- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Korkma canım düşük önleyici ilaç verir en azından aksatma gitEvet hemde baya minnak ama benim geçtiğimiz 2 gündür lekelenmem vardı korkuyorum açıkçası bu sebepten yarın doktora gidicem inşallah birşey çıkmaz
Amin inşallahSenin benden bir hafta önde olacak. Benim iki hafta sonra. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımhayırlı haberlerini paylaşırsın inşallah
Güzel bi seçim olmus bence :) sağlıkla gelsin öyküMecburen verdik artık:)) öykü
Bana yaz teceubelerini mutlaka2 gün aralıklarla doğuracağız inşallah
Cokk sıkıldım valla çok bunaldım geliyosa gelsin artık bir an önce doğsun istiyom 25 hazirana çok var daha bazen diyom bu kadar kasik ağrısına bir an önce doğsun37 hafta oldu yiterrrr ne uyuyabiliyom ne oturabiliyom ne bişi yiyebiliyom şafak 17
Aynı andaGünaydın kizlarson günler cidden hiç uyuyamıyorum ya
M Manolya15 güzel haberlerini bekliyoruz .
xyzabc00 suyum geldi demisdin dün ben kaçırdım mi arada doğum yaptin mi
M Muallimeee90 ağrın nasıl oldu .
Biz beklemeye devam doguramayanlar olarak
İnsallah canım biyandan bayram gibi uyandım ,bi yandan korkuyla,elım sureklı karnımda, hareket hissedeyım nolur sezeryana kadar diye korkuyla.. dualarınızı eksık etmeyin canlar
Her şey güzel gidecek endişelenmeİnsallah canım biyandan bayram gibi uyandım ,bi yandan korkuyla,elım sureklı karnımda, hareket hissedeyım nolur sezeryana kadar diye korkuyla.. dualarınızı eksık etmeyin canlar
Canim.kacta olcak sezeryanin bizi haberdar et mutlaka allahim rast getirsinİnsallah canım biyandan bayram gibi uyandım ,bi yandan korkuyla,elım sureklı karnımda, hareket hissedeyım nolur sezeryana kadar diye korkuyla.. dualarınızı eksık etmeyin canlar
Günaydın. Benimde her tarafım ağrıyor sanki artık. İyice paytak paytak yürümeye başladım. Sıcaklarda iyice bastırınca kalp çarpıntımda oluyor artıkGünaydın kizlarson günler cidden hiç uyuyamıyorum ya
M Manolya15 güzel haberlerini bekliyoruz .
xyzabc00 suyum geldi demisdin dün ben kaçırdım mi arada doğum yaptin mi
M Muallimeee90 ağrın nasıl oldu .
Biz beklemeye devam doguramayanlar olarak
Gözünaydın canim, Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Mecburen verdik artık:)) öykü
Gözün aydın canımKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Gözün aydınnnnKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Gözün aydın canım kav kilondohfu kızz kurtardın valla darısı hayırlısı ile başımızaKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
Allah anali babali buyutsun ne guzel senle gunlerimiz ayni ama sen dogurdun bile darisi bize insallah kac kilo dogdu canimKizlar ben dogurdum. Dun size demistim cok toplaniyor bebek ve cati muyanesinden sandigim bel agrisi meger sanciymis. Bi anda suyum geldi ve oyle siddetli sancilar anlatamam. Doktorumu aradim saat aksam 6.Hemen gel dedi. Sezaryen istiyorum normal yapamam dedim. Hazilradilar ve neye ugradigimi sasirdim. Bi anda ameliyathanede buldum kendimi . Sukurler olsun oglum yanimda. Agrilarim var ama gececk insaAllah. Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Cok tuhaf duygular hala soktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?