- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Moralini bozma hemen canim ya insallah gorunurBen göremedim Dr da sanki göremedi ama ben ağlama krizine girdim orda muayene ederken sanki minicik bişey görüyorum dedei. Yolk kesesine yapışık ama ben tabi iptallll.
Sağol canım inşallah valla hiç iyi değilimMoralini bozma hemen canim ya insallah gorunur
Hepsi içinde ..200 muayene 200 ikili ultrason 100de kan tahlili..aslnda kendi kliniğine gidiyorz farklı biultrason cihazıylamı bakılıyoki ekstra ölçm içn 200 istiyo o yuzdn bozuldum birazNasil normal muayene ucretinden ayri para mi istedi canim?
Cannm bende yolk kesesini görnce kalp atşnı hemen duyamamştk bi hafta sonra gidnce duyduk..canını sıkma yolk un varlıgı bebegn varlgna işaret zatenArkadaşlar bugun 7+6 haftaligim kalp.atisini duymaya gittik ama duyamadik kese var yoll kesesi var ama duyamadik Dr bı hafta bekleyelim dedi benim durumumda olan varmı çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Sağol canım.biraz da olsa içimi rahatlattı peki bebeği gordunmu yolk kesesini gordugundeCannm bende yolk kesesini görnce kalp atşnı hemen duyamamştk bi hafta sonra gidnce duyduk..canını sıkma yolk un varlıgı bebegn varlgna işaret zaten
Çokminkti bizmkide bidkai gittiğimzde hem kalbni hem ölçmnü gayt net yapabldk..hatta benm başlarda kese şeklmde bi tuhaftı sonraknde gayt norml düzelmiştiSağol canım.biraz da olsa içimi rahatlattı peki bebeği gordunmu yolk kesesini gordugunde
Ayni usg cihaziyla bakiyor kan icin para alir ama olcum icin cok sacma canim ya benim doktorum sadece muayene ucreti istedi 60 lira ..kan da 25 lira..Hepsi içinde ..200 muayene 200 ikili ultrason 100de kan tahlili..aslnda kendi kliniğine gidiyorz farklı biultrason cihazıylamı bakılıyoki ekstra ölçm içn 200 istiyo o yuzdn bozuldum biraz
Angelbebek dr nuz yunus aydın mi hamile kalabilmiş siniz hayırlı uğurlu olsun sağ-salim kucağınıza alın İnşAmin cnm hepimiz insallahh
Peki senin kaç haftalikti goremediginizdeÇokminkti bizmkide bidkai gittiğimzde hem kalbni hem ölçmnü gayt net yapabldk..hatta benm başlarda kese şeklmde bi tuhaftı sonraknde gayt norml düzelmişti
Evet özelÖzelse beli oluyo söylüyorlar
Kuzum benim de midem çok bulanıyor doktorum prilam diye bulantı ilacı verdi. İlaç biraz işe yaradı en azından yediğimi Kusmuyorum. Ama tabi ki ben de yemek yiyemiyorum canım. Meyve yiyebiliyorum mandalina greyfurt portakal muz ve yoğurt bunlarla besleniyorum sadece. Doktoruma söyledim sadece meyve yediğimi sorun olmaz dedi.Merhaba arkadaslar benim gibi yemek yiyemeyen var mi yalnizca noddle makarnayi yiyebiliyorum.
Bende bi kutu regenesis kullandım ama midemi çok bulandırdı.O yüzden folıc trio kullanıyorum şimdi.Iyi geceler kızlar doktorum bana regenesis max balık yağı yazdı sizler hangisini kullanıyorsunuz imom çok iyi diyorlar sizce hangisi
Arkadaslar aranizda progestan hapini fitil olarak kullanan var mi?
Benim midem bulaniyo tuhaf bi rahatsızlık gibi bi sey hissediyorum yemek görünce da bulaniyo ama yetmezsem daha da bulaniyo her öğünü yemeğe calisiyorumMerhaba arkadaslar benim gibi yemek yiyemeyen var mi yalnizca noddle makarnayi yiyebiliyorum.
BenArkadaslar aranizda progestan hapini fitil olarak kullanan var mi?
Ben yiyemiyorum artık hiçbir yemekMerhaba arkadaslar benim gibi yemek yiyemeyen var mi yalnizca noddle makarnayi yiyebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?