• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde kanal tedavilu dişimin kenarı kırıldı gittim bişey yapamayız şimdi dedi sonra bugünde üstündeki dolgu düştü ne yapicam bilmiyorum😄
ağrı yapıyomu ? 12. hafta bitmeden dokunmuyolar çekeceğiz malesef benim korkum 12 hafta bitince kadın doğumcunun izin vermemesi imzalı kağıt istiyolar izne dair bakalım vericekmi doktor

Valla ben oldugu tarafi bile hissetmiyorum sagda oldugunu bildigim halde:) bence rahimin buyumesinden dolayi yasanan kasilmalar falandir ya🙄
ben ne tarafta olduğunu bilmiyorum ama tam ortada oluyo minik pıtlamalar :) rahmin büyümesi kaynaklı sağ sol köşelerde bağlarda gerilme oluyo ama benim ikinci diye suan yok ilkinde genişlemiş herhalde :) bu tamamen sizin vucudunuzla alakalı mesela ben kolumdaki kılın yön değişmesini bile hissederim kimi insanda çok ağrısı vardır ama az hisseder

İlk defa dün midem yanmadan bulaşmadan istedgimi yedim canım sarma çekmişti sarma yedim köfte yedim ve dondurma allahım yemekten tat almak müthiş dünden beri eşime diyorum ki aşkım ne olur dondurma yiyelim 😂ilk kez sabaha kadar uyudum tuvalete gitmekten helak olmustum
Maşallah çok şükür ben de 2 haftadır öyleydim iyiydim dün çok kötüydüm kustum ve migrenden mahvoldum ölüyorum sandım yani

İlk defa dün midem yanmadan bulaşmadan istedgimi yedim canım sarma çekmişti sarma yedim köfte yedim ve dondurma allahım yemekten tat almak müthiş dünden beri eşime diyorum ki aşkım ne olur dondurma yiyelim 😂ilk kez sabaha kadar uyudum tuvalete gitmekten helak olmustum

Ay insallah beende kurtulurummmm

bu mide bulantısı ve yanmalar günü gününü tutmuyor bi gun bakıyorum iyiyim gecti galiba yemek yıyebiliyorum bir gun oluyo gun boyu bulantı yanma pek yıyemiyorum bide ağzımda kotu bir tat var ve koku hissediyorum resmen ağzım kokuyo :) az kaldı 12 hafta sonrası azalacak sonrada gececek insallah biraz daha sabır...

Merhaba kızlar bu süreçte aktif çalışabiliyor musunuz :) ben iş hayatındayım sabah kusup evden öyle çıkıyorum eve gelip direkt kusuyorum. İş yerine henüz söylemedim.
İş yerinde günü kolay geçirmeyi nasıl sağlıyorsunuz
Bende ciddi geniz akıntısı var konuşmak bile mide bulantısı yapıyor :(

• Beğen
Reactions: mnt
Merhaba kızlar bu süreçte aktif çalışabiliyor musunuz :) ben iş hayatındayım sabah kusup evden öyle çıkıyorum eve gelip direkt kusuyorum. İş yerine henüz söylemedim.
Bende ciddi geniz akıntısı var konuşmak bile mide bulantısı yapıyor :(
Ay yok nerde ben bıraktım öğretmenim çocuklar durmuyor yapamazdım branş olduğu için eşim boşver dedi namazı bile zor kılıyorum eğilerken kuscam diye 😄🤣

Cnm bende orda oturuyorum suadiye de erdogan saglemer var vapiano nun sokaginda cok tatlidir♥
Ay harika bize çok yakın :) çok teşekkür ederimm

Ben Elif meseci ye gidiyorum ve cok memnunum .Acibadem kozyataginda .cok ilgili ve sicak kanli.
Çok teşekkür ederim kim müsaitse iki öneriden birine randevu alacağım sağolun kızlar

Bende ciddi geniz akıntısı var konuşmak bile mide bulantısı yapıyor :KK43:
bende çalışıyorum kamudayım bir sıkıntım yok .ortaok noktamız geniz akıntısı alerjik rinitin var mı.ben ilk hamileliğimde her sabah sırf mideme dolan geniz akıntısından çıkarırdım şimdide çok yoğunlaştı midemi rahatsız ediyor özellikle açken

Arkadaşlar yaşadığım kanama durdu çok şükür ama psikolojim hiç iyi değil. Psikologa gitmeyi düşünüyorum.

Yaşadığım olay kolay değil biliyorum ama yürümeye korkar mı insan. Korkuyorum adım atamıyorum. 2 gündür tuvalete gitmeye başladım. Ama korkudan titriyorum. Kendimi dinleyip duruyorum. Vajinada hafif batma var. Nette normal diyor ama Kalbim hemen hızlı hızlı atıyor. Sıkıldıkça dua ediyorum. Ama devamlı kendimi kontrol ediyorum. Böyle yaşanmaz biliyorum bu sebeple psikolojik destek almak istiyorum. 😔

Back
X