• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba arkadaslar benim gibi yemek yiyemeyen var mi yalnizca noddle makarnayi yiyebiliyorum.
Benimde bulantılarım çok şimdiye kadar bir defa tek çevirdim. Ama bulantılarım bazen gün boyu devam ediyor hiç bir şey yemek görmek istiyorum. Bazen de geceleri çok bulanıyor doktoruma söyledim prilam yazdı. Öyle idare etmeyen çalışıyorum. Bir an önce şu bulantılar tiksinmeler biter umarım

kızlar sümüksü topak halinde akıntım var normal mi ya? Kokusuz şeffaf ama peçeteye bi siliyorum baya geliyo akıntı. Ağrım sızım yok koku da yok.ne bileyim

Ben hep agizdan kullandim simdi fitil seklinde kullanmaya basladim ama afedersiniz idrarimda sabah goruyorum kucuk parcalar halinde. Normal mi acaba kizlar?gerekeni kullanip fazla olani mi atiyor acaba?Kafamda deli sorular😁

kızlar sümüksü topak halinde akıntım var normal mi ya? Kokusuz şeffaf ama peçeteye bi siliyorum baya geliyo akıntı. Ağrım sızım yok koku da yok.ne bileyim
Benim akintim azaldi ama doktor bana eger kasinti ve yanma kizariklik yapmiyorsa gayet normal hatta ic camasirinda sari leke birakir dedi. Tipki tukuruk salgisi gibi dusun dedi. Yine de kontrol zamani doktoruna sorarsin tabi

Ben hep agizdan kullandim simdi fitil seklinde kullanmaya basladim ama afedersiniz idrarimda sabah goruyorum kucuk parcalar halinde. Normal mi acaba kizlar?gerekeni kullanip fazla olani mi atiyor acaba?Kafamda deli sorular😁
Merhaba,

Ben her akşam yatmadan 1 adet fitil olarak kullanıyorum. Bundan önce kalp durması sonucu bir düşük yaşamıştım. O yüzden doktor önlem olarak verdiğini söyledi.

Taharetlenirken sabah benim de elime suruluyo normaldir diye düşünüyorum bu hafta doktora gidicem sorarım o zaman

Merhaba bende sizin gibiyim, bir kızım var 4 yaşında tüm gebelik boyunca yattım kanamam vardı 35.haftada doğdu çok şükür sağlıklı. Ikinci gebeligimde kanamalıydı 19.haftada kaybettim. Şuan 8.haftalık hamileyim agrım oluyor yine dinlenme modundayim progestan kullanıyorum henüz kanamam yok çok şükür. Her wcye gittiğimde bi korku oluyor bendede ama hep dediğim veren Allah alan Allah oluyor. Sürekli dua ve teslimiyet çok önemli. Inşallah bu sefer sıkıntısız bir şekilde gebeliginizi tamamlarsınız 😉 birde kanamalar için bir sebep söylediler mi??
Allah bağışlasın, doğacaksa dünyaya gelecekse bişey olmaz gözüyle bakıyorum artık bence sende öyle yap yoksa psikolojin bozuluyor kendini sıkınca ben kızımda hep kaybedicem korkusundan panik atak olmuştum 3 sene ilaç tedavisi gördüm yani kendimize yapıyoruz rahat bırakmak en güzeli... tabiki ağır işden sakınıcaz ama rutın günlük yemek vs yapıyorum mecbur çünkü çocuk var yatamıyorsun bebeğin yanında kanama alanı vardı doktor o yuzden kanama yasadığımı soyledi en son gecen hafta çok sancılandım karnıma kramplar girdi kanama geldi düşük yaptığımı düşündüm ertesi gün dr gittik bebek duruyor dedi kanama alanı akmış tabi onunla birlikte bebek de düşebilirdi ama düşmemiş belki yiyecek lokması vardır bu dünyada :) sende içini ferah tut sonuçta bir çocuğumuz var hiç olmasa o zman takardın kafaya Allah onlara saglık versin bağışlasın...

Günaydın kızlar benim gibi gaz problemi olan var mi afedersiniz sürekli gegirme şeklinde ve acayip midem yaniyor boğazıma kadar
benim çok var hem midede hemde bağırsaklarda. gaz yapmayan şeyler yemeye calışıyorum ama onunla değil de bebeğin varlığıyla alakalı sanırım renni duo şurup kullanıyorum midem çok kötüleştiğinde sende doktoruna gittiğinde yazdır istersen bana baya iyi geliyor ilk hamileliğimdede kullanmıştım

Arkadaslar aranizda progestan hapini fitil olarak kullanan var mi?
10 gun fitil olarak kullandım ağız yoluylada kullandım yan etki olarak en az fitil yoluyla mesela içince bas ağrısı mide bulantısı yapıyor bende fitil olarak kullanınca bas ağrısı mide bulantısı azalıyor ama geçmişinde vajinal mantar problemin varsa benim gibi mantar oluşturuyor tekrar malesef suanda mantarım :( bu yuzden bir kaç gündür progestanı kestim devam edersem iyice coğalacak sirkeli suyla taharetleniyorum en azından rahatlatıyor aklında bulunsun mantar problemin yoksa fitil olarak çok rahatlıkla kullanabilirsin

10 gun fitil olarak kullandım ağız yoluylada kullandım yan etki olarak en az fitil yoluyla mesela içince bas ağrısı mide bulantısı yapıyor bende fitil olarak kullanınca bas ağrısı mide bulantısı azalıyor ama geçmişinde vajinal mantar problemin varsa benim gibi mantar oluşturuyor tekrar malesef suanda mantarım :( bu yuzden bir kaç gündür progestanı kestim devam edersem iyice coğalacak sirkeli suyla taharetleniyorum en azından rahatlatıyor aklında bulunsun mantar problemin yoksa fitil olarak çok rahatlıkla kullanabilirsin
Valla evlendikten sonra mantar oldum hafif derecede. Ilacla gecti ama korltum simdi. Cok zor cunku mantar olayi. Aslinda aksam bulanti icin prilam kullanmaya basladim. Bir anda 3 tane hap yutmak zor olacagi icin fitil olarak kullanayim dedim de simdi kararsiz kaldim

Valla evlendikten sonra mantar oldum hafif derecede. Ilacla gecti ama korltum simdi. Cok zor cunku mantar olayi. Aslinda aksam bulanti icin prilam kullanmaya basladim. Bir anda 3 tane hap yutmak zor olacagi icin fitil olarak kullanayim dedim de simdi kararsiz kaldim
bir defa mantar olup geçtiyse sıkıntı yok benim sürekli tekralıyordu mesela 1 sene içinde 4 defa oluyordum yani biraz kronikleşmişti progesteron da sanırım ıslaklık oluşturunca tetikledi bendeki durumu senin böyle bir geçmişin yoksa için rahat kullanabilirsin denemeden bilemiyoruz

Back
X