2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba, anadolu yakası doktor önerisi ben de takipteyimn :)

Evet yaa şimdi tekrar bi okudumda doktorların profillerini sanırım ona başlıycam p.teside hastaneyle görüşmeye gidicem paket için ..
Günaydınnn, bugün gidersen haber verir misin canım? Merak ettim ben de. Benim kontrolüm perşembe akşam 8'de, o saatte paketle ilgili konuşabileceğim birileri olmaz sanırım.

yaa nasıl güzel bir haberrr hadi hayırlısı inşallahhhh

canm bizde avcılarda otruyoruz ben beylikdüzünde diler hn a gidiyorum kendi muayenehanesi... önceden reyaptaydı kendne yer açtı çok memnunummm bebekten önce smear için falan gitmiştim benki vajinismus atlatan biri olarak gram hissetmemiştim şok olmuştum..oyuzden bebiştede devam ediyoruz...aklında bulunsun

Aynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynı

Cnm bende orda oturuyorum suadiye de erdogan saglemer var vapiano nun sokaginda cok tatlidir

Aynı şeyi bende yaşıyorum psikoljktir yada gazdır diye kimsye demiyodum :d demekki yalnz değilmişm hemde günlermzde aynı

Valla ben oldugu tarafi bile hissetmiyorum sagda oldugunu bildigim halde:) bence rahimin buyumesinden dolayi yasanan kasilmalar falandir ya

Ben Elif meseci ye gidiyorum ve cok memnunum .Acibadem kozyataginda .cok ilgili ve sicak kanli.

Özel sağlık sigortası yaptırmıştım o yüzden onun geçtiği yerleri tercih ediyorum ilk önce:) ama o da aklımda olsun tabi

Benimde kanal tedavilu dişimin kenarı kırıldı gittim bişey yapamayız şimdi dedi sonra bugünde üstündeki dolgu düştü ne yapicam bilmiyorum

selam haziran anneleri bende haziran annesi adayıyım.ya bişi diyecem 2020 haziran anneleri topiği birden fazla sanırım keşke tek yerde toplansak Mune bize yardımcı olur mu :)

Dün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım herhalde kalkabilsem acillik olmuştum migren var bende birde bir tuttu lanet beynim cıktı yerinden dünde ne güzel kusmuyorum dedim nazar değdirdim kendime baya kustum kusunca dahada hızlandı başım buzlarla zor durdum tansiyon cıktı diye ödüm patladı çok tehlikeymis allah korusun normal cıktı bugün de artık yerleri acıyor kafamın bıktım yemin ediyorum akupunktur araştırıyorum hamilelere de yapılıyormuş sanırım dayanamıyorum ya hepsi bir araya geldi

şuanda devlete gidiyorum 7 aylık olana kadar da öyle yapacağim doğum için 7. ay sonrası özel hastane düşünüyorum kızımı atasehir avicenna da doğum yapmıştım yine orda olur muhtemelen

kaçıncı hamileleğin? benim ikinci o yuzden emin olabildim senin ilkse ayırt etmekte zorlanabilirsin zaten gaz daha yukarıda hissediliyo bebiş se daha asağıda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…