2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben de kararsizim lierac mi bio oil mi yoksa zeytinyagi mi?

Ben de kararsizim lierac mi bio oil mi yoksa zeytinyagi mi?
Indirimden aldım su an dahada düşmüş sanırım bir bak istersen kullanmaya başladım güzel emiyor sen kokusu falan kötü değil baya da büyük 400ml doğurana kadar yeter yani birkere alcaksın kaliteli ise yarayan bir şey al derim

Eklentiler

• IMG-20191120-WA0009.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
29, benim de ilk bebek :)

Bu arada biri yazmıştı kaçırdım çatlak kremiyle ilgili. Şimdiden başlayın bütün hamilelik geçirenlerden ve doktorumdan duyduğum kadarıyla deri gerilmeden esnekliği kazandırmak gerekiyor. Kilo alımı hızlandıktan sonra başlarsanız pek sonuç alamazsınız. genetikse zaten çatlayacak en fazla %50 engelliyormuş ama hiç fena bir oran değil. Ben birkaç gün önce düzenli kullanmaya başladım çatlak kremini göbeğe, gögüse ve kalçaya

Oyle mi diyorsun. Ben de onu alirim o zaman benim yerime de arastirmis oldun tesekkurler canim

Ben yazdım canım bak istersen aynen erken başlamak lazım burda da birkaç kişi yazdı zaten göbekler 6 aylık olmuş benim gibi şişmiş

Oyle mi diyorsun. Ben de onu alirim o zaman benim yerime de arastirmis oldun tesekkurler canim
Rica ederim canım ne demek umarım çatlamayız biran önce al trenyoldan aldım su an dahada inmiş fiyatı.. evet herkese sordum doğuran etrafımda netten de çok baktım..

Ben yazdım canım bak istersen aynen erken başlamak lazım burda da birkaç kişi yazdı zaten göbekler 6 aylık olmuş benim gibi şişmiş
Benim de minicik bir çıkıntı var alt göbeğimde :) o yüzden hemen araştırdım gittim aldım. Ben de weleda kullanıyorum alman markası çok fazla memnun kalan olmuş. Mevcut çatlakta bile görünümü hafiflettiğini yazanlar olmuş. İş yerinde falan da sordum, fransa'daki forumları vs okudum baya araştırdım. Burada fiyat 20 euros 100 ml ama türkiye de 300 tl civari 100 mlsi. Bir de Palmers çok öneriliyor avrupa da. o daha uygun fiyatlı bir muadili onun 250 ml si 12 euros civarı Türkiye'de ne kadar bilmiyorum. Ben kullandığımın fotografını da ekleyeyim düşünen olursa diye.

Eklentiler

• weledahippo_productlarge.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 37
O kadar yavaş hareket ediyorum ki. Onu da sağlık ocağına gitti eşim ebe ile konuşmuş normal karşılamış tuvalete kalksın demiş. Öyle dedi diye kalktım. Ama adım atamıyorum minik minik yürüyorum korkudan.

Annem yanımda. Kayınvalidem de kaldı. Eşim de yardımcı oluyor. Ama psikolojisi çok kötü. Umarım cumartesi günü açıklık kapanmış der doktorum. Tek duam benim ve bebeğimin iyi olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…