Hayırlı olsun hepimize inşallah:)28 yaşındayım. İlk gebeliğimİst. Avcılardayım. 2 yıldır evliyim.
Seninde hayırlı olsun canım allah kucağımiza almayı nasip etsingaliba en kücük benim :) 22 yaşındayım, 4 senelik evliyim ama ilk gebeliğim henüz :)
amin canım insallah hepimizinSeninde hayırlı olsun canım allah kucağımiza almayı nasip etsin
Bana doktorum şuna ye bunu ye demedi sadece kilo konusunda uyardı ama abartmamak lazım çay da günde maksimum 3 bardak içiyorum.Sizin daha mı dikkatli olmanız gerkiyormuş.ben tüp bebek doktruma sordugumda kahveyı cayı; normal hamilelikte nasılsa o şekilde dedi. normal hamileliği yaşayabilsem burda ne işim var dicektim sustum:)) size doktorunuz ne dedi çay ve kahve için? LİMİT OLARAK
kızımda pek yardımcı değildi ama bu sefer sağolsun oluyor dün evi süpürdü normalde hayatta elini sürmezdi ev işlerine baktıki hamilelik riskli elini cebine attı :)Yani daha napcanherşeyi kadınlar çekiyor zaten destek olsunlar yeter bize
Bende tam en küçük benim dicektim ama aynı yaştaymışızgaliba en kücük benim :) 22 yaşındayım, 4 senelik evliyim ama ilk gebeliğim henüz :)
Bende iyiyim canım valla kursa başladım hastane biraz sorun çıkardılar hep sadece bir kere ultrasona verdiler 10. Hafta ve 12. Hafta arasında ekografi çek gel dediler yarın benimde ekografi randevum VAR gidecem inşallah herşey yolundadır içim içimi yiyor valla öyle işte canım benim dosyamida verdiler canim ifade için hani başka ülkeye gelmiştim oraya yazı yazmışlardı iatiyormusunuz diye o ülke istemedi beni sağolsun dosyamida fransa verdi işteCanım selam ben iyiyim sen nasılsın ? Evet bana da doktordan 12+4 te kız tahmini geldi ama kesin değil tabi. Sende durumlar nasıl, bebiş nasıl?
Aynen yardım etsinler ya çok şükür benim eşim herseyde yardımcı yemek de yapar ev işine de yardım eder onu pek beceremezler diye istemiyorum ama beni hiç yormuyor allah razı olsun çocuk olunca yardımcı olur bana eminim gece geç uyumaya alışkın en azından nöbetleşekızımda pek yardımcı değildi ama bu sefer sağolsun oluyor dün evi süpürdü normalde hayatta elini sürmezdi ev işlerine baktıki hamilelik riskli elini cebine attı :)
Ben hazıranda evlendim yeni gelinimBende tam en küçük benim dicektim ama aynı yaştaymışızbende 22 yaşındayım 1.5 senelik evliyim İzmir de yaşıyorum.İzmir den kimse yok mu
Aynen bende öyle süt ve ayran içiyorum genelde sudan da korkuyorum normalde çok seven 2litre içen biriyim doktor dediki bulantı ve kusma olmaması için sıvı ve katı karıştırma dedi.. 1 saat sonra atıyorum iç ne içiyorsan dedi aklınızda olsun bende işe yaradı sabah tost yiyorum yada yumurta sıvı içmiyorum hiç tutuyor kızlar deneyin derim.çay-kahve fazla tüketmemek lazım kansızlığı tetikliyo ben kahve hiç içemiyorum çay ise günde 2 bardak belki daha çok süt ürünleri tüketmeye çalışıyorum ayran , kefir gibi birde bol su...
bende anadolu yakasındayım cnm sen hangi semttesin? benim mide bulantım sanki azalmaya başladı su çok içmem lazım yani 1.5 litreyi zorlayarak içiyorum belkide içemiyorum idrar yolu enf. olmamak için içmem lazım süt nasıl içebiliyorsun ben süt kokusu duymak bile istemiyorum valla :)Ben hazıranda evlendim yeni gelinim
Istanbul anadolu yakasındayım ben.
Sütü çocukluğumdan beri içiyorum ben değişik bir ilişkimiz var çok şükür tiksinmedim yabende anadolu yakasındayım cnm sen hangi semttesin? benim mide bulantım sanki azalmaya başladı su çok içmem lazım yani 1.5 litreyi zorlayarak içiyorum belkide içemiyorum idrar yolu enf. olmamak için içmem lazım süt nasıl içebiliyorsun ben süt kokusu duymak bile istemiyorum valla :)
Inşallah herşey gönlünce olurAnnem yanımda. Kayınvalidem de kaldı. Eşim de yardımcı oluyor. Ama psikolojisi çok kötü. Umarım cumartesi günü açıklık kapanmış der doktorum. Tek duam benim ve bebeğimin iyi olması.
Evet malesef doktorların çoğu sıcak duş almayın diyorlar çok haklılar ben bunu bilmiyordum önceki gebeligimde, sıcak bir duş sonrası bebeğimi kaybettim. Doktor çok sık dus alma demişti hafta da 1. Ben yine oyle yapıyorum, biraz zorlaniyorum ama yapicak bişey yok.sıcak suyla dus almak bebege zararlı diye, suyun sıcaklıgını ya tutturamassam derdiyle resmen olabildigince az dus alıyorumkokcam nerdeyse ...
Evet malesef doktorların çoğu sıcak duş almayın diyorlar çok haklılar ben bunu bilmiyordum önceki gebeligimde, sıcak bir duş sonrası bebeğimi kaybettim. Doktor çok sık dus alma demişti hafta da 1. Ben yine oyle yapıyorum, biraz zorlaniyorum ama yapicak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?