2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kadın doğumcu bulmak çok zor benim beğendiğimi sen beğenmezsin seninn beğendiğini ben malesef..normal kadın doğumcu da tercih edebilirsin prof sadece parasal acıdan farkeder önemli olan dr iyi olması ve senin beğenmen sana yakın hastane olsun ordan basla sonra en önemlisi öneriler yorumlar dr yapılan onlara dikkat et emin ol yoğun diye şikayet edenler var bazı drlari yoğunsa memnunluk çoktur.

Merhabalar öncelikle herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim inşallah Doktor hastane vs konusunda ankarada herhangi bi hastaneyle görüşen ,doğum paketi alan arkadaşlar bizimlede paylaşabilirlemi acaba fikirlerini ya da fiyatları?

Anneler

Biz medisis hast. Dogum paketi aldik iyi mi yaptik bilmiyoruz canim. kontrollerde smdilik memnunum. Dogum yapanlar da memnun olunca ordan aldik evimize de yakin diye

bende şuan çok karaszımmmmmm

Tam bulantilar geçti derken tekrar hortladi sata göre 8+5 ultrasona göre 7+2 ne zaman buyuyeceksin bebeğim şu ara beni tek tutan şey çubuk kraker ne kilo almışım ne vermişim bu surecte

Tam bulantilar geçti derken tekrar hortladi sata göre 8+5 ultrasona göre 7+2 ne zaman buyuyeceksin bebeğim şu ara beni tek tutan şey çubuk kraker ne kilo almışım ne vermişim bu surecte
Azalır bende 12.haftaya geldim ara ara devam ediyor 9.haftaya kadar bende çubukla yaşadım resmen kiloda almıyorsun işte yiyemedigin için dr hap verdi yemeğe başladım bulantılar geçti yemek yemeğe başladım 1 kilo almışım bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…