Merhaba, anadolu yakası doktor önerisi ben de takipteyimn :)Tabii ki önce sağlık :) aslında ben de istanbul anadolu yakasında suadiye de oturuyorum. Ailem hala orda eşimin ailesi de öyle. Bİz fransaya önce eğitim için gelip sonra iş bulunca kaldık :) aralıkta istanbula geleceğiz noel tatilinde. Gelmişken bir ultrasona girmek istiyorum. Özellikle kardeşim bu duyguyu benle paylaşmayı çok istiyor çünkü. Eğer anadolu yakasında memnun olduğunuz bir doktor varsa önerilerinizi memnuniyetle dinlerim :)
Günaydınnn, bugün gidersen haber verir misin canım? Merak ettim ben de. Benim kontrolüm perşembe akşam 8'de, o saatte paketle ilgili konuşabileceğim birileri olmaz sanırım.Evet yaa şimdi tekrar bi okudumda doktorların profillerini sanırım ona başlıycam p.teside hastaneyle görüşmeye gidicem paket için ..
yaa nasıl güzel bir haberrr hadi hayırlısı inşallahhhhBugün doktor kontrolüm vardı ense kalınlığı burun kökü oluşmuş elleri ayakları normal sağlıklı bir bebek dedi 12+0 haftalık olmuşuz evdeki çocuğun ne dedi erkek dedim tamam ben bebeği kız görüyorum dedi bir PRENSESİM olacakmış çok mutluyum rabbim her kuluna yaşatsın bu duyguyu
canm çok geçmş olsun inşallah birdahaki sağlıkla gelirr stres ve üzüntye soma kendniArkadaşlar Dr bana pazartesi ye kürtaj verdi çok üzgünüm
canm bizde avcılarda otruyoruz ben beylikdüzünde diler hn a gidiyorum kendi muayenehanesi... önceden reyaptaydı kendne yer açtı çok memnunummm bebekten önce smear için falan gitmiştim benki vajinismus atlatan biri olarak gram hissetmemiştim şok olmuştum..oyuzden bebiştede devam ediyoruz...aklında bulunsunBen aslında anadolu yakasında oturuyorum, annemler beylikdüzünde, kizimda olduğu için annemde çok kalıyorum o yüzden burda da bir doktorum olsun istedim ve memnun kaldım kendisinden :) peki çağrı hoca folikasit için ne dedi?? Günay hn bana folbiol kullan dedi. Siz normalde nerde yaşıyorsunuz, inşallah sağlıkla kucagimiza alırız :)
Aynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynıkızlar size bişey soyleyeceğim ama bana inanmıycaksınız eminim... sanırım ben minik kıpırtıları hissediyorum bazen kızımda ilk 12. haftada hissetmeye baslamıştım bundada bir kaç gundur.. gaz sandım ilk ama gaz olsa sonrası pıt yapıyoruz gaz değil ağrı esiğim çok düşük zaten yüksek olanlar 16 haftası sonrası hıssediyor baska hisseden varmı? ilk hamilelikte ayırt etmek zor oluyor ama ikincide daha tecrubeli oluyorsun
Tabii ki önce sağlık :) aslında ben de istanbul anadolu yakasında suadiye de oturuyorum. Ailem hala orda eşimin ailesi de öyle. Bİz fransaya önce eğitim için gelip sonra iş bulunca kaldık :) aralıkta istanbula geleceğiz noel tatilinde. Gelmişken bir ultrasona girmek istiyorum. Özellikle kardeşim bu duyguyu benle paylaşmayı çok istiyor çünkü. Eğer anadolu yakasında memnun olduğunuz bir doktor varsa önerilerinizi memnuniyetle dinlerim :)
Aynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynı
Bende hissediyorum arada ama kilo ile alakası hiç yok 70 kiloyumAynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynı
Tabii ki önce sağlık :) aslında ben de istanbul anadolu yakasında suadiye de oturuyorum. Ailem hala orda eşimin ailesi de öyle. Bİz fransaya önce eğitim için gelip sonra iş bulunca kaldık :) aralıkta istanbula geleceğiz noel tatilinde. Gelmişken bir ultrasona girmek istiyorum. Özellikle kardeşim bu duyguyu benle paylaşmayı çok istiyor çünkü. Eğer anadolu yakasında memnun olduğunuz bir doktor varsa önerilerinizi memnuniyetle dinlerim :)
[/QUO
Ben Elif meseci ye gidiyorum ve cok memnunum .Acibadem kozyataginda .cok ilgili ve sicak kanli.Tabii ki önce sağlık :) aslında ben de istanbul anadolu yakasında suadiye de oturuyorum. Ailem hala orda eşimin ailesi de öyle. Bİz fransaya önce eğitim için gelip sonra iş bulunca kaldık :) aralıkta istanbula geleceğiz noel tatilinde. Gelmişken bir ultrasona girmek istiyorum. Özellikle kardeşim bu duyguyu benle paylaşmayı çok istiyor çünkü. Eğer anadolu yakasında memnun olduğunuz bir doktor varsa önerilerinizi memnuniyetle dinlerim :)
Özel sağlık sigortası yaptırmıştım o yüzden onun geçtiği yerleri tercih ediyorum ilk önce:) ama o da aklımda olsun tabicanm bizde avcılarda otruyoruz ben beylikdüzünde diler hn a gidiyorum kendi muayenehanesi... önceden reyaptaydı kendne yer açtı çok memnunummm bebekten önce smear için falan gitmiştim benki vajinismus atlatan biri olarak gram hissetmemiştim şok olmuştum..oyuzden bebiştede devam ediyoruz...aklında bulunsun
Benimde kanal tedavilu dişimin kenarı kırıldı gittim bişey yapamayız şimdi dedi sonra bugünde üstündeki dolgu düştü ne yapicam bilmiyorumbence kiloyla hiç ilgisi yok tamamen vucudunuzun ağrı eşiğiyle alakalı çünkü sezaryenim de çok ağrılı geçmişti 3 gun ayağa kalkamamıştım hastanede kalmıştım doktor ağrı eşiğimin düşük olduğunu vucudumdaki ağrıları fazla hissettiğimi söylemişti aslına bakarsanız kötü bir durum her türlü hastalıkta fazla ağrı hissediyorum mesela şuan diş ağrısı çekiyorum kanal tedavisi olması gerek hamilelik dolayısıyla erteliyolar 12 hafta sonrasına doktor bu kadar ağrı yapmaz diyor ama ben baya ağrı çekiyorum. tek güzel yanı bu kıpırtıları erkenden hissedebilmek :) tabi şuanda sürekli hissetmiyorum bi gün oluyosa bi gün hiçbişey olmuyo çok da hafif zaten gazdan bile :)
aa bende 9+3 üm :)Dr dan geldim kizlar herşey yolunda çok şükür 9+3 olmuşuz
Medicana çamlıca hüseyin arık yarın gidicem bilgi veririmMerhaba, anadolu yakası doktor önerisi ben de takipteyimn :)
şuanda devlete gidiyorum 7 aylık olana kadar da öyle yapacağim doğum için 7. ay sonrası özel hastane düşünüyorum kızımı atasehir avicenna da doğum yapmıştım yine orda olur muhtemelenTabii ki önce sağlık :) aslında ben de istanbul anadolu yakasında suadiye de oturuyorum. Ailem hala orda eşimin ailesi de öyle. Bİz fransaya önce eğitim için gelip sonra iş bulunca kaldık :) aralıkta istanbula geleceğiz noel tatilinde. Gelmişken bir ultrasona girmek istiyorum. Özellikle kardeşim bu duyguyu benle paylaşmayı çok istiyor çünkü. Eğer anadolu yakasında memnun olduğunuz bir doktor varsa önerilerinizi memnuniyetle dinlerim :)
BİLEMEDMKİ BEN HİSSEDİYORUM SAĞ TARAFMDA PITIRCIK :)Valla ben oldugu tarafi bile hissetmiyorum sagda oldugunu bildigim halde:) bence rahimin buyumesinden dolayi yasanan kasilmalar falandir ya
kaçıncı hamileleğin? benim ikinci o yuzden emin olabildim senin ilkse ayırt etmekte zorlanabilirsin zaten gaz daha yukarıda hissediliyo bebiş se daha asağıda :)Aynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?