• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kadın doğumcu bulmak çok zor benim beğendiğimi sen beğenmezsin seninn beğendiğini ben malesef..normal kadın doğumcu da tercih edebilirsin prof sadece parasal acıdan farkeder önemli olan dr iyi olması ve senin beğenmen sana yakın hastane olsun ordan basla sonra en önemlisi öneriler yorumlar dr yapılan onlara dikkat et emin ol yoğun diye şikayet edenler var bazı drlari yoğunsa memnunluk çoktur.

Merhabalar öncelikle herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🙏🏻 Doktor hastane vs konusunda ankarada herhangi bi hastaneyle görüşen ,doğum paketi alan arkadaşlar bizimlede paylaşabilirlemi acaba fikirlerini ya da fiyatları?

Yani hic istahli biri olamadim hayatimda. Annemlerdeyim cumartesiden beri. Bana dedigi tek sey bu yasa geldin hala bir seyler ye diye yanina getiryorum. Keske ben de baska anneler gibi kizim yeme kilo alacaksin desem diyor😂yemek yapmak da yemek de pek sevdigim seyler degil o yuzden cok sisecegimi dusunmuyorum aslinda😁
Anneler😂😂😂

Merhabalar öncelikle herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🙏🏻 Doktor hastane vs konusunda ankarada herhangi bi hastaneyle görüşen ,doğum paketi alan arkadaşlar bizimlede paylaşabilirlemi acaba fikirlerini ya da fiyatları?
Biz medisis hast. Dogum paketi aldik iyi mi yaptik bilmiyoruz canim. kontrollerde smdilik memnunum. Dogum yapanlar da memnun olunca ordan aldik evimize de yakin diye

Doktor konusunda bende cok kararsızım ,kendımı strese soktum baya hatta.iki dr arasında kaldım .biri prof ,çok konusmuyo ama işinde iyi ,profun oldugu hastanede pek sıra bekleme derdı yok ,muayene ucretı bıraz pahalı, digerinin akademisyenliği unvanı yok ,ama birazcık daha uzun konusuyo daha sıcak bi yapıda,calıstıgı hastanede fıyatlar daha uygun ,bu doktorun cok hastası var ,baya sıra beklıyoruz,günde 2-3 dogum yaptırıyor. Çok kararsızım
bende şuan çok karaszımmmmmm

Tam bulantilar geçti derken tekrar hortladi sata göre 8+5 ultrasona göre 7+2 ne zaman buyuyeceksin bebeğim şu ara beni tek tutan şey çubuk kraker ne kilo almışım ne vermişim bu surecte

Tam bulantilar geçti derken tekrar hortladi sata göre 8+5 ultrasona göre 7+2 ne zaman buyuyeceksin bebeğim şu ara beni tek tutan şey çubuk kraker ne kilo almışım ne vermişim bu surecte
Azalır bende 12.haftaya geldim ara ara devam ediyor 9.haftaya kadar bende çubukla yaşadım resmen kiloda almıyorsun işte yiyemedigin için dr hap verdi yemeğe başladım bulantılar geçti yemek yemeğe başladım 1 kilo almışım bu zamana kadar

Back
X