2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ben biraz öyleym canm benmde hiç kusmam falan oladı ackıyorm ama yiyemiyorm bnde analyamıyorm

Ben de böyleyim canım. Hiç kusmadım ama bulantı ve yanma var ara ara. Yemek yemeyi geçtim su bile zorla içiyorum. İştahım yok denecek kadar az

Onu ben de kullaniyorumsu an ikinci kutuya basladim hatta

Benim ikinci kutum prilam olmasa daha kotu oluyorum allah bulandan razi olsun

Kızlar sat a gore 8+1 ultrasona gore 6+5 im 3 haftadır çok kötü yoğun mide bulantısı tiksinme koku hassasiyeti istahsizlik vardı çok şükür son 3 gündür iyiyim azaldı arada bi mide yanmam ve acikinca midemin acayip kazinip kötü bi his oluyor o kadar

Bende gercekten cok kotuyum.dun ozellikle belkide en kotu gunumu gecrdim.psikoljm bitti artik.12 13 kez bos mideyle kusmak yemek borum midem mahvoldu.isyan etmiorm ama dayanamiyorm artk 1.5 aydr raporluyum doktor dsnda basmi camdan dahi cikarmiorum ne zaman bitecek bilmiyorum.tukendim

Amin, insallah

Allah yardımcın olsun çok daha zor geçiyor demek ki senin gebeliğin. İnşallah en kısa zamanda geçer

Kızlar tsh ölçümü yaptıran var mı ,benim degerim baya düşük çıktı ,7.haftamdayım .yorumu fikri olan var mı? Aralık dışında yani ,troitin nerdeyse hiç calısmıyor dedi

Benim bi 10 gün falan sürdü bulantılarım şuan yok elhamdülillah ama yine de korkuyo insan bi sıkıntı mı var diye ayy bulantı olsa ayrı sıkıntı olmasa ayrı

Kızlar tsh ölçümü yaptıran var mı ,benim degerim baya düşük çıktı ,7.haftamdayım .yorumu fikri olan var mı? Aralık dışında yani ,troitin nerdeyse hiç calısmıyor dedi
Benim doktor hepsine baktı canım. Arkadaşımın da yüksek çıkmıştı gebelikte ilaç kullandı sana da ilaç verir belki bi görüş doktorunla

Benim doktor hepsine baktı canım. Arkadaşımın da yüksek çıkmıştı gebelikte ilaç kullandı sana da ilaç verir belki bi görüş doktorunla
Benim 0.09 degerım. 1-2.5 arası olmalıymıs.dahılıyeye yonlendırdı .kadım dogumcunuz mu ılac yazdı size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…