2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
sıcak suyla dus almak bebege zararlı diye, suyun sıcaklıgını ya tutturamassam derdiyle resmen olabildigince az dus alıyorum kokcam nerdeyse ...
Ben hemen hemen hergun alıyorum rahatlıyorum yok ya sıcak suyun bebeğe zarara olmaz bence suyun için de korunuyor o merak etme

evet bu markayı duydum bugun bunları arastırmakla geçti resmen ama halen netleşemedim.
OJE:EDDİNG LAQUE OJE
OJE CIKARICI:SEPHORA OJE CIKARICI(ASETONSUZ)
Bunları ogrendim fiyatları 44 tl bu ojelerin ,hiç zararı yokmuş hamileyken.
rimel ve ruj markası bilen var mı hamilelik için? BUNA RASTLAMADIM HENUZ

Ya yok yüzündeki makyajın ne zararı olcak bebeğe allah aşkına bizim annelerimiz doktora bile gitmemiş bukadar cok şükür doğmuşuz iyiyiz para tuzağı çoğu şey onun için diyorlar yapıolar inanmayın..

sıcak suyla dus almak bebege zararlı diye, suyun sıcaklıgını ya tutturamassam derdiyle resmen olabildigince az dus alıyorum kokcam nerdeyse ...
çok sıcak olmadıktan sonra bir sıkıntı olmaz hatta duş almak rahatlatıyor beni ılık suyla duş almanın hiç bi sakıncası olmaz rahat ol

Aynen zaten hiç bir zaman çok zayıf olmadım ideal kilom55 bana yakışmıyor zaten.. olsun demekki adam da öyle seviyormuş gönüllerimiz sevsinler boşver
tamamen yapı meselesi canım anneye yada halaya çekiyo kızlar insan kendini nasıl iyi hissediyorsa o kiloda kalmalı ben mesela 53 ü geçtimi çirkin hissdiyorum zaten etim yumuşak olduğum kilodan fazla görünüyorum gıdığım bile çıkıyo bu kilo da :) ona ikinci coçuğu doğurucam isterse beğenmesin :)

Bu kadar düşünme canım tenine direkt temas eden fondöten, allık, kapatıcı, bornzer vs ürünleri çok ucuz, markasız içeriğini göremediğin yerlerden alma, tarihi geçmiş kullanma, parabensiz al, zaten hamile değilken de öyle yapmak lazım gözeneklerden içeri giriyor o ürünler. rimel, far, ruj, diş macunu,ojeden bir şey olmaz.

Sıcak duş konusunda da düşük riskin varsa aşırı sıcak duş alma diyorlar kasları gevşetiyor diye. Yoksa kış günü ben de ılıktan sıcağa doğru alıyorum duşumu :) her gün alıyorum hiç birşey olmaz. Aksine hamileyiz akıntımız oluyor vs sonrasında enfeksiyonlarla uğraşmak çok daha zor hijyene çok dikkat etmek lazım.

paraben olmaması gerekiyor kullandıgımız urunlerde, ozellıkle ilk 3 ay kullandııgmız urunlerde kansarojen madde varsa bebege gecıyormus, sonraki aylar daha rahat..

Yani daha napcan herşeyi kadınlar çekiyor zaten destek olsunlar yeter bize

paraben olmaması gerekiyor kullandıgımız urunlerde, ozellıkle ilk 3 ay kullandııgmız urunlerde kansarojen madde varsa bebege gecıyormus, sonraki aylar daha rahat..
Valla hiç araştırmadım allaha emanet zaten ilk 3 ay doldu az kaldı bayadır da yapmıyorum kaç haftadır evdeyim yarın çıkcam dr inşallah..

Ben arada içiyorum türk kahvesi ama tam bi fincan bitiremiyorum.
ben tüp bebek doktruma sordugumda kahveyı cayı; normal hamilelikte nasılsa o şekilde dedi. normal hamileliği yaşayabilsem burda ne işim var dicektim sustum:)) size doktorunuz ne dedi çay ve kahve için? LİMİT OLARAK

Ben
Ben arada içiyorum türk kahvesi ama tam bi fincan bitiremiyorum.
Bende bayılıyorum kahveye ama bıraktım midem de gastrit olduğu için birde kahve,çikolata bıraktım kullanmıyorum,çay da sadece sabah kahvaltıda açık içiyorum kafein olduğu için kullanmıyorum bebeğe zararı olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…