Bakalım çok zorlarsa beni gidicem ama şuanlık idare edebiliyorum. Acile gittiğimde bunun için sezeryan yaparlar mı acaba sancım açılmam olsa da kafam da bir sürü sor işareti var yaAğrım gevmediyde bence bı git Dr a canım ebeler baksın ona göre Dr una haber verirler. Vakti gelmiş çünkü 37 den itibaren normal sayılıyor bebekler sana öğle geliyor olabilir siğil değil de yağ bezesi gibi bişey olabilir onu da sormuş olursun hem
Amin canım hepimiz sağ salim kurtulalım inşAllah bende bi yandan istiyorum doğsun bi yandan korku endişe işte.Canim hangi vakit sen de bebegin de saglikli olacaksaniz o zaman olsun amin ama son haftalara kadar kalmak zor ya. Ben sahsen 37 38 iyidir diyorum cok yoruldum cunku
Hep öyle okuduk dinledim 5 dk bir düzenli olunca hastaneye gitmeliyiz diye ama şaşırdım öyle birşey olmasına.Ya dün happy momda okudum onu okmasam bende düzenliyi beklerdim mutlaka. Bilmiyorum yine de hayırla sağlıkla gelsin minnoş
Aynen öyle.sen yine de bildiğini yap ben olsam bende beklerm düzenli olmasını. Dedğim sadece kendini kötü hissedersen diyeydi.yoksa beklemek en mantıklısı zaten. Bebiş dönmüş müydü seninHep öyle okuduk dinledim 5 dk bir düzenli olunca hastaneye gitmeliyiz diye ama şaşırdım öyle birşey olmasına.
Aynen öyle canım beklemedeyim şuan.En son geçen hafta nst girmiştim ordaki hemşireye sordum o da kasığıma falan baktı bastırdı başı yerleşmiş demişti sadeceAynen öyle.sen yine de bildiğini yap ben olsam bende beklerm düzenli olmasını. Dedğim sadece kendini kötü hissedersen diyeydi.yoksa beklemek en mantıklısı zaten. Bebiş dönmüş müydü senin
Kimseyi kırmadan zaten canım herkesinde anlayış göstereceğini düşünüyorum dünya su haldeyken . Alınmazlar yani bence benimde tanıdıklarım hep doğum yaptı hiç birine gitmedim telefonla kibarca kutladım . Ki kendi annemlere bile iki kez gittim sadece Nisan ayında hiç gitmedim bileYa komşuyla uzaktan bayramlaştık zaten 2.5 aydır kimseyi görmüyorum ama doğsun da sevelim gibi konuştular.eşimde üstüne basa basa sadece aileleri kabul edebileceğiz mecbur napalım filan dedi laf arasında.bende keşke böyle olmasaydı filan dedim(çok yumuşak yüzlüyüm ya) ama rahatlardı yani buyrun eve gelin modundaydılar. Yine de alındılar mı diye düşündüm. Şimdi bunu gelmek isteyen herkese yapmamız lazım, bebeğimi benden çok düşünen olamaz da bi garip oldu işte anltabildim mi
Sana önce nst yaparlar ardından açılma muayenesi duruma göre doğum başlamışsa kalırsın baslamamissa eve geri gönderir . Benim de ağrım düzenli değildi doğum anında bile sadece devamlı bı ağrı hissediyordum.ilk dogumdaBakalım çok zorlarsa beni gidicem ama şuanlık idare edebiliyorum. Acile gittiğimde bunun için sezeryan yaparlar mı acaba sancım açılmam olsa da kafam da bir sürü sor işareti var ya
Herkes dogum olcaginda olunca mutkaja arayin diyo,hayir napcaklsr anlayanadim,hastaneye mi gelmeyi dusunuyolar nedir, birde bazi tanidiklarumiz hic dikkat etmiyo,gezipduruyo,gecen caya cagirdilar fln saka gibi ,ben cay iccek olsam ailemle icerim,,2,5 aydir gorusnuyoruz ama dogumda mecbur..Ya komşuyla uzaktan bayramlaştık zaten 2.5 aydır kimseyi görmüyorum ama doğsun da sevelim gibi konuştular.eşimde üstüne basa basa sadece aileleri kabul edebileceğiz mecbur napalım filan dedi laf arasında.bende keşke böyle olmasaydı filan dedim(çok yumuşak yüzlüyüm ya) ama rahatlardı yani buyrun eve gelin modundaydılar. Yine de alındılar mı diye düşündüm. Şimdi bunu gelmek isteyen herkese yapmamız lazım, bebeğimi benden çok düşünen olamaz da bi garip oldu işte anltabildim mi
Zil calarsa acmayiz anlarlarYa komşuyla uzaktan bayramlaştık zaten 2.5 aydır kimseyi görmüyorum ama doğsun da sevelim gibi konuştular.eşimde üstüne basa basa sadece aileleri kabul edebileceğiz mecbur napalım filan dedi laf arasında.bende keşke böyle olmasaydı filan dedim(çok yumuşak yüzlüyüm ya) ama rahatlardı yani buyrun eve gelin modundaydılar. Yine de alındılar mı diye düşündüm. Şimdi bunu gelmek isteyen herkese yapmamız lazım, bebeğimi benden çok düşünen olamaz da bi garip oldu işte anltabildim mi
Canım benimde 34 üncü haftadan beridir adet sancısı gibi sancım var hatta belime bile vuruyor doktora söyledim doğum sancısı böyle olmaz kasılman olcak ve Arada giren sancıların olcak dedi bende artık sancı olunca hiç dikkat etmiyorum nasılsa geçecek diyom gerçek doğum olsa bile anlamam sanırımAynen öyle canım beklemedeyim şuan.En son geçen hafta nst girmiştim ordaki hemşireye sordum o da kasığıma falan baktı bastırdı başı yerleşmiş demişti sadece
Canim senin haftan normal suan,normal gelmek istiyodur bence,kucuk bi haftada olsan sezeryan olurdu,hayirlisi nasilsa oyle olsub ins hayirli saglikli kolay su gibi dogum olsun ,Bakalım çok zorlarsa beni gidicem ama şuanlık idare edebiliyorum. Acile gittiğimde bunun için sezeryan yaparlar mı acaba sancım açılmam olsa da kafam da bir sürü sor işareti var ya
Ya kasilma dedigi sey nasil,bebegin toplanmasi mi,e o bebek harwketi normal bisey degilmiCanım benimde 34 üncü haftadan beridir adet sancısı gibi sancım var hatta belime bile vuruyor doktora söyledim doğum sancısı böyle olmaz kasılman olcak ve Arada giren sancıların olcak dedi bende artık sancı olunca hiç dikkat etmiyorum nasılsa geçecek diyom gerçek doğum olsa bile anlamam sanırım
Valla bende bilmiyorum ilk doğum olcak anlarsın dedi bana o zaman çok farklı oluyor dediYa kasilma dedigi sey nasil,bebegin toplanmasi mi,e o bebek harwketi normal bisey degilmi
Ben soran herkese ısrarla en az 40ı çıkana kadar bu süreçte riske atilmamasi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum . Bazıları hala anlamıyor gibiler ama gerekirse trip yemek gerekirse bozulmalari pahasına bebeğimi riske atmayacak şekilde davtanırım . İnsanların düşünceli olması gerekirken bu konuda, hala anlamiyorlarsa yapacak bi şey yok, kusura bakmasınlar ... aylardır tek başıma boşuna eziyet çekmiyorum, onca emeği çöpe atmayacağım :)Herkes dogum olcaginda olunca mutkaja arayin diyo,hayir napcaklsr anlayanadim,hastaneye mi gelmeyi dusunuyolar nedir, birde bazi tanidiklarumiz hic dikkat etmiyo,gezipduruyo,gecen caya cagirdilar fln saka gibi ,ben cay iccek olsam ailemle icerim,,2,5 aydir gorusnuyoruz ama dogumda mecbur..
Sorma benim de canım sıkıldı öyle olunca.biz demeden gelmeyiz deseler daha harika olacakHerkes dogum olcaginda olunca mutkaja arayin diyo,hayir napcaklsr anlayanadim,hastaneye mi gelmeyi dusunuyolar nedir, birde bazi tanidiklarumiz hic dikkat etmiyo,gezipduruyo,gecen caya cagirdilar fln saka gibi ,ben cay iccek olsam ailemle icerim,,2,5 aydir gorusnuyoruz ama dogumda mecbur..
Merhabalar ben magnet yaptırdım birde çikolata yaptıracağımKızlar bebek için bebek şekeri vs birşey yaptırdınızmı ?sevdiklerimize hatıra kaldın istiyorum hiçbişe beğenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?