- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Doğrudur dikkat etmek lazım, benimde O zamanlar kanamam vardı ama bitmiş sayılırdı leke gibi geliyordu.Kasları gevşetiyormuş. Kanamam olduğu için bana da doktor ysakladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur dikkat etmek lazım, benimde O zamanlar kanamam vardı ama bitmiş sayılırdı leke gibi geliyordu.Kasları gevşetiyormuş. Kanamam olduğu için bana da doktor ysakladı
Banada doktor uzun olmasin demişti, önceden yarim saat bir saatten önce çıkmazken şimdi hızlı yıkanmak güzel olmuyor ama napalim bebisler için herşeye katlanıyoruz.Bende haftada bir alıyorum ,10-15 dk yı gecmeyecek sekılde ayakta almamı soyledı.
Hayir canim ogretmenim ben. Cok ayakta da durmuyorum cok oturmuyorum da. Dengelemeye calisiyorum ama gittikce artiyor. Bugun bi doktorla konustum. Fizik doktoruna gorun dedi d vitamini eksikligi olabilir dedi.Bilemedim yani bu kadar kimsede olmamis herhaldeÇok mu oturuyorsun canım ? Benımde işim hep orurarak pc bası ,oyuzden oluyor bende de dıye dusunuyordum
Ay ne güzel oyle bir sansin var ise ben ozel sektordeyim belli bir emegim var birak hadi olmuyor. Bu gece 3te uykudan kalkip.kustum sabah 6da bidaha sonra haydi kalk servisle ise git epey zorlaniyorumAy yok nerde ben bıraktım öğretmenim çocuklar durmuyor yapamazdım branş olduğu için eşim boşver dedi namazı bile zor kılıyorum eğilerken kuscam diye![]()
Benim meslegim insanlarla konusmak uzerine bu nedenle geniz akintisi bogazima dolunca fena oluyorum bir cozumde bulamadim. Agzimda metal tadiyla zaman gecmiyor oda kusma yapiyorbende çalışıyorum kamudayım bir sıkıntım yok .ortaok noktamız geniz akıntısı alerjik rinitin var mı.ben ilk hamileliğimde her sabah sırf mideme dolan geniz akıntısından çıkarırdım şimdide çok yoğunlaştı midemi rahatsız ediyor özellikle açken
Şanslısın ozaman benim ofis ortaminda cok dikkat ceker isim butun gun adaylar ile gorusmek zor yaniBenim isim ağır değil midem bütün gün bulaniyo masama başımı koyup yatabiliyorum ama rahat degilim
Kamuda mı ogretmensin canı. ? Bıraktım derken nasıl yani ,öyle ara verme şansınız oluyor mu ? İstedıgınde başlıyabılıyomusunAy yok nerde ben bıraktım öğretmenim çocuklar durmuyor yapamazdım branş olduğu için eşim boşver dedi namazı bile zor kılıyorum eğilerken kuscam diye![]()
Aynen canım yeniymişsin biz eskiyorz yavaş yavaşBen hazıranda evlendim yeni gelinim
Istanbul anadolu yakasındayım ben.
Ya benimde öyle çene tarafında falan çok çıktı kırmızı kırmızı.Ergen gibi sivilce bastı yüzümü birde ya benim sizde varmı birşey kendimi çirkin hissediyorum![]()
Çok geçmiş olsun valla zor gerçekten hele çalışan kadınlar için daha zor bence kolay geciriyorsa özellikle bizim gibi..evet benim öyle bir şansım var oyuzden devam etmiyorum yapamam çünküAy ne güzel oyle bir sansin var ise ben ozel sektordeyim belli bir emegim var birak hadi olmuyor. Bu gece 3te uykudan kalkip.kustum sabah 6da bidaha sonra haydi kalk servisle ise git epey zorlaniyorum
Yokk değil özelim ben anlaşmalı oluyor bizim de ben zaten önceden bıraktım başlamadım daha eylül de anlaşma yapmadım yani çünkü yazın evlendim balayı vs ondan önce söz nişan evlenince de başlarım başlarım dedim hamile olunca başlamadım tekrar doğurduktan sonra başlıycam inşallahKamuda mı ogretmensin canı. ? Bıraktım derken nasıl yani ,öyle ara verme şansınız oluyor mu ? İstedıgınde başlıyabılıyomusun
Ergenlikte olmadi benim baya bastı heryeri damalı eşek gibi oldumYa benimde öyle çene tarafında falan çok çıktı kırmızı kırmızı.
bende parfüm ve sigara kokusundan tiksindim ben sigara içmiyorum eşim içiyor balkondan gelince ıyyy diyorum öte git yanasma :) bende sancaktepedeyimSütü çocukluğumdan beri içiyorum ben değişik bir ilişkimiz var çok şükür tiksinmedim yasuyu bende zorluyorum ama dediğim yapın mutlaka katı sıvı karıştırmayın..tek kıyma sigara kokusu beni mahvediyor şuana kadar yemek konusunda çok birseyden tiksinmedim
evlenince avrupa yakasından bu yakaya geldim alıştım sayılır ama yani ark. akraba hep orda kaldı gidip gelmeye çalışıyorum ümraniye bulgurlu falan yakın buraya öğrencem inşallah buraları
![]()
Benim bebeğim sağlıklı sanırım karıştı. Sadece yoğun kanamam vardı.Canım basın sagolsun ,bu bebegını ve sonrakılerı saglıkla kucagına al ınsallah
Yok biz ikimizde içmiyoruz çok şükür yolda içenlerde de gerçekten nefret ediyorum üstlerine kusucam bir gün az kaldı milleti de zehirliyorlarbende parfüm ve sigara kokusundan tiksindim ben sigara içmiyorum eşim içiyor balkondan gelince ıyyy diyorum öte git yanasma :) bende sancaktepedeyim
Muz yiyemiyorum kabızımKızlar ozel bi şeyler yiyo musunuz? Ceviz badem muz tahin pekmez dışında![]()
Benim canım hiçbi şey cekmiyo ya ilk gebeligimde de hiçbi şey çekmemişti gece yataktan kocasını kaldıran bi kadın olamadım gittiMuz yiyemiyorum kabızımceviz badem tahin pekmez süt yoğurt birde ayva çok yiyorum canım ilk onu çekti
ümraniyeyse biraz ters kalıyo oraya dişçiye gidip geliyorum hafta gecmiyo gecici dişlerle kalakaldımYok biz ikimizde içmiyoruz çok şükür yolda içenlerde de gerçekten nefret ediyorum üstlerine kusucam bir gün az kaldı milleti de zehirliyorlaryakın sanırım sancaktepe de..
Yok ya ben yine kıyamam birde zaten benimki işin kolayını buldu getir varya ordan soluyor gidip almıyor daBenim canım hiçbi şey cekmiyo ya ilk gebeligimde de hiçbi şey çekmemişti gece yataktan kocasını kaldıran bi kadın olamadım gitti![]()