2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bakalım çok zorlarsa beni gidicem ama şuanlık idare edebiliyorum. Acile gittiğimde bunun için sezeryan yaparlar mı acaba sancım açılmam olsa da kafam da bir sürü sor işareti var ya

Hep öyle okuduk dinledim 5 dk bir düzenli olunca hastaneye gitmeliyiz diye ama şaşırdım öyle birşey olmasına.
Aynen öyle.sen yine de bildiğini yap ben olsam bende beklerm düzenli olmasını. Dedğim sadece kendini kötü hissedersen diyeydi.yoksa beklemek en mantıklısı zaten. Bebiş dönmüş müydü senin

Aynen öyle.sen yine de bildiğini yap ben olsam bende beklerm düzenli olmasını. Dedğim sadece kendini kötü hissedersen diyeydi.yoksa beklemek en mantıklısı zaten. Bebiş dönmüş müydü senin
Aynen öyle canım beklemedeyim şuan.En son geçen hafta nst girmiştim ordaki hemşireye sordum o da kasığıma falan baktı bastırdı başı yerleşmiş demişti sadece

Kimseyi kırmadan zaten canım herkesinde anlayış göstereceğini düşünüyorum dünya su haldeyken . Alınmazlar yani bence benimde tanıdıklarım hep doğum yaptı hiç birine gitmedim telefonla kibarca kutladım . Ki kendi annemlere bile iki kez gittim sadece Nisan ayında hiç gitmedim bile

Bakalım çok zorlarsa beni gidicem ama şuanlık idare edebiliyorum. Acile gittiğimde bunun için sezeryan yaparlar mı acaba sancım açılmam olsa da kafam da bir sürü sor işareti var ya
Sana önce nst yaparlar ardından açılma muayenesi duruma göre doğum başlamışsa kalırsın baslamamissa eve geri gönderir . Benim de ağrım düzenli değildi doğum anında bile sadece devamlı bı ağrı hissediyordum.ilk dogumda

Herkes dogum olcaginda olunca mutkaja arayin diyo,hayir napcaklsr anlayanadim,hastaneye mi gelmeyi dusunuyolar nedir, birde bazi tanidiklarumiz hic dikkat etmiyo,gezipduruyo,gecen caya cagirdilar fln saka gibi ,ben cay iccek olsam ailemle icerim,,2,5 aydir gorusnuyoruz ama dogumda mecbur..

Zil calarsa acmayiz anlarlar

Aynen öyle canım beklemedeyim şuan.En son geçen hafta nst girmiştim ordaki hemşireye sordum o da kasığıma falan baktı bastırdı başı yerleşmiş demişti sadece
Canım benimde 34 üncü haftadan beridir adet sancısı gibi sancım var hatta belime bile vuruyor doktora söyledim doğum sancısı böyle olmaz kasılman olcak ve Arada giren sancıların olcak dedi bende artık sancı olunca hiç dikkat etmiyorum nasılsa geçecek diyom gerçek doğum olsa bile anlamam sanırım

Canim senin haftan normal suan,normal gelmek istiyodur bence,kucuk bi haftada olsan sezeryan olurdu,hayirlisi nasilsa oyle olsub ins hayirli saglikli kolay su gibi dogum olsun ,

Ya kasilma dedigi sey nasil,bebegin toplanmasi mi,e o bebek harwketi normal bisey degilmi

Ben soran herkese ısrarla en az 40ı çıkana kadar bu süreçte riske atilmamasi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum . Bazıları hala anlamıyor gibiler ama gerekirse trip yemek gerekirse bozulmalari pahasına bebeğimi riske atmayacak şekilde davtanırım . İnsanların düşünceli olması gerekirken bu konuda, hala anlamiyorlarsa yapacak bi şey yok, kusura bakmasınlar ... aylardır tek başıma boşuna eziyet çekmiyorum, onca emeği çöpe atmayacağım :)

Kızlar doğum sancısı pek öyle karıştırılmıyor mesela oturamıyodum ben ciddi bi ağrı yani anlarsınız bence .bide benim sancım 3 dk da 1 e inmiş açıkmam 4 cm olmuştu ama hala suyum gelmemiş nişanım gelmemiş bebekte kanala inmemişti .yani sancıyla su gelmeyebilir.bebekte kanala doğumla inebilirmiş .suyumuda doktor açmıştı

Kızlar artık bu haftalarda doğum mu yalancı sancı mı karmaşası olacak normal yani bunlar. Benim de ilk doğumum acil sezeryan olunca doğum sancısı falan bilmiyorum şimdi de alttaki bebek ters duruyor yani baya riskli aslında ama annemin kayınvalidemin dediğine göre doğum sancısı öyle kolay bişey değilmiş annemin acı eşiği yüksektir kardeşimi 4500gr normal doğumla doğurmuş. O yüzden ufak arada gelen ağrıları önemsemiyorum. Bir de anladığım kadarıyla doğum sancısı gelip giden birşey devamlı olan ağrılar belki doğuma hazırlıktır çatı kendini hazırlıyordur

Benim mesela bebeklerin ağırlığından sanırım ayağa kalktığımda kasıklarıma acayip baskı hissediyorum arada da alttaki bebek ayağıyla ittiriyor sanırım bir sancı geliyor ama anlık yani çok önemsemiyorum. Bir gün durduğum yerde suyum gelecek diyorum kendi kendime

Benim geçen hafta 3 gün boyunca ara kasilmam ve sancim oldu. Cok aşırı dayanılmaz değildi ama sanciydi. Once bebek kasiliyor sertleşiyor sonra sancı olup belime vuruyor geçip bi süre sonra tekrar ediyordu. 3 gün dayandimsonra nstye girdim sancim yüksek çıkınca erken doğum tehliken var acile git dedi doktor. Orada nst ye bakıp acilmana rahim boyuna bakıyorlar öyle zaten hemen doğuma alinmiyorsun 3 kez nst ye bağladılar serum verdiler 3 kez de vajinal muayene ile rahim boyunu filan ölçtü. Sinra eve geldim akşama kanamam oldu ama lekelenme tarzı sancilarim da geçti. Artık serum mu etkiledi geçeceği vardı da mi geçti bilmiyorum. Hatta buraya yazdım galiba nişan geldi diye çünkü sumuksu adet gibi akintim oldu aynı günün sabahına kadar lavobaya çıkınca çok az geliyordu. şimdi 9 gün geçti üzerinden sertlesmem yok sancimda yok bebekte kıpır kıpır yani karniniza ara ara giren sertleşme bebegin toplanması kasılma oluyor aslinda

Sorma benim de canım sıkıldı öyle olunca.biz demeden gelmeyiz deseler daha harika olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…