- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 32
İnşallah canımOlumsuz şeyleri zihininden atmaya çalış canıminşallah bu sefer kolay olacak her şey
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımOlumsuz şeyleri zihininden atmaya çalış canıminşallah bu sefer kolay olacak her şey
![]()
Anslık zor zanaat valla gün bilince de korkuyo insanBende daha önce nnormal dogum yaptım, gününü bilmemek çok stresli diyordum. Şimdide sezaryen olcak yine stresli oluyormuş insanbi rahat yok zaten gebelere
Benimde cuma randevum var doktorunuz 3 gunde bir nts ye girin dedimi sizedeBakalım öğleden sonra randevum ben geçen hafta gittiğimde nst de sancım çıktı ama gelmedi valla kasık ağrım ayakta durursam yurursem çok oluyor uzaninca ara ara oluyor ödem çok kötü var ellerim ayaklarım hep davul gibi karincalaniyor hatta geceleri
Ben stresten meraktan heyecandan dut yemiş bülbül gibiyimBende daha önce nnormal dogum yaptım, gününü bilmemek çok stresli diyordum. Şimdide sezaryen olcak yine stresli oluyormuş insanbi rahat yok zaten gebelere
Anlamış değilim 5 dk oturup gidiyorlar ama keşke gelmeseler sanki kendileri bilmiyorlar mı tehlikeli olduğunu sabretmeye çalışıyorum.Benim soylediklerimde elti ve görümcelerim, zaten onlarda korkuyorlarda ayıp olmasin diye teklif ediyorlar. Yanı hastalık atlatmış biri nasıl cesaret küçücük bir bebeğin evine gidebilir kiinşallah çok kalmıyorlardır, direk doktor yasakladı gelmeyin deseydiniz keşke
millete ayıp olcak diye kendinizi riske atmayın, zaten sizi dusunselerdi gelmezlerdi
Ben daha vermedim yarn başlıcam birde sarılık için gidiyor musunz kontroleAynen bizede 2 gün önce verdiler kullanıyorum![]()
Benim annem yanımda yardımcı ama gerçekten o gidince napıcam bilmiyorum kayınvalidem alt katta ama yinede tereddütlerim var bakabilir miyim diye hemen panik oluyorum bir kusma da falan bakalım napıcazBize de anneler falan geldi. Maskeyle aldık ve kucağa vermedik kısa tuttuk ziyareti. Ama sen beni bi gör ben yine panik atak. Eşim bütün gün insanlarla iç içe, oğlan evde beni protesto eder bir halde. Lohusalık sendromu falan yok çok şükür ama bunlar beni delirtcek![]()
Çok şükür iyiyim bir hafta oldu iş falan yapıyorum ama ilk zamanlar kötüydü sanki hiç yürüyemicekmişim gibi geliyordu ama geçiyor çok şükür hafif ağrılar var.İyisin ama dimi toparlandın inşallah
Benim bebisin kilosu 3350 kafasida 37 cm bi korku oldu bakBu arada şu notu burda bırakmak isterim, hem sizlere hem ziyaretçi arkadaşlara. Hamileliğin en başından beri her duş sonrası hindistan cevizi yağı sürmüştüm kendime ve perine masajı yapmadan yüzeysel olarak tüm vücuduma sürdüm. Daha önceki hamileliğimde çatlamış olmama rağmen hemde çatır çatır bunda yeni çatlak yok ve dikişsiz doğum oldu. Hemde bebeğimin kg 3800 kafa çapı 36 cm iken. Bilginize. Benim gibi ince derili birinde işe yaradı yani![]()
Kimseyi kırmak istemiyorum işte o da bişey demiyor sanki doğumdan sonra biraz tuhaf geliyor eşiö bana yoksa lohusa psikolojisi mi bilmiyorum arada bir ağlama geliyorCanım ses cikarcan kötü olcan en iyisi ya bu kadar da olmaz ama yazık yani çok dusuncesizlermis esin ses etmiyormu
Sen nasılsın canım bu aradaİyisin ama dimi toparlandın inşallah
Benim ağrı esigim yüksek biraz ama şu an yarım saat aralıklarla kasık ağrım oluyor bugün çok yürüdüm ondan midir acaba gitsem mi hastaneye bilemedimValla ben 30 larda hastaneyi inletmiştim. Maşallah sanaa
Bebeğin yanına almıyoruz zaten ama bazıları meraklı bakmak istiyorlar geçicek inşAllah bu günlerde sabret meye çalışıyorum ilk zamanlar gerçekten zormuş.Allah yardımcın olsun, stresini biz çekiyoruz ama. Onlar kapıdan çıkınca bebeğin yüzünü bile unutuyolardır. Stresi zor valla. Ben habire çocuğu kontrol ediyorum dakika başı ateşimi var hırıldıyomu burnu mu tıkanık annelere zor yavrum. Boşver sen herkesi. Acıları sen çektin onun annesi olarak istediğin kuralı koyabilirsin.
AA o zaman vermem oğlumu sen yurt dışındaydın demi amin canım hepimizinkini.Ama iç güvey istiyoruz bizburaya getiririz evi falan ayri olur oyle ic güvey masallah canim rabbim acisini gostermesin Insallah
![]()
Gir deme, eşimin amcası zile bastı, hayırladı, tsk ettık ,hiç gir demedıkAnlamış değilim 5 dk oturup gidiyorlar ama keşke gelmeseler sanki kendileri bilmiyorlar mı tehlikeli olduğunu sabretmeye çalışıyorum.
Bel ve kasık ağrısı kasılmayla birlikteyse doğum işareti. Kaçıncı doğum? İlk değilse ağrolar çok hızlı ilerleyip sıklaşıyor ben geçen hafta yaşadım gördümBenim ağrı esigim yüksek biraz ama şu an yarım saat aralıklarla kasık ağrım oluyor bugün çok yürüdüm ondan midir acaba gitsem mi hastaneye bilemedim
Kesinlikle Rabbim sağ salim kavustursun hepimiziAnslık zor zanaat valla gün bilince de korkuyo insan
Heyecan ve stres çok gerçektenBen stresten meraktan heyecandan dut yemiş bülbül gibiyimhiçbir şey yapamıyorum. Çok da az kaldı
![]()