2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar görüntünuzde değişiklik var mı yani şiştiniz mi? Ben 5 aylık hamile gibiyim

Kızlar görüntünuzde değişiklik var mı yani şiştiniz mi? Ben 5 aylık hamile gibiyim
benim karnım çıktı şimdiden ancak gaz durumu da var o da biraz etkiliyo olabilir ama 5 aylık gibi değil ya sanki 3 aylık gibi :)

Elimden geldiğince iyi dusunmeye calisiyorum, tabiki herşeye hazirlikliyiz artık ama zor bir süreç, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Elimden geldiğince iyi dusunmeye calisiyorum, tabiki herşeye hazirlikliyiz artık ama zor bir süreç, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
senin kanamalrın plesenta kaynaklımıydı? benim kızımda ilk 5 ay kanama oldu sonra olmadı ama erken doğum riskim vardı doğuma kadar progestan kullandırdı 5. aya kadar plesenta asağıdaydı sonra yukarı çıktı şimdide asağıda olabilir yukarı çıkar umarım sezaryen sonrası çıkmayabiliyormuş normal doğumda sıkıntı olmuyo çıkıyomuş umarım yine aynı ağrı sızılar peşimizden gelmez biz olumlu düşünmeye çalışalım :) işe gidiyormusun yoksa evdemisin işe gidiyorsan daha sıkıntılı olur ben evdeyim

Ben hep agizdan kullandim simdi fitil seklinde kullanmaya basladim ama afedersiniz idrarimda sabah goruyorum kucuk parcalar halinde. Normal mi acaba kizlar?gerekeni kullanip fazla olani mi atiyor acaba?Kafamda deli sorular
Doktora sordum ben bunu hiç sorun değil alacağını alıyosun zatne dedi.akıntı gibi gün içinde geri geliyo iç çamaşırımı çok sık değiştiriyorum ben

Hala kullanıomusun canım progestan

Amin canim senin azaldimi 12.haftadan snra, gecer dedi doktorum
Valla ben şuan 10+1 im ama hiç bir azalma görmedim sadece prilam ilacı etkili oldu ben de en azından kusma yapmıyor ama her şeyi yiyemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum mide bulantısı sikayetim hala devam ediyor insallah 12 de azalma olur yoksa hiç beslenemeyecegim.diye korkuyorum tartıldım zayiflamisim

Bende ayniyim canim insallah 12 de gecer de rahtlariz asermek istyorum

kızlar endişe etmeyin ben ilk hamileliğimde bulantı kusmalardan ötürü ilk 4 ayda 10 kilo vermiştim ki 53 le hamile kalmıştım 43 e düşmüştüm doğuma 65 le gittim yani 4 ay sonrası iştahım bir açıldı 22 kilo aldım bulantılar bitsin çok fena iştah açılacak herşeyi yemek isteyeceksiniz :)

kizlarr benim gibi pimpirikli olan var mı. Ilk gebeligim ve bebegimi cok bekledim. Galiba bu yuzden endiseleniyorum. 2 bucuk haftadır doktora gitmedim. Doktor 3 hafta sonra gel demisti. Cuma günü gidicez kontrole inşallah. 8.5 haftalık hamileyim. Acaba bebegim iyimidir diye icim icimi yiyo. Kansız kalmısım bide baya o yuzden galiba. Allah korusun kalbi durmus mudur iyi midir diye dusunmekten canm sıkılıyo. Cumaya kadar gunler gecmez artık... Belirtilerim devam ediyo goguslerim aciyo arada midem bulaniyo filan. Bebegin kalbi dursada belirtiler devam eder mi?

daha önce düşük yasadınmı? yasayınca doğal olarak evhamlı olabiliyorsun ama kendini strese sokmaman lazım bebek için bebeğin kalp durmasını yasamıştım ilk hamileliğimde bütün belirtilerim yok olmuştu hatta 2 hafta öyle beklemişim kontrolde anlaşıldı kendimi hamile gibi hissetmemeye başlamıştım herkeste aynı olurmu bilemiyorum ama gebelikle ilgili bir riskin yoksa içini ferah tut...

Daha once dusuk yasamadım hic gebelik yasamadım. Dua edip tevekkul etmek lazım en iyisi ama biyandan da korkuyo insan. Allah sağ salim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Daha once dusuk yasamadım hic gebelik yasamadım. Dua edip tevekkul etmek lazım en iyisi ama biyandan da korkuyo insan. Allah sağ salim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
benim 4 hamileliğim mevcut henüz birisi doğum olarak gerçekleşti ikincisi de yolda iki tanesinde sorunlar yasadım yasayınca daha bi panik oluyorsun yine aynısı olursa diye ama öyle yapmamak strese sokmamak lazım artık oyle düşünüyorum o cocuğun doğacagı varsa önüne hiçbişey geçemez doğmayacaksa da pamuklara da sarsan eften püften bi sebepten kaybedebilirsin yasadıklarımdan ötürü olacagına varır düşüncesiyle hareket etmeye başladım önceden bende çok sıktım kendimi panik yaptım belkide şimdi bir kızım var onun rahatlığından ötürü böyle rahatlamış olabilirim şuanki hamileliğim problemli düşük riski var ama kasmamaya çalışıyorum soylediğim gibi doğacak ekmeği varsa dünyaya gelecektir :)

Haklısın aslında yiyecek ekmegi varsa nolursa olsun dogacaktır. Hakkimızda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…