Canım fertilite tedavisi gorenlerde tsh sapıtabılıyonus ilaclardan fln .tüp bebege baslarken yaptırdıgımda tsh normaldi . Kortızon ve coraspin bıle tsh degerını degıstırıyormus bıraz arastırdgım kadarıyla, bakalım gitcem bugun dahılıyeye .ıns onemlı bişey cıkmaz .hepımız saglıkla kucagımıza alalımDahiliyeye yonlendirdi. Dahiliye uzmani yazdi ama isteseler kendileri de yazar ama yazmiyorlar
Evet olabilir benim de gebelik yuzunden olmus canim. Cunku bebek dusunmeye basladigimizda tum tahlillerimi yapmistim 2 60 cikmisti daha iyiydi yani ama gebelik durumunda yukseliyormus bazilarinin. Benim de oyle oldu. Sorun olmaz merak etme ilaclarini kullan yeterli.Benim sabah ac karnina aliyorum en az yarim saat ac kalmak gerek. O zaman bulantim daha artiyor. Bir tek onun sıkıntisini yasiyorum baska da bir sey yok canimCanım fertilite tedavisi gorenlerde tsh sapıtabılıyonus ilaclardan fln .tüp bebege baslarken yaptırdıgımda tsh normaldi . Kortızon ve coraspin bıle tsh degerını degıstırıyormus bıraz arastırdgım kadarıyla, bakalım gitcem bugun dahılıyeye .ıns onemlı bişey cıkmaz .hepımız saglıkla kucagımıza alalım
Arkadaşı da dahiliyeye yönlendirmişti doktoru canimBenim 0.09 degerım. 1-2.5 arası olmalıymıs.dahılıyeye yonlendırdı .kadım dogumcunuz mu ılac yazdı size?
bu değer bağışıklığınızın olduğunu gösteriyor gayet güzel değerinizselam kızlar 7 haftalık hamıleyim. anti rubella ıgG test sonucum 200 cıktı, bu ne anlama gelıyor , bilen var mı? daha once kızmaıkcık geçirdiğimi mi söyluyor yoksa suan kızamıkcık olugumumu , teşekkürler cok stres oldum
Ilaci dahiliyeci yazıyor, kadın doğum sadece yönlendiriyor.Benim 0.09 degerım. 1-2.5 arası olmalıymıs.dahılıyeye yonlendırdı .kadım dogumcunuz mu ılac yazdı size?
Kuzum.dahileyeci sana endokrinoloji polikliniği yeşil alan açması lazım.eger devlete gidiyorsan. Ben doğuştan triodim fazla çalışıyor. Bu yüzden benim.de TSH düşük baya ilaç kullanmama rağmen sıkıntı etme hemen doktora git sana ilaç yazar.Benim 0.09 degerım. 1-2.5 arası olmalıymıs.dahılıyeye yonlendırdı .kadım dogumcunuz mu ılac yazdı size?
Canım oksaparı kacıncı haftaya kadar kullancaksın?Ben de sadece folik asit ve oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Doktorum doğuma kadar dedi canımCanım oksaparı kacıncı haftaya kadar kullancaksın?
benim tüp bebek,7.haftamdayım ,sr bırakabilirsin dedi de, 12.haftaya kadar kullanmak istiyordum.. neye göre bırak dedi anlamadım..Doktorum doğuma kadar dedi canımGöbek büyüdükçe de göbekten yapmaya devam edebilirsin, kol ve bacak göbeğe göre daha çok ağrı yapar dedi. Bu arada benimki doğal gebelik önlem olsun diye verdi.
Benim daha önce iki kaybım vardı canım. Tüm genetik testlerimiz de temiz çıkmıştı. Bu sefer önlem olarak verdi anlık bir pıhtı atıyordur bebeğe giden besini kesiyordur belki diye o yüzden de doğuma kadar verdi.benim tüp bebek,7.haftamdayım ,sr bırakabilirsin dedi de, 12.haftaya kadar kullanmak istiyordum.. neye göre bırak dedi anlamadım..
Herşeyin benimle aynı canım senin de. Benim kontrol de haftaya pazartesi. Heyecanla bekliyorum inşallah saglıkla gelişmiştir bebeğim. Ah o çig sogan ve salça kokusu nasıl keskin geliyor burnuma. Bende isteyecem doktorum biraz katı kurallı bakalım verecekmi. Haftaya sata göre 9 +4 oluyoruz doktor bana ne diyecek bakalım en son 6 artı 4 de haftasıyla uyumlu idi.Bugun kontrolumüze gittik 8+4 olmuşuz aslında regle gore 9haftalıgız.Ama bunu Dr ultrasonda soyluyorken yardımcı hemsıre bilgisayardan regle gore birde hamilelik kartıma gore 9hafta dıye Dr belirtiyor. Ve anladımkı arkadaslar 8+0 ve 8+6arası aslında 9 haftaya girecegımızın gostergesıymıs. Bu yuzden ılkbaslarda cok gec dollenme diye sonradan yakalıyor haftasını diye konuşmalarımız da bunu gosterıyor. Hanı regle gore haftası buyuk dıyoruz ultrasonda kucuk dıyoruz ya. Aslında aynı seymiş.Bu konu kafanıza cok takılmasın.
Şükür kese kalbi herseyi ıyıymıs ıyı buyumus dedı. Ve PRİLAM denilen o ılactan yazdı Çunku ben mutfak onunden gecmeye korkar hale gelmıstım. Cay dan tiksindim ve cıg sogandan tiksindim bu yuzden yemek bile yapamıyorum. Annem kayınvalıdem sagolsun. Bır an önce ılacla duzelırsem ne mutlu bana. Allah sabır versin hepimize saglıcakla kavusmak nasıp etsın. 3hafta sonra kontrolumuz var inşaallah hayırlısıyla.
Onun dısında hersey guzel.
Birde karnınızda gerilme oluyormu bılmem buyumeyle alakalıymış. Boyle ince ince derim uzanırken batar gıbı oluyordu tatlı tatlı. Sanki Gobek derım yırtılıyor gb gerılıyordu.
Gaz problemi de oluyordur herkeste oda cok normalmiş kabızlık vsde. Onun dısında da baska birsey bilmiyorum valla. ☺
Allah yar yardımcımız olsun.
Propycil 50 mg sabah ve aksam olmak uzere gunde ıkı tablet bu ilaçtan yazdıIlaci dahiliyeci yazıyor, kadın doğum sadece yönlendiriyor.
22 mm de benim de boştu haftasına doldu ama doktor yanlış hesaplamış cunku haftasına gittiğimde hatta 5 gun sonra gittim 20 mm di kesem vr kalp atışını duydum. Yani doktor farkı ultrason farkı. Hiç sıkıntı yapmaBenim kesem20cm ama içi boş. Boş gebelik gibi görünüyor haftaya tekrar gideceğim yüksek ihtimal kürtaj olacak
Evet canım inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde. Katı da olsa rıca et artık kontrolu dort gozle bekliyordum ılac yazdırmak için şükür geldı cattı bu aksam baslıyorum 2tane ile. Üstelik birde bogaz enfeksiyonu gecırdım Dr ma soyledım acile geldıgımi bogazım için antibiyotik yazdığını kullandıgımı inan zararı olsa vermeyiz vermezler dedı enfeksiyon daha tehlikeli dedı. Ona bıle sıkıntı etmedi. Hem agır gecırdım ben inan.Herşeyin benimle aynı canım senin de. Benim kontrol de haftaya pazartesi. Heyecanla bekliyorum inşallah saglıkla gelişmiştir bebeğim. Ah o çig sogan ve salça kokusu nasıl keskin geliyor burnuma. Bende isteyecem doktorum biraz katı kurallı bakalım verecekmi. Haftaya sata göre 9 +4 oluyoruz doktor bana ne diyecek bakalım en son 6 artı 4 de haftasıyla uyumlu idi.
Kesenin içinde yolk kesesi varmiydi. Benimde kese var yolk kesesi var bebek yoktu cumartesi günü sat a göre 7+5 te gitmiştim bu cumartesi tekrar çağırdı inşallah vardır yoksaBenim kesem20cm ama içi boş. Boş gebelik gibi görünüyor haftaya tekrar gideceğim yüksek ihtimal kürtaj olacak
Senin kaç haftalikti boş gozuktugunde22 mm de benim de boştu haftasına doldu ama doktor yanlış hesaplamış cunku haftasına gittiğimde hatta 5 gun sonra gittim 20 mm di kesem vr kalp atışını duydum. Yani doktor farkı ultrason farkı. Hiç sıkıntı yapma
5 + 6 sanırım. Ama benim onden gidio birazSenin kaç haftalikti boş gozuktugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?