Hadi ya tedavi falan uygulanıyor mu öyle olunca benimde yarın kontrolüm var söyleyecm doktoruma inşAllah bir sıkıntı çıkmaz.Geçmiş olsun bu arada.Benimde kasiklarimda ağrı oluyor ve arada karnım ağrıyor, doktor tahlil istemişti kum dokuyormusum
AnnelerYani hic istahli biri olamadim hayatimda. Annemlerdeyim cumartesiden beri. Bana dedigi tek sey bu yasa geldin hala bir seyler ye diye yanina getiryorum. Keske ben de baska anneler gibi kizim yeme kilo alacaksin desem diyoryemek yapmak da yemek de pek sevdigim seyler degil o yuzden cok sisecegimi dusunmuyorum aslinda
Biz medisis hast. Dogum paketi aldik iyi mi yaptik bilmiyoruz canim. kontrollerde smdilik memnunum. Dogum yapanlar da memnun olunca ordan aldik evimize de yakin diyeMerhabalar öncelikle herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim inşallahDoktor hastane vs konusunda ankarada herhangi bi hastaneyle görüşen ,doğum paketi alan arkadaşlar bizimlede paylaşabilirlemi acaba fikirlerini ya da fiyatları?
adet olcan zaman olur ya hafif hafif arada gelir ama zorlamıyo şükürNasıl batma canım benim iki gündür falan değişik bi karın ağrım var anlamadım.
bende şuan çok karaszımmmmmmDoktor konusunda bende cok kararsızım ,kendımı strese soktum baya hatta.iki dr arasında kaldım .biri prof ,çok konusmuyo ama işinde iyi ,profun oldugu hastanede pek sıra bekleme derdı yok ,muayene ucretı bıraz pahalı, digerinin akademisyenliği unvanı yok ,ama birazcık daha uzun konusuyo daha sıcak bi yapıda,calıstıgı hastanede fıyatlar daha uygun ,bu doktorun cok hastası var ,baya sıra beklıyoruz,günde 2-3 dogum yaptırıyor. Çok kararsızım
Azalır bende 12.haftaya geldim ara ara devam ediyor 9.haftaya kadar bende çubukla yaşadım resmen kiloda almıyorsun işte yiyemedigin için dr hap verdi yemeğe başladım bulantılar geçti yemek yemeğe başladım 1 kilo almışım bu zamana kadarTam bulantilar geçti derken tekrar hortladi sata göre 8+5 ultrasona göre 7+2 ne zaman buyuyeceksin bebeğim şu ara beni tek tutan şey çubuk kraker ne kilo almışım ne vermişim bu surecte
Doktoruna sor canım benimki adet gibi değil daha değişik bi ağrıadet olcan zaman olur ya hafif hafif arada gelir ama zorlamıyo şükür
Merhaba. Canım senim saat kaçta kontrolün benim bir hafta sonraKızlar bugün kontrole gidecek olan var mı?
1 buçukta randevum en son ne zaman gitmiştin canmMerhaba. Canım senim saat kaçta kontrolün benim bir hafta sonra
Oh ne güzel keşke benim de bugün olsaydı en son iki hafta önce gitmiştim1 buçukta randevum en son ne zaman gitmiştin canm
Bende 15 gün önce gitmştimOh ne güzel keşke benim de bugün olsaydı en son iki hafta önce gitmiştim
15 günde bir mi çağırıyor doktor benim20 günde bir çağırıyorBende 15 gün önce gitmştim
Bebek tutunmaya çalışıyor o yüzden değişik kasık ağrılarınız olur benimde oluyor arada bu hafta çok olmadı sadece belim ağrıyorDoktoruna sor canım benimki adet gibi değil daha değişik bi ağrı
Ptesi gidicem bende sorcam herşeyiBebek tutunmaya çalışıyor o yüzden değişik kasık ağrılarınız olur benimde oluyor arada bu hafta çok olmadı sadece belim ağrıyor
15 20 gün sonra gel demişti bende gittiğim gün randevu bulabiliyorum o da 15 gün sonraya oluyo 20 gün sonra olmuyo o yüzden15 günde bir mi çağırıyor doktor benim20 günde bir çağırıyor
Bende karın ağrımı ve mide yanma mı söylücem gece gündüz midem yanıyoPtesi gidicem bende sorcam herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?