Ya evet bu da benim uykularımı dağıtan bir konu. Annem uzakta olsa anneme kaçıcam, ama aynı şehirdeyiz bu sefer ona gelirler. Kaçıcak hiç bir yerim kalmıyor. İma edip duruyorum, umarım alınırlar. Yoksa çok kaos çıkarBen soran herkese ısrarla en az 40ı çıkana kadar bu süreçte riske atilmamasi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum . Bazıları hala anlamıyor gibiler ama gerekirse trip yemek gerekirse bozulmalari pahasına bebeğimi riske atmayacak şekilde davtanırım . İnsanların düşünceli olması gerekirken bu konuda, hala anlamiyorlarsa yapacak bi şey yok, kusura bakmasınlar ... aylardır tek başıma boşuna eziyet çekmiyorum, onca emeği çöpe atmayacağım :)
çok haklısın valla ya.yumuşk yüzlü de olmamak lazım demekki ben hemen üzülüyorum ama bebeğimden değerli değil napalımBen soran herkese ısrarla en az 40ı çıkana kadar bu süreçte riske atilmamasi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum . Bazıları hala anlamıyor gibiler ama gerekirse trip yemek gerekirse bozulmalari pahasına bebeğimi riske atmayacak şekilde davtanırım . İnsanların düşünceli olması gerekirken bu konuda, hala anlamiyorlarsa yapacak bi şey yok, kusura bakmasınlar ... aylardır tek başıma boşuna eziyet çekmiyorum, onca emeği çöpe atmayacağım :)
Ben bu süreçte tıpkı yavrularına yaklasilan bi anne kedi psikolojisine büründüm diyebilirim. Tırnaklarım keskin, hiç acımamçok haklısın valla ya.yumuşk yüzlü de olmamak lazım demekki ben hemen üzülüyorum ama bebeğimden değerli değil napalım
İma etme bence direk soyle, gerekirse suçu Dr a at :) ben öyle yapıyorum, Dr kırkı çıkana kadar coronavirus yuzunden misafir kabul etmememi önerdi vs diyorum . Hastaneye gelmeyi düşünenlere de doğruyu söylüyorum: hastaneler tek bir refakatçi dışında ziyaretçi kabul etmiyor şu anda ..Ya evet bu da benim uykularımı dağıtan bir konu. Annem uzakta olsa anneme kaçıcam, ama aynı şehirdeyiz bu sefer ona gelirler. Kaçıcak hiç bir yerim kalmıyor. İma edip duruyorum, umarım alınırlar. Yoksa çok kaos çıkar
Eşime dedim senin ailene sen, benim aileme ben. Bakalım lohusa lohusa neler olacak :)İma etme bence direk soyle, gerekirse suçu Dr a at :) ben öyle yapıyorum, Dr kırkı çıkana kadar coronavirus yuzunden misafir kabul etmememi önerdi vs diyorum . Hastaneye gelmeyi düşünenlere de doğruyu söylüyorum: hastaneler tek bir refakatçi dışında ziyaretçi kabul etmiyor şu anda ..
Korona Bitti gıbı davranıyo ve yaklaşıo herkes, bir de basitlestorıyorlar ,nasılsa hepımız gecırces dıyolar, hamıleyken yada mınıcıgın bebegın gecirmesi bir miBen bu süreçte tıpkı yavrularına yaklasilan bi anne kedi psikolojisine büründüm diyebilirim. Tırnaklarım keskin, hiç acımam
Ya gelır hastane onunde bekler eşimle gorusurler, e eşim de bebekle bizle goruscegıne gore aynı şey, arkadasları degısık,iyiliğine iyi tamam da şuan boyle bır beklemtımız yok kiİma etme bence direk soyle, gerekirse suçu Dr a at :) ben öyle yapıyorum, Dr kırkı çıkana kadar coronavirus yuzunden misafir kabul etmememi önerdi vs diyorum . Hastaneye gelmeyi düşünenlere de doğruyu söylüyorum: hastaneler tek bir refakatçi dışında ziyaretçi kabul etmiyor şu anda ..
Canım ban yemiştim yeni engelim kalktı. Benimkiler haftaları ile uyumlu çıktı bu hafta. İki kontrol oğlum önden gidiyor sonra kızım üçüncü de yetişiyor. 19. Haftaya hep aynı geldiler. 23. 27. 30.Hafta gittiğimde oğlum kıza göre yaklaşık bir hafta önde çıkıyordu. Çok şükür kızçem 32 de kardeşi ile aynı çıktı. 2070 gr çıktılar canım 32+4 te. Ben karar verdim üç hafta beklemek çok olacak. Oğlan muz, süt, kaşar seviyor. Kızın ne sevdiğini anlayamamıştım son iki hafta ekmeğe biraz ağırlık verdim. Kıza ekmek kilo aldırdıMinnaklarimm senin kuzucukların kilosu nasıl canım?
Canım ban yemiştim yeni engelim kalktı. Benimkiler haftaları ile uyumlu çıktı bu hafta. İki kontrol oğlum önden gidiyor sonra kızım üçüncü de yetişiyor. 19. Haftaya hep aynı geldiler. 23. 27. 30.Hafta gittiğimde oğlum kıza göre yaklaşık bir hafta önde çıkıyordu. Çok şükür kızçem 32 de kardeşi ile aynı çıktı. 2070 gr çıktılar canım 32+4 te. Ben karar verdim üç hafta beklemek çok olacak. Oğlan muz, süt, kaşar seviyor. Kızın ne sevdiğini anlayamamıştım son iki hafta ekmeğe biraz ağırlık verdim. Kıza ekmek kilo aldırdı
Üç hafta sonra çağırdı canım 35. Hafta oluyor. Hiç nts ye girmedim ne bilim tedirgin oluyorum. Ben ilk kalp atışı için gittim ikiz olunca kağıdıma 15 Haziran yazdı 36+2 sonra çok uzun bir süre konuşmadık. 30. Hafta gittiğimde ben konuyu açtım 38 i görmek istiyorum dedim. O da beklerseler nerden olmasın dedi. Geçen hafta 32. Haftada gittim kendi bu sefer dedi 37 yi çıkarırız gibi duruyor. Bende çok sevindim ama işte 32 den sonra 20 gün sonra gel dedi. Sanırım o zamana kadar kesin atar diye düşündü sonrasında iki kontrol olur doğum gelir gibi. 15 Haziran dan 22 Haziran a attık gibi duruyorNeye karar verdin canım? Bir dahaki kontrolün ne zamandı? Doktorunun doğum haftası için fikri ne yorum yapıyor mu bu konuda?
Üç hafta sonra çağırdı canım 35. Hafta oluyor. Hiç nts ye girmedim ne bilim tedirgin oluyorum. Ben ilk kalp atışı için gittim ikiz olunca kağıdıma 15 Haziran yazdı 36+2 sonra çok uzun bir süre konuşmadık. 30. Hafta gittiğimde ben konuyu açtım 38 i görmek istiyorum dedim. O da beklerseler nerden olmasın dedi. Geçen hafta 32. Haftada gittim kendi bu sefer dedi 37 yi çıkarırız gibi duruyor. Bende çok sevindim ama işte 32 den sonra 20 gün sonra gel dedi. Sanırım o zamana kadar kesin atar diye düşündü sonrasında iki kontrol olur doğum gelir gibi. 15 Haziran dan 22 Haziran a attık gibi duruyor
Senin yüzde 90 cumartesi gibi duruyor anladığım kadarıyla. İşte herkesin bir planlaması oluyor mantıklı düşünüyorsun. Eşinin görevi gereği belli olmuyor ki iznini nöbetini ona göre ayarlar. Benimde kardeşim polis ordan biliyorum ne şartta çalıştıklarını. İnşallah çok kolay bir şekilde geçer canım3 hafta çok olmuş ama bence de 2 haftada bir çağırdı benim doktorum hep sonuncuda da 10 gün dedi. Şimdi de 1 hafta sonra gidicem. Ben cuma polikliniğe gitmeye karar verdim cumartesi günü için kesinlik olsun diye. Cuma günp muayene olurum doğum olacaksa ona göre giderim olmayacaksa gün verir artık dedim. Eşim polis çünkü c. Tesi çalışıyor ona göre izin alır en azından. Sen de için nasıl rahat edecekse öyle git bence ama 3 hafta bana da çok gibi geldi. Ben 32 den beri nst ye giriyorum her gittiğimde bir de idrar tahlili yaptırıyorum yüksek tansiyon riskinden dolayı. Devlet hastanesine mi gidiyorsun özel hastane mi
Senin yüzde 90 cumartesi gibi duruyor anladığım kadarıyla. İşte herkesin bir planlaması oluyor mantıklı düşünüyorsun. Eşinin görevi gereği belli olmuyor ki iznini nöbetini ona göre ayarlar. Benimde kardeşim polis ordan biliyorum ne şartta çalıştıklarını. İnşallah çok kolay bir şekilde geçer canımözele gidiyorum. Şuana kadar iyi geldik şükür biraz da kadın galiba bana güveniyor. Ben ondan tahlil hiç beklemedim ufak bir değişiklik hemen arıyorum acile gidip kan veriyorum. İdrar testi yaptırdım onu beklemiyorum. İki hafta iyidir 34+6 da giderim. Annem geliyor bu hafta içi. O gelince daha rahat olurum.
Canım kilodan dolayı hiç korkma bak ben tedavi ile gebe kaldım. Ve o dönem sonuç bekleyen arkadaşlarla pozitif sonucu alınca topik açtık. İlk doğumumuz gerçekleştiSüper canım annenin gelmesine çok sevindim. Artık daha rahat edersinbence de 2 hafta sonra git en iyisi için rahat etsin. Doktora göre cumartesi olmayabilirde dedi. Ben artık dayanamıyorum diye perişan olman lazım o zamana kadar bekleriz dedi. Ama önceden de sorun olmazsa 37ye kadar bekleriz demişti. Gerçi bebekler haftasına göre ufak o yüzden de beklemek istiyor sanırım sıkıntı olmasın diye. Doktorum devlette olmasına rağmen çok ilgili ve titiz o yüzden ona güveniyorum. Hastanede bile 2 gün tutuyormuş en az. Erken çıkartmaz dedi arkadaşım. Bu zamana kadar hep 2 haftalık periyotlarla geldik 2 hafta daha geçerse süper diye diye şükür bu günleri gördük Bakalım cumaya ne diyecek
Ne kdr surede bir gidiyorsun doktora bnmde 38+3 e gun verdi ama hic o kdr durcagini sanmiyorumBende maksimum 37 diyorum çok agirlastim çünkü bakalım gorucez
Ya evet bu da benim uykularımı dağıtan bir konu. Annem uzakta olsa anneme kaçıcam, ama aynı şehirdeyiz bu sefer ona gelirler. Kaçıcak hiç bir yerim kalmıyor. İma edip duruyorum, umarım alınırlar. Yoksa çok kaos çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?