2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anne yani modelinden mi bahsediyorsun canim. Ben cok istedim ama olculeri kucuk benim icin. Yoksa alacaktim. Bu aksam istedigim park yatak indirime inmis onu siparis vercez insaAllah
Anne yanı degil ben şimdi annelerdeyim kayınvalideme gideceğim gittiğim her yerde yatak problemim olacak pahalı olmayan bir yatak alayım dedim model şöyle

Evet bendim canım ,kaçırdımmı ki ben onu ,çok mu hurma yıyormus bi tekrarlasankonuyu şeyedemedım
Dedim ya sana o arkadaşta herşeyi deniyodu yanlış okumadıysam. Ama gününü doldurdu. Faydası olur mu bilmiyorum falan diye konuşmuştuk :))

Dedim ya sana o arkadaşta herşeyi deniyodu yanlış okumadıysam. Ama gününü doldurdu. Faydası olur mu bilmiyorum falan diye konuşmuştuk :))
Belki de denemeseydi 43 de dogcaktı işin şakası Allahım hayırlı zamanda nasip etsin nasıl saglıklı olcaksa hepimize ınsallah su gibi kolay dogumlar nasip olsun

Anne yanı degil ben şimdi annelerdeyim kayınvalideme gideceğim gittiğim her yerde yatak problemim olacak pahalı olmayan bir yatak alayım dedim model şöyle
Eki Görüntüle 2639127
Himm bunu bilmiyorum ama gecici bisiler airyorsan guzel bu tarz. Sunny babyden de memnundu arkadasim.Ona da bak istersen

Kızlar merhaba babynest alanlar yıkadınız mı makine de yıkanabiliyor mu?
Ben yıkadım ,bebek atolyesınden almıstım,sungerı cıkarılıp yıkanıyo demıstı satıcı,oyle yaptım bişey olmadı.ben ne var ne yok herseyı yıkıyorum,e tabi ziyan olan seyler de olduama korona işte napsrsın..

Süngerleri çıkabiliyor mu bana bir akraba vericek yıkanırsa alıcam ondan da sizlere bir sorayım dedim.Bende herşeyi yıkıyorum ya mecbur zaten

Süngerleri çıkabiliyor mu bana bir akraba vericek yıkanırsa alıcam ondan da sizlere bir sorayım dedim.Bende herşeyi yıkıyorum ya mecbur zaten
Çıkan da var cıkmayanda ,ben ozellıkle cıkan almıstım.bebekstolyesının babymestlerinde genelde çıkıyo hepsinde

8 li set yaptırdım 189 tl çanta ve anı örtüsü hediye koymuşlar 11 set 219 mu neydi tam hatırlamıyorum ama tek sıkıntı uzun sürdü teslim süresi benim ki ama çok begendim tavsiye ederim
Iyiymis fiyati gule gule giysin bebisin ben nakisli istedigim icin alamadim ordan yoksa tugba kugunun kumasi gercekten belliydi cok guzel oldugu cunku organik kumas. Ben zaten cok fazla kullanmayacagim icin nakisli siparis verdim sadece pamuk olmasina dikkat ettim kumasin. Bakalim nasil gelecek

Kimisi lohusalik yasamiyor bile Insallah bizimde iyi gecer lohusaligimz

Bişey belirsız olunca cok kafama takarım da ıkızler sandım seni de benzettım cok kendıme
Bende burç konusuna önem veriyorum haziranın son haftası doğum ama bı kaç gün önce gelse ikizler olcak oglum ikizler olsun isterim açıkçası benim gibi çok sınırda bakalım ikizler mi olcak yengeç mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…