33, ilk bebek :)Kızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
Gozun aydin canim saglikla ilerlesin bebisin insaAllah.9+4,olduk
Ben de kararsizim lierac mi bio oil mi yoksa zeytinyagi mi?Ben herzamanki kullandığım makyaj ürünleri kullanıyorum zaten çok yapmıyorum hsonundan haftasonuna karnım çok şiş olduğu için şimdiden çatlamayayım diye liarac aldım su an trenyolda indirimde tavsiye ederim kuzenlerim mennun kaldı çatlamadılar tavsiyeler iyi yani.. diş etlerim kanamaya başladı paradontax aldım azaldı biraz..
Canım valla çok araştırdım liarac hep önerilen..ek olarak z.yagi da sürebilirsin badem yağıyla karıştırıpBen de kararsizim lierac mi bio oil mi yoksa zeytinyagi mi?
Indirimden aldım su an dahada düşmüş sanırım bir bak istersen kullanmaya başladım güzel emiyor sen kokusu falan kötü değil baya da büyük 400ml doğurana kadar yeter yani birkere alcaksın kaliteli ise yarayan bir şey al derimBen de kararsizim lierac mi bio oil mi yoksa zeytinyagi mi?
29 ilk goz agrim insaAllahhKızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
29, benim de ilk bebek :)Kızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
Oyle mi diyorsun. Ben de onu alirim o zaman benim yerime de arastirmis oldunIndirimden aldım su an dahada düşmüş sanırım bir bak istersen kullanmaya başladım güzel emiyor sen kokusu falan kötü değil baya da büyük 400ml doğurana kadar yeter yani birkere alcaksın kaliteli ise yarayan bir şey al derim
Ben yazdım canım bak istersen aynen erken başlamak lazım burda da birkaç kişi yazdı zaten göbekler 6 aylık olmuş benim gibi şişmiş29, benim de ilk bebek :)
Bu arada biri yazmıştı kaçırdım çatlak kremiyle ilgili. Şimdiden başlayın bütün hamilelik geçirenlerden ve doktorumdan duyduğum kadarıyla deri gerilmeden esnekliği kazandırmak gerekiyor. Kilo alımı hızlandıktan sonra başlarsanız pek sonuç alamazsınız. genetikse zaten çatlayacak en fazla %50 engelliyormuş ama hiç fena bir oran değil. Ben birkaç gün önce düzenli kullanmaya başladım çatlak kremini göbeğe, gögüse ve kalçaya
Frei öl markasının hamileler için olan yağını tavsiye ederim baya araştırmıştım instagramda mühendisinoğlu da önermişti içeriği temiz bir ürün ben çok uyguna almıştım.Ben de kararsizim lierac mi bio oil mi yoksa zeytinyagi mi?
Rica ederim canım ne demek umarım çatlamayız biran önce al trenyoldan aldım su an dahada inmiş fiyatı.. evet herkese sordum doğuran etrafımda netten de çok baktım..Oyle mi diyorsun. Ben de onu alirim o zaman benim yerime de arastirmis olduntesekkurler canim
Benim de minicik bir çıkıntı var alt göbeğimde :) o yüzden hemen araştırdım gittim aldım. Ben de weleda kullanıyorum alman markası çok fazla memnun kalan olmuş. Mevcut çatlakta bile görünümü hafiflettiğini yazanlar olmuş. İş yerinde falan da sordum, fransa'daki forumları vs okudum baya araştırdım. Burada fiyat 20 euros 100 ml ama türkiye de 300 tl civari 100 mlsi. Bir de Palmers çok öneriliyor avrupa da. o daha uygun fiyatlı bir muadili onun 250 ml si 12 euros civarı Türkiye'de ne kadar bilmiyorum. Ben kullandığımın fotografını da ekleyeyim düşünen olursa diye.Ben yazdım canım bak istersen aynen erken başlamak lazım burda da birkaç kişi yazdı zaten göbekler 6 aylık olmuş benim gibi şişmiş
O kadar yavaş hareket ediyorum ki. Onu da sağlık ocağına gitti eşim ebe ile konuşmuş normal karşılamış tuvalete kalksın demiş. Öyle dedi diye kalktım. Ama adım atamıyorum minik minik yürüyorum korkudan.İnşallah gececek canım dıkkat et kendine atlatmışsın ya bugunede şükür. Çok düşünmemeye calıs. Kafanla cok kurup cok düşünme yavas hareket et bıraz ama mesgul ol bıseylerle emin ol hersey yoluna girecektir.
Annem yanımda. Kayınvalidem de kaldı. Eşim de yardımcı oluyor. Ama psikolojisi çok kötü. Umarım cumartesi günü açıklık kapanmış der doktorum. Tek duam benim ve bebeğimin iyi olması.Geçmiş olsun evet yalnız başına yasaman kötü olmus ama inanki zaman öyle geciyorki, sonra hatırlamıyorsun bile. Evde tek kalmamaya çalış, eğer eşin yine gidicekse o günler evde birileri bulunsun yada sen ailenin yanına gidebilirsin. Benim ilk gebeligimde genellikle kardeşim yanımdaydı yada ailemin yanında kalıyordum. Ikinci gebeligimde ise 5 ay annemde kaldım, kızımda olduğu için evde yalnız duramazdım çünkü bende riskli gebe olduğum için hep yatar pozisyondaydim. Her hafta hastanedeydim bazen gunde 2 defa bile gittiğim oluyordu çok kanama olunca, zor gerçekten ama geçiyor. Şimdi yine annemdeyim, eve gecincede yardımcı gelicek, bu duruma alıştım artık. Ne düğünlere yada yada planlanmış gezilere tatillere gidemedim ama dert etmedim, sabırla duayla bekledim. Sende canını sıkma hiç birşey senden ve bebeğinden önemli değil.
İnşallah canım. Cok şaşırdım ultrason da annem kocaman olmuşsuunn dedim direk doktor demeden. Kıpırdıyodu hafif hafif. Maşallah yavruma.Gozun aydin canim saglikla ilerlesin bebisin insaAllah.
27 canım ilk bebegim benimKızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?