Ben hemen hemen hergun alıyorum rahatlıyorum yok ya sıcak suyun bebeğe zarara olmaz bence suyun için de korunuyor o merak etmesıcak suyla dus almak bebege zararlı diye, suyun sıcaklıgını ya tutturamassam derdiyle resmen olabildigince az dus alıyorumkokcam nerdeyse ...
evet bu markayı duydum bugun bunları arastırmakla geçti resmen ama halen netleşemedim.Benim de minicik bir çıkıntı var alt göbeğimde :) o yüzden hemen araştırdım gittim aldım. Ben de weleda kullanıyorum alman markası çok fazla memnun kalan olmuş. Mevcut çatlakta bile görünümü hafiflettiğini yazanlar olmuş. İş yerinde falan da sordum, fransa'daki forumları vs okudum baya araştırdım. Burada fiyat 20 euros 100 ml ama türkiye de 300 tl civari 100 mlsi. Bir de Palmers çok öneriliyor avrupa da. o daha uygun fiyatlı bir muadili onun 250 ml si 12 euros civarı Türkiye'de ne kadar bilmiyorum. Ben kullandığımın fotografını da ekleyeyim düşünen olursa diye.
VUCUT İÇİN OLANI daha iyi bence heryerımıze kullanabiliriz hem,sadece gobege degil,güle güle kullan canım ,ben de dun sıparıs verdımAttım.ben resmini aynısı sanırım canım
çok sıcak olmadıktan sonra bir sıkıntı olmaz hatta duş almak rahatlatıyor beni ılık suyla duş almanın hiç bi sakıncası olmaz rahat olsıcak suyla dus almak bebege zararlı diye, suyun sıcaklıgını ya tutturamassam derdiyle resmen olabildigince az dus alıyorumkokcam nerdeyse ...
Evet bacak göbek göğüs bölgelerime kullanıyorum bende baya da büyük iyi gider doğum yapana kadar.sende güle güle kullan canımVUCUT İÇİN OLANI daha iyi bence heryerımıze kullanabiliriz hem,sadece gobege degil,güle güle kullan canım ,ben de dun sıparıs verdım
sagol canım:)Evet bacak göbek göğüs bölgelerime kullanıyorum bende baya da büyük iyi gider doğum yapana kadar.sende güle güle kullan canım
tamamen yapı meselesi canım anneye yada halaya çekiyo kızlar insan kendini nasıl iyi hissediyorsa o kiloda kalmalı ben mesela 53 ü geçtimi çirkin hissdiyorum zaten etim yumuşak olduğum kilodan fazla görünüyorum gıdığım bile çıkıyo bu kilo da :) ona ikinci coçuğu doğurucam isterse beğenmesin :)Aynen zaten hiç bir zaman çok zayıf olmadım ideal kilom55 bana yakışmıyor zaten.. olsun demekki adam da öyle seviyormuş gönüllerimiz sevsinler boşver
Aynen cinsiyet belli olsun da düşünürüz.Tabikide güzel anlamlı isimler olmalı.Bizde düşünmedik cinsiyet belli olsun da artık öyle bakcaz isim de çok önemli bakalım hayırlısı
Bu kadar düşünme canım tenine direkt temas eden fondöten, allık, kapatıcı, bornzer vs ürünleri çok ucuz, markasız içeriğini göremediğin yerlerden alma, tarihi geçmiş kullanma, parabensiz al, zaten hamile değilken de öyle yapmak lazım gözeneklerden içeri giriyor o ürünler. rimel, far, ruj, diş macunu,ojeden bir şey olmaz.evet bu markayı duydum bugun bunları arastırmakla geçti resmen ama halen netleşemedim.
OJE:EDDİNG LAQUE OJE
OJE CIKARICI:SEPHORA OJE CIKARICI(ASETONSUZ)
Bunları ogrendim fiyatları 44 tl bu ojelerin ,hiç zararı yokmuş hamileyken.
rimel ve ruj markası bilen var mı hamilelik için? BUNA RASTLAMADIM HENUZ
paraben olmaması gerekiyor kullandıgımız urunlerde, ozellıkle ilk 3 ay kullandııgmız urunlerde kansarojen madde varsa bebege gecıyormus, sonraki aylar daha rahat..Ya yok yüzündeki makyajın ne zararı olcak bebeğe allah aşkına bizim annelerimiz doktora bile gitmemiş bukadar cok şükür doğmuşuz iyiyiz para tuzağı çoğu şey onun için diyorlar yapıolar inanmayın..
Yani daha napcantamamen yapı meselesi canım anneye yada halaya çekiyo kızlar insan kendini nasıl iyi hissediyorsa o kiloda kalmalı ben mesela 53 ü geçtimi çirkin hissdiyorum zaten etim yumuşak olduğum kilodan fazla görünüyorum gıdığım bile çıkıyo bu kilo da :) ona ikinci coçuğu doğurucam isterse beğenmesin :)
Ben arada içiyorum türk kahvesi ama tam bi fincan bitiremiyorum.ben türk kahvesiz 8 hafta nasıl geçirdim şoklardayım, aşırı severdım ama canım ıstemedı, canım hep tuzlu ve baharatlı şeyler istiyor neden bilmem..
Valla hiç araştırmadım allaha emanet zaten ilk 3 ay doldu az kaldı bayadır da yapmıyorum kaç haftadır evdeyim yarın çıkcam dr inşallah..paraben olmaması gerekiyor kullandıgımız urunlerde, ozellıkle ilk 3 ay kullandııgmız urunlerde kansarojen madde varsa bebege gecıyormus, sonraki aylar daha rahat..
ben tüp bebek doktruma sordugumda kahveyı cayı; normal hamilelikte nasılsa o şekilde dedi. normal hamileliği yaşayabilsem burda ne işim var dicektim sustum:)) size doktorunuz ne dedi çay ve kahve için? LİMİT OLARAKBen arada içiyorum türk kahvesi ama tam bi fincan bitiremiyorum.
Ben sıcak suyla duş alıyorum canım bişey olmuyo ya.sıcak suyla dus almak bebege zararlı diye, suyun sıcaklıgını ya tutturamassam derdiyle resmen olabildigince az dus alıyorumkokcam nerdeyse ...
Bende bayılıyorum kahveye ama bıraktım midem de gastrit olduğu için birde kahve,çikolata bıraktım kullanmıyorum,çay da sadece sabah kahvaltıda açık içiyorum kafein olduğu için kullanmıyorum bebeğe zararı olmasın diyeBen arada içiyorum türk kahvesi ama tam bi fincan bitiremiyorum.
28 yaşındayım. İlk gebeliğimKızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?