- 28 Ekim 2019
- 48
- 50
- 8
- 36
Dr dan geldim kizlar herşey yolunda çok şükür 9+3 olmuşuz
Ay çok tatlıı ilk oğlan çocuğu tahmini geldi grubun :) değişebilir elbette ama yüzde seksen değişmiyor. Yine de yüzde yirmilik grubun içinde olabilme ihtimaline karşı alışveriş yapma bence de :)
Çok teşekkür ederim canım malesef bebeği aldılarcanm çok geçmş olsun inşallah birdahaki sağlıkla gelirr stres ve üzüntye soma kendni
Ne kadarlık oldunuz cnmCıktım canı cok şükür herşey yolunda
9+4,oldukNe kadarlık oldunuz cnm
Canım benim drama branş oyuzden zaten ücretli ya gitmiyorum çünkü anaokulu çocukları ve kaynaştırma öğrencileri de oluyor mememi sıkan mi dersin kucağıma zıplayan mı ee meslek gereği de oyun oynadığım için koşturma kendini yerlere atıyorsun oyuzden yapamazdımNasıl bıraktın canım?
Geçmiş olsun evet yalnız başına yasaman kötü olmus ama inanki zaman öyle geciyorki, sonra hatırlamıyorsun bile. Evde tek kalmamaya çalış, eğer eşin yine gidicekse o günler evde birileri bulunsun yada sen ailenin yanına gidebilirsin. Benim ilk gebeligimde genellikle kardeşim yanımdaydı yada ailemin yanında kalıyordum. Ikinci gebeligimde ise 5 ay annemde kaldım, kızımda olduğu için evde yalnız duramazdım çünkü bende riskli gebe olduğum için hep yatar pozisyondaydim. Her hafta hastanedeydim bazen gunde 2 defa bile gittiğim oluyordu çok kanama olunca, zor gerçekten ama geçiyor. Şimdi yine annemdeyim, eve gecincede yardımcı gelicek, bu duruma alıştım artık. Ne düğünlere yada yada planlanmış gezilere tatillere gidemedim ama dert etmedim, sabırla duayla bekledim. Sende canını sıkma hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değil.İlk gebeliğim düşüğüm yok. 13. Haftamdayım ama kanamayı yaşadığımda gece evde tektim. Eşim il dışına gece 3.5 da çıktı ben 5 de kanamaya kalktım. Evde kimse yoktu. Aileler araçla yarım saatlik mesafedeler. Onlar gelene kadar bacağımdan akan kanlarla kendim boğuştum. Hayatımın en kötü günüydü.
Bir de bu hafta kuzenimin nişanı vardı. Ben katılamadım. Herkes geçmiş olsun diye aradıkça ağlıyorum anlatıp.
Doğru bebeklerin cinsiyeti yazıyor hatta isimleri filan yapılsa iyi olur :)Aynen canım hatta tablo falan oluyo diğer gruplarda var keşke bizimkide olsa öyle.
1 kız 1 erkek tahmin edilen var bakalımSelam kizlar 11+1 iz bugun tahmini dogum tarihi 14 haziran cinsiyet tahmini alan yada ogrenen oldu mu aranizda?
Aynen canım nasıl yapıcaz onu acabaDoğru bebeklerin cinsiyeti yazıyor hatta isimleri filan yapılsa iyi olur :)
Konuyu açan kişi ilk sayfaya yapması lazım:) belki yöneticilerden yardim alması gerekir tam nasıl bilmiyorumAynen canım nasıl yapıcaz onu acaba
Ben ilk gittiğimde 3 gün geri dedi doktor, sonra gittim 6 gün ileriydi daha sonra ki kontrolde sat ile uyumlu cıktı, bu hafta başka bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum bakalım ne çıkıcak. Herhalde bebekler küçük olduğu için minik ölçümler bile fark ediyor hemen.Hanımlar bebisleriniz haftasiyla uyumlu mu benim 10 gün geriydi sonra yakalıyor mu haftasini
İnşallah gececek canım dıkkat et kendine atlatmışsın ya bugunede şükür. Çok düşünmemeye calıs. Kafanla cok kurup cok düşünme yavas hareket et bıraz ama mesgul ol bıseylerle emin ol hersey yoluna girecektir.Arkadaşlar yaşadığım kanama durdu çok şükür ama psikolojim hiç iyi değil. Psikologa gitmeyi düşünüyorum.
Yaşadığım olay kolay değil biliyorum ama yürümeye korkar mı insan. Korkuyorum adım atamıyorum. 2 gündür tuvalete gitmeye başladım. Ama korkudan titriyorum. Kendimi dinleyip duruyorum. Vajinada hafif batma var. Nette normal diyor ama Kalbim hemen hızlı hızlı atıyor. Sıkıldıkça dua ediyorum. Ama devamlı kendimi kontrol ediyorum. Böyle yaşanmaz biliyorum bu sebeple psikolojik destek almak istiyorum.
Bence net herkesin kaçıncı haftada belli olursa cinsiyetten başlanır yazmaya isim var birde dimi çok zor isim bulmak daAynen canım nasıl yapıcaz onu acaba
Ay biz aynıymışız :)9+4,olduk
canm benm üzme kendni en sağlıklı şeklde yine gelir sana bebşinÇok teşekkür ederim canım malesef bebeği aldılarinşallah. Düne kadar çok agladim ama bugün bana sakinleştirici verdiler herhalde aglayamiyorum
Bende bilmiyorum bilen kimse yok mu ki acabaKonuyu açan kişi ilk sayfaya yapması lazım:) belki yöneticilerden yardim alması gerekir tam nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?