2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar bugun 7+6 haftaligim kalp.atisini duymaya gittik ama duyamadik kese var yoll kesesi var ama duyamadik Dr bı hafta bekleyelim dedi benim durumumda olan varmı çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Cannm bende yolk kesesini görnce kalp atşnı hemen duyamamştk bi hafta sonra gidnce duyduk..canını sıkma yolk un varlıgı bebegn varlgna işaret zaten

Iyi geceler kızlar doktorum bana regenesis max balık yağı yazdı sizler hangisini kullanıyorsunuz imom çok iyi diyorlar sizce hangisi

Hepsi içinde ..200 muayene 200 ikili ultrason 100de kan tahlili..aslnda kendi kliniğine gidiyorz farklı biultrason cihazıylamı bakılıyoki ekstra ölçm içn 200 istiyo o yuzdn bozuldum biraz
Ayni usg cihaziyla bakiyor kan icin para alir ama olcum icin cok sacma canim ya benim doktorum sadece muayene ucreti istedi 60 lira ..kan da 25 lira..

Bir de gecen cok halsizlesince acile gittik doktor na ve ca , yani sodyum ve kalsiyum iyonlari azalmis kanda dedi beslenmeye dikaat etmem gerektigini soyledi. Bu durumda olan var mi neler tuketiyorsunuz

Merhaba arkadaslar benim gibi yemek yiyemeyen var mi yalnizca noddle makarnayi yiyebiliyorum.
Kuzum benim de midem çok bulanıyor doktorum prilam diye bulantı ilacı verdi. İlaç biraz işe yaradı en azından yediğimi Kusmuyorum. Ama tabi ki ben de yemek yiyemiyorum canım. Meyve yiyebiliyorum mandalina greyfurt portakal muz ve yoğurt bunlarla besleniyorum sadece. Doktoruma söyledim sadece meyve yediğimi sorun olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…