2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Dr dan geldim kizlar herşey yolunda çok şükür 9+3 olmuşuz

Benim de bugün kontrolüm vardı. Benimki de 9+3 olmuş. Herşey yolunda. Sizinle aynı gidiyoruz :) Ek olarak bulantılarım çok azaldı. Bu haftalarda azalma olması normalmiş. Bulantısı hafifleyenler varsa endişe etmesin diye bilgi vereyim dedim. Ben biraz endişeliydim de. Görünce rahatladım :)

Ay çok tatlıı ilk oğlan çocuğu tahmini geldi grubun :) değişebilir elbette ama yüzde seksen değişmiyor. Yine de yüzde yirmilik grubun içinde olabilme ihtimaline karşı alışveriş yapma bence de :)
çok merk ediyormm hissimi söylüyorm dedi ama bence bişy gördü kesn

Nasıl bıraktın canım?
Canım benim drama branş oyuzden zaten ücretli ya gitmiyorum çünkü anaokulu çocukları ve kaynaştırma öğrencileri de oluyor mememi sıkan mi dersin kucağıma zıplayan mı ee meslek gereği de oyun oynadığım için koşturma kendini yerlere atıyorsun oyuzden yapamazdım

Geçmiş olsun evet yalnız başına yasaman kötü olmus ama inanki zaman öyle geciyorki, sonra hatırlamıyorsun bile. Evde tek kalmamaya çalış, eğer eşin yine gidicekse o günler evde birileri bulunsun yada sen ailenin yanına gidebilirsin. Benim ilk gebeligimde genellikle kardeşim yanımdaydı yada ailemin yanında kalıyordum. Ikinci gebeligimde ise 5 ay annemde kaldım, kızımda olduğu için evde yalnız duramazdım çünkü bende riskli gebe olduğum için hep yatar pozisyondaydim. Her hafta hastanedeydim bazen gunde 2 defa bile gittiğim oluyordu çok kanama olunca, zor gerçekten ama geçiyor. Şimdi yine annemdeyim, eve gecincede yardımcı gelicek, bu duruma alıştım artık. Ne düğünlere yada yada planlanmış gezilere tatillere gidemedim ama dert etmedim, sabırla duayla bekledim. Sende canını sıkma hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değil.

Hanımlar bebisleriniz haftasiyla uyumlu mu benim 10 gün geriydi sonra yakalıyor mu haftasini
Ben ilk gittiğimde 3 gün geri dedi doktor, sonra gittim 6 gün ileriydi daha sonra ki kontrolde sat ile uyumlu cıktı, bu hafta başka bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum bakalım ne çıkıcak. Herhalde bebekler küçük olduğu için minik ölçümler bile fark ediyor hemen.

Kızlar aranızda arastıran ya da kullanan var mı ?
Hamıleyken ruj,rimel ,oje , dişmacunu,nemlendirici krem,gunes kremi hangi marka hangı urunlerı kullanmalıyız

İnşallah gececek canım dıkkat et kendine atlatmışsın ya bugunede şükür. Çok düşünmemeye calıs. Kafanla cok kurup cok düşünme yavas hareket et bıraz ama mesgul ol bıseylerle emin ol hersey yoluna girecektir.

Ben herzamanki kullandığım makyaj ürünleri kullanıyorum zaten çok yapmıyorum hsonundan haftasonuna karnım çok şiş olduğu için şimdiden çatlamayayım diye liarac aldım su an trenyolda indirimde tavsiye ederim kuzenlerim mennun kaldı çatlamadılar tavsiyeler iyi yani.. diş etlerim kanamaya başladı paradontax aldım azaldı biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…