Ben rapor mu aldın acaba dedim de canım. Ben de zorlaniyorum bu hafta gidince bakalım ne diyecek banaCanım benim drama branş oyuzden zaten ücretli ya gitmiyorum çünkü anaokulu çocukları ve kaynaştırma öğrencileri de oluyor mememi sıkan mi dersin kucağıma zıplayan mı ee meslek gereği de oyun oynadığım için koşturma kendini yerlere atıyorsun oyuzden yapamazdım
lierac için erken değilmi? kızımda 36. haftaya kadar çatlamamıştım çok seviniyordum dedim heralde çetlamayacak bıraktım çünkü kışa denk gelmişti üşüyordum üşendim biraz sonra bi çatladım sormayın :) saf zeytinyağ kullanmıştım bu sefer 4. ayda başlayıp doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum yeni çatlaklar eklenmesin diyeBen herzamanki kullandığım makyaj ürünleri kullanıyorum zaten çok yapmıyorum hsonundan haftasonuna karnım çok şiş olduğu için şimdiden çatlamayayım diye liarac aldım su an trenyolda indirimde tavsiye ederim kuzenlerim mennun kaldı çatlamadılar tavsiyeler iyi yani.. diş etlerim kanamaya başladı paradontax aldım azaldı biraz..
İsüm hiç düşünmedik daha biz yaBence net herkesin kaçıncı haftada belli olursa cinsiyetten başlanır yazmaya isim var birde dimi çok zor isim bulmak da
Bi şey olmaz diyen de var dermokozmetik olsun diyen de var içimizin rahat etmesi için o tarz markaları kullanabilirizKızlar aranızda arastıran ya da kullanan var mı ?
Hamıleyken ruj,rimel ,oje , dişmacunu,nemlendirici krem,gunes kremi hangi marka hangı urunlerı kullanmalıyız
Oylemii ne guzel. Nasıl gecio.Ay biz aynıymışız :)
Zorlaniyorsan bir konuş bakalım canım yine mesleği zor olanlar için hamileyken çalışmak zor ya kolay geçirmiyoruz gerçektenBen rapor mu aldın acaba dedim de canım. Ben de zorlaniyorum bu hafta gidince bakalım ne diyecek bana
Erken normalde ama bu karın için değil 3 aylık değil 6 aylık gibiyim o yüzden gaz ve kabızlık var bende ben çok şişim yani anlıyacağın kullanıyorum her ihtimale karşı zaten kalça basen kilo alıp vermekten çatlamış durumda bari karnım düzgün kalsın yalierac için erken değilmi? kızımda 36. haftaya kadar çatlamamıştım çok seviniyordum dedim heralde çetlamayacak bıraktım çünkü kışa denk gelmişti üşüyordum üşendim biraz sonra bi çatladım sormayın :) saf zeytinyağ kullanmıştım bu sefer 4. ayda başlayıp doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum yeni çatlaklar eklenmesin diye
Arkadaşlar ikili test zaten bebeğin down sendromlu olup olmadığını söylemiyor. Sadece risk aralığı veriyor. Dolayısıyla bu testten kesin bir tanı beklenemez. Mesela diyor ki sendeki değerlere sahip 600 çocuktan biri down sendromlu doğdu ya da 10000 çocuktan biri down sendromlu vs. Eğer risk fazla ise doktor ekstra testler istiyor.
İkili test dediğimiz şey 3 ayı tamamladığınızda yaptığınız ultrason muayenesinden sonra kan aldırıp ikisinin oranını ve yaşınızı karşılaştırmak. Çok meşakkatli bir test değil. Önceden dediğim gibi yüzde yüz sonuç veren testler de var ancak çok pahalı olduğundan eğer risk grubunda değilseniz boşuna yaptırmıyor doktorlar. Anne göbeğinden iğneyle plasentaya ulaşıp alınan örnekle ise yüzde 100 kesin sonuç alınıyor ancak bu test sonucunda 100 çocuktan birinin düştüğü belirlenmiş dolayısıyla risk grubunda değilseniz doktorlar bu testi de yapmıyor.
Bol bulantılı ve mide yanmalı. Kusma yok çok şükür ama ağzımdaki tat yüzünden doğru düzgün su bile içemiyorum. Benim de kontrolüm perşembe günü bakalım, umarım her şey yolundadır. Senin nasıl geçiyor?Oylemii ne guzel. Nasıl gecio.
Bizde düşünmedik cinsiyet belli olsun da artık öyle bakcaz isim de çok önemli bakalım hayırlısıİsüm hiç düşünmedik daha biz ya
benim makyaj düşünecek halim yok valla evde yatış modundayım halsizlik mide bulantısı yetıyo dışarı çıkmak bile zor geliyo 4. ay sonrası o moda girerim herhalde :)
6. Haftadan sonra aynı senin gibiydim ama bir haftadır gecti şükür. Yemek yemeye başladım tiksinmem gecti gibi gibi.Bol bulantılı ve mide yanmalı. Kusma yok çok şükür ama ağzımdaki tat yüzünden doğru düzgün su bile içemiyorum. Benim de kontrolüm perşembe günü bakalım, umarım her şey yolundadır. Senin nasıl geçiyor?
Düzelir merak etme hep umutluyuz inşallah hepimiz rahatlayacağız ya dua ediyorum yaniBende normalde cok susluyumdur uzerindekiyle yatip kalkar oldum sacimi durup bukup topluyorm o kdr
D
Düzelir merak etme hep umutluyuz inşallah hepimiz rahatlayacağız ya dua ediyorum yani
Aynen banada öyle diyorlar inşallah yemek yemekten zevk alırız bulantılar geçer ozaman ne bulursam yiycemBencede bende inaniyorumKimle konussam 3. Aydannsonra rahatladim diyo
Çok sevindim, darısı başıma :) Bugün biraz daha iyi hissettim kendimi. Geçecektir belki de :)6. Haftadan sonra aynı senin gibiydim ama bir haftadır gecti şükür. Yemek yemeye başladım tiksinmem gecti gibi gibi.
Aynen banada öyle diyorlar inşallah yemek yemekten zevk alırız bulantılar geçer ozaman ne bulursam yiycem
Kızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?