- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
Oğlumda doktorum 11+3te erkek ama alışveriş yapma sakın dedi 16 haftamda alışveriş yapmaya başlayabilirsin dedi düşük tehlikemde vardı bu hamileligimde 12+0 kız bebek görüyorum dedi hayırlısı bakalım birdahaki randevumda tam 15+0olacam kesinleşirKIZLAR BANA DOKTOR TAHMNDE BULUNDU ASLNDA TAHMN Mİ BİLMİYORUM..HOCAM NE HİSSEDİYOSUNZ DEDM O SIRA HEYCANDAN ARADA NE DEDİGİNİ UNUTTUM ERKEK HİSSEDİYORUM DEDİ YANINDAKİ ASİSTAN AMA SEN HEMEN ALŞVERŞE BAŞLAMA DEDİANLAMADM BİŞMİ GÖRDÜ YOKSA GERÇÇKTN HİSMİ
Doktor hisleriyle hareket etmez emin ol canim. Bir seyler gorup demistir. Saglikla dogsun insaAllah☺KIZLAR BANA DOKTOR TAHMNDE BULUNDU ASLNDA TAHMN Mİ BİLMİYORUM..HOCAM NE HİSSEDİYOSUNZ DEDM O SIRA HEYCANDAN ARADA NE DEDİGİNİ UNUTTUM ERKEK HİSSEDİYORUM DEDİ YANINDAKİ ASİSTAN AMA SEN HEMEN ALŞVERŞE BAŞLAMA DEDİANLAMADM BİŞMİ GÖRDÜ YOKSA GERÇÇKTN HİSMİ
Üzülme canım ya dua et inşallah geçer..zaten herşeyin başı psikolojik şeylerden de oluyor biraz kendini kötü hissetmen normal destek al bence belki kendini rahat hissedersin allah yardımcın olsun.Arkadaşlar yaşadığım kanama durdu çok şükür ama psikolojim hiç iyi değil. Psikologa gitmeyi düşünüyorum.
Yaşadığım olay kolay değil biliyorum ama yürümeye korkar mı insan. Korkuyorum adım atamıyorum. 2 gündür tuvalete gitmeye başladım. Ama korkudan titriyorum. Kendimi dinleyip duruyorum. Vajinada hafif batma var. Nette normal diyor ama Kalbim hemen hızlı hızlı atıyor. Sıkıldıkça dua ediyorum. Ama devamlı kendimi kontrol ediyorum. Böyle yaşanmaz biliyorum bu sebeple psikolojik destek almak istiyorum.
Benim isim ağır değil midem bütün gün bulaniyo masama başımı koyup yatabiliyorum ama rahat degilimMerhaba kızlar bu süreçte aktif çalışabiliyor musunuz :) ben iş hayatındayım sabah kusup evden öyle çıkıyorum eve gelip direkt kusuyorum. İş yerine henüz söylemedim.
İş yerinde günü kolay geçirmeyi nasıl sağlıyorsunuz
Bende ciddi geniz akıntısı var konuşmak bile mide bulantısı yapıyor
Nasıl bıraktın canım?Ay yok nerde ben bıraktım öğretmenim çocuklar durmuyor yapamazdım branş olduğu için eşim boşver dedi namazı bile zor kılıyorum eğilerken kuscam diye
psikiyatrık ilaçlar hamilelikte kullanılmıyor canım sadece psikolog desteği alabilirsin çünkü ben panik atağım için ilaç kullanıyordum hamile kaldığımı öğrenince anında kesmek zorunda kaldım doktorum öyle söyledi burada yapman gereken şey kendini sakinleştirmek bi nevi telkin yapıcaksın ben kızımda o şekilde yapmaya çalışıyordum onu verecek olan Allah... ben hep dua ediyordum Allaha sığınıyordum wc gitmeye bende korkuyordum kanamalar yuzunden birde öncesinde benim iki kaybım vardı bu da öylemi olacak endişesi kaplıyordu evhamlandıkça sinirler harap oluyor akışına bırak bişeylerle ilgilen kendini meşgul et mesela kitap oku öyle bişey olmayacakmış gibi düşünArkadaşlar yaşadığım kanama durdu çok şükür ama psikolojim hiç iyi değil. Psikologa gitmeyi düşünüyorum.
Yaşadığım olay kolay değil biliyorum ama yürümeye korkar mı insan. Korkuyorum adım atamıyorum. 2 gündür tuvalete gitmeye başladım. Ama korkudan titriyorum. Kendimi dinleyip duruyorum. Vajinada hafif batma var. Nette normal diyor ama Kalbim hemen hızlı hızlı atıyor. Sıkıldıkça dua ediyorum. Ama devamlı kendimi kontrol ediyorum. Böyle yaşanmaz biliyorum bu sebeple psikolojik destek almak istiyorum.
Sadece kanamadan dolayı mi böyle oldun yoksa daha önce yasadigin kötü tecrübelerin mi var?? Yani benim önceki 2 hamileligim hep kanamalıydı, hep stres vardı, bu durumun psikolojisini iyi biliyorum. Bir bebeğim sağlıkla doğdu ama diğerini kaybettim. Herşeye dikkat ettim, sürekli yattım, ilaçlarımı kullandım ama omru yokmus. Eğer Rabbim bebeğe ömür vermişse sen ne yaparsan yap yada yapma o yaşıyacak eğer ömrü yoksa yaşamayacak. Burda teslimiyet çok önemli sen elinden geleni yaptığını düşünüyorsan gerisini Allaha bırak. Bir tanıdık vardı 4 çocuğu vardı yine hamile kalmış ama istemiyordu hemde kanaması, düşük tehlikesi vardi hic biseye dikkat etmedi ilacini icmedi yatmadi vs bebeği doğdu sağlıkla. Böyle örnekler o kadar çok ki, bebeği istemiyor diye bir sürü ilaç kullananlar, ağır kaldıranlar, yüksek yerlerden atlayanlar ama nolmus bebekleri hep doğdu. Yanı doğacak bebeğe kimse bişey yapamıyor. Bunları düşün içini biraz rahatlat, sakin olmaya çalış. Inşallah hepsi geçecek.Arkadaşlar yaşadığım kanama durdu çok şükür ama psikolojim hiç iyi değil. Psikologa gitmeyi düşünüyorum.
İlk gebeliğim düşüğüm yok. 13. Haftamdayım ama kanamayı yaşadığımda gece evde tektim. Eşim il dışına gece 3.5 da çıktı ben 5 de kanamaya kalktım. Evde kimse yoktu. Aileler araçla yarım saatlik mesafedeler. Onlar gelene kadar bacağımdan akan kanlarla kendim boğuştum. Hayatımın en kötü günüydü.Sadece kanamadan dolayı mi böyle oldun yoksa daha önce yasadigin kötü tecrübelerin mi var?? Yani benim önceki 2 hamileligim hep kanamalıydı, hep stres vardı, bu durumun psikolojisini iyi biliyorum. Bir bebeğim sağlıkla doğdu ama diğerini kaybettim. Herşeye dikkat ettim, sürekli yattım, ilaçlarımı kullandım ama omru yokmus. Eğer Rabbim bebeğe ömür vermişse sen ne yaparsan yap yada yapma o yaşıyacak eğer ömrü yoksa yaşamayacak. Burda teslimiyet çok önemli sen elinden geleni yaptığını düşünüyorsan gerisini Allaha bırak. Bir tanıdık vardı 4 çocuğu vardı yine hamile kalmış ama istemiyordu hemde kanaması, düşük tehlikesi vardi hic biseye dikkat etmedi ilacini icmedi yatmadi vs bebeği doğdu sağlıkla. Böyle örnekler o kadar çok ki, bebeği istemiyor diye bir sürü ilaç kullananlar, ağır kaldıranlar, yüksek yerlerden atlayanlar ama nolmus bebekleri hep doğdu. Yanı doğacak bebeğe kimse bişey yapamıyor. Bunları düşün içini biraz rahatlat, sakin olmaya çalış. Inşallah hepsi geçecek.
Ay çok tatlıı ilk oğlan çocuğu tahmini geldi grubun :) değişebilir elbette ama yüzde seksen değişmiyor. Yine de yüzde yirmilik grubun içinde olabilme ihtimaline karşı alışveriş yapma bence de :)KIZLAR BANA DOKTOR TAHMNDE BULUNDU ASLNDA TAHMN Mİ BİLMİYORUM..HOCAM NE HİSSEDİYOSUNZ DEDM O SIRA HEYCANDAN ARADA NE DEDİGİNİ UNUTTUM ERKEK HİSSEDİYORUM DEDİ YANINDAKİ ASİSTAN AMA SEN HEMEN ALŞVERŞE BAŞLAMA DEDİANLAMADM BİŞMİ GÖRDÜ YOKSA GERÇÇKTN HİSMİ
Aynen canım hatta tablo falan oluyo diğer gruplarda var keşke bizimkide olsa öyle.selam haziran anneleri bende haziran annesi adayıyım.ya bişi diyecem 2020 haziran anneleri topiği birden fazla sanırım keşke tek yerde toplansak @Mune bize yardımcı olur mu :)
Geçmiş olsun canım stres yapmamaya çalış ve başın ağrıdığında karanlık bi yerde uyu geçen bende çok kötü oldum ama uyumak en iyi çare.Maşallah çok şükür ben de 2 haftadır öyleydim iyiydim dün çok kötüydüm kustum ve migrenden mahvoldum ölüyorum sandım yani
Ne yaptın canım çıktın mıBende gircem birazdan bakalım ne dicek bize dua edin kızlar
Cıktım canı cok şükür herşey yolundaNe yaptın canım çıktın mı
Mrb canım nasılsın bu sene kız senesi galiba çevremden 5 kişi hepsinin de kizAy çok tatlıı ilk oğlan çocuğu tahmini geldi grubun :) değişebilir elbette ama yüzde seksen değişmiyor. Yine de yüzde yirmilik grubun içinde olabilme ihtimaline karşı alışveriş yapma bence de :)
Canım selam ben iyiyim sen nasılsın ? Evet bana da doktordan 12+4 te kız tahmini geldi ama kesin değil tabi. Sende durumlar nasıl, bebiş nasıl?Mrb canım nasılsın bu sene kız senesi galiba çevremden 5 kişi hepsinin de kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?