cokk merak ediyorum

Bizim 37+0 da 2800 38+0 da 3050 gramdı haftada yaklaşık 250gram aldı hep. 39+3 de 3300-3400 doğsa çok iyi diyorum ben kilo işi çok önemli değil 2800-3000 den sonrası gayet normal bence. 35+4 de 2866 baya iyi hem. Bir hafta sonra 3000i çoktan geçmiş olur.
InsaAllah canim saglikla gelsinler zamaninda gelsinler insaAllah😍

Kızlar herkese merhaba, yarın doğuma gireceğim dua edin lütfen 🙏 nst de düzenli sancım çıktı 1cm de açıklık olunca doktorum bekleyemeyiz artık dedi. Haftamız ikizler için çok iyi bir hafta zaten dedi. Tahmini 2700 ve 2400 gr doğacaklar. Küçük olan küveze girebilir dedi. İnşallah girmezler kızlar dua edin bize 🙏
Allah yardimcin olsun, inşallah ikisinide sağ salim kucağına alirsin, bizide haberdar et mutlaka 😉🥰

Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 darısı bizim başımıza inşallah 😊 senin sezaryen oldu sanırım, bize biraz detay verirsen sevinirim spinal mi oldun genel mi mesela :)

Kızlar benim büyük ihtimal spinal olacak ilk doğumum genel anesteziyle olmuştu ama bakalım. Daha önce spinal olan varsa dikkat etmem gereken bişeyler var mıdır? Bu arada baya ağrım var özellikle alttan muayene sonrası arttı. Sabaha kadar sorunsuz geçer inşallah 🙏

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Garip bir duygu gerçekten aylarca bu günü bekliyorsun sonra da beklediğin gün gelince acaba erken mi duygusu oluyor insanda. Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah artık bu sayfada hareket bitmez 😊
İkizler için çok iyi bir hafta,saglıkla gelsin kuzular ınsallah,🤗

Back
X