2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Yaaa ayni benn 17 sinde doktor sezeryan tarihimi soyleyecek. Ayaktayken hmn yoruluyrum otururken kasiklarim agriyo yatarken her yerim agriyo gece en az 3 4 yer degistiriyorum

Günaydın herkese M Manolya15 canım bugün kavusuyorsunuz değil mi bebişinle hayırla sağlıkla gelsin, her şey çok güzel olsun bizi habersiz bırakma
İnsallah canım biyandan bayram gibi uyandım ,bi yandan korkuyla,elım sureklı karnımda, hareket hissedeyım nolur sezeryana kadar diye korkuyla.. dualarınızı eksık etmeyin canlar

Günaydın. Benimde her tarafım ağrıyor sanki artık. İyice paytak paytak yürümeye başladım. Sıcaklarda iyice bastırınca kalp çarpıntımda oluyor artık

Kizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim

Gözünaydın canim, Allah analı babalı büyütsün inşallah herşey cidden çok hızlı gelişmiş maşallah, ne güzel kurtuldun sıra bizde

Mecburen verdik artık:)) öykü
Gözün aydın canım sezeryan mı normal mi oldu yani cnm

Gözün aydınnnn her geçen gün bir neferimiz daha bebis kollarında uzaklaşıyor

Gözün aydın canım kav kilondohfu kızz kurtardın valla darısı hayırlısı ile başımıza

Allah anali babali buyutsun ne guzel senle gunlerimiz ayni ama sen dogurdun bile darisi bize insallah kac kilo dogdu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…