• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok mu oturuyorsun canım ? Benımde işim hep orurarak pc bası ,oyuzden oluyor bende de dıye dusunuyordum
Hayir canim ogretmenim ben. Cok ayakta da durmuyorum cok oturmuyorum da. Dengelemeye calisiyorum ama gittikce artiyor. Bugun bi doktorla konustum. Fizik doktoruna gorun dedi d vitamini eksikligi olabilir dedi.Bilemedim yani bu kadar kimsede olmamis herhalde

Ay yok nerde ben bıraktım öğretmenim çocuklar durmuyor yapamazdım branş olduğu için eşim boşver dedi namazı bile zor kılıyorum eğilerken kuscam diye 😄🤣
Ay ne güzel oyle bir sansin var ise ben ozel sektordeyim belli bir emegim var birak hadi olmuyor. Bu gece 3te uykudan kalkip.kustum sabah 6da bidaha sonra haydi kalk servisle ise git epey zorlaniyorum

bende çalışıyorum kamudayım bir sıkıntım yok .ortaok noktamız geniz akıntısı alerjik rinitin var mı.ben ilk hamileliğimde her sabah sırf mideme dolan geniz akıntısından çıkarırdım şimdide çok yoğunlaştı midemi rahatsız ediyor özellikle açken
Benim meslegim insanlarla konusmak uzerine bu nedenle geniz akintisi bogazima dolunca fena oluyorum bir cozumde bulamadim. Agzimda metal tadiyla zaman gecmiyor oda kusma yapiyor :(

Ay yok nerde ben bıraktım öğretmenim çocuklar durmuyor yapamazdım branş olduğu için eşim boşver dedi namazı bile zor kılıyorum eğilerken kuscam diye 😄🤣
Kamuda mı ogretmensin canı. ? Bıraktım derken nasıl yani ,öyle ara verme şansınız oluyor mu ? İstedıgınde başlıyabılıyomusun

Ay ne güzel oyle bir sansin var ise ben ozel sektordeyim belli bir emegim var birak hadi olmuyor. Bu gece 3te uykudan kalkip.kustum sabah 6da bidaha sonra haydi kalk servisle ise git epey zorlaniyorum
Çok geçmiş olsun valla zor gerçekten hele çalışan kadınlar için daha zor bence kolay geciriyorsa özellikle bizim gibi..evet benim öyle bir şansım var oyuzden devam etmiyorum yapamam çünkü

Kamuda mı ogretmensin canı. ? Bıraktım derken nasıl yani ,öyle ara verme şansınız oluyor mu ? İstedıgınde başlıyabılıyomusun
Yokk değil özelim ben anlaşmalı oluyor bizim de ben zaten önceden bıraktım başlamadım daha eylül de anlaşma yapmadım yani çünkü yazın evlendim balayı vs ondan önce söz nişan evlenince de başlarım başlarım dedim hamile olunca başlamadım tekrar doğurduktan sonra başlıycam inşallah

Sütü çocukluğumdan beri içiyorum ben değişik bir ilişkimiz var çok şükür tiksinmedim ya🙏 suyu bende zorluyorum ama dediğim yapın mutlaka katı sıvı karıştırmayın..tek kıyma sigara kokusu beni mahvediyor şuana kadar yemek konusunda çok birseyden tiksinmedim🤭 evlenince avrupa yakasından bu yakaya geldim alıştım sayılır ama yani ark. akraba hep orda kaldı gidip gelmeye çalışıyorum ümraniye bulgurlu falan yakın buraya öğrencem inşallah buraları 🤣
bende parfüm ve sigara kokusundan tiksindim ben sigara içmiyorum eşim içiyor balkondan gelince ıyyy diyorum öte git yanasma :) bende sancaktepedeyim

bende parfüm ve sigara kokusundan tiksindim ben sigara içmiyorum eşim içiyor balkondan gelince ıyyy diyorum öte git yanasma :) bende sancaktepedeyim
Yok biz ikimizde içmiyoruz çok şükür yolda içenlerde de gerçekten nefret ediyorum üstlerine kusucam bir gün az kaldı milleti de zehirliyorlar 😷 yakın sanırım sancaktepe de..

Yok biz ikimizde içmiyoruz çok şükür yolda içenlerde de gerçekten nefret ediyorum üstlerine kusucam bir gün az kaldı milleti de zehirliyorlar 😷 yakın sanırım sancaktepe de..
ümraniyeyse biraz ters kalıyo oraya dişçiye gidip geliyorum hafta gecmiyo gecici dişlerle kalakaldım :( iykı esın içmiyomuş şanslısın içmeyene çok kotu oluyo normaldede sevmem kokusunu hamilelikte hiç çekılcek dert değil dişlerını fırçalatmadan yatağa sokmuyorum yoksa üstune kusarım :D

Back
X