Eşimle daha önce bu konuyu konuştuğumuzda istediğin önlemi alabilirsin demişti. Şimdi gelen giden yok, hatta arayıp soran bile yok:) umarım bu istikrarlı halleriyle devam ederler, hiç gönül koymamdiyelim ki dinlemeyip geldiler bebegi kaldirin maske takin yanlarinda ,ikram vermeyin anlarlar. Biz kapiyi acmadan evvel once maske takiyoruz
Yok yavrum yaaa düzensiz sancılar var, inceden bel ağrıları çocuğun çıkma isteği gibi kasılmaları vajinadaki doluluk bunların dışında bişey yok. Bekliyorum, umarım kendi sancısıyla gelir bekletmedensezeryan olmak isteyenler gün aldinizmi ? Benim gibi normal dogumu bekleyenler sancilariniz daha henüz yok degilmi sanirim 40 haftaya kadar beklicez biz daha rahimde incelme.falan yok dedi doktorum
Ben epidural normal dogum istiyorum allahin izniyle insallah simdilik sanci yok yalanci samci bile yoksezeryan olmak isteyenler gün aldinizmi ? Benim gibi normal dogumu bekleyenler sancilariniz daha henüz yok degilmi sanirim 40 haftaya kadar beklicez biz daha rahimde incelme.falan yok dedi doktorum
Bende sadece vajinada doluluk var baska birsey yok insalah kendi sancimizla dogururuzYok yavrum yaaa düzensiz sancılar var, inceden bel ağrıları çocuğun çıkma isteği gibi kasılmaları vajinadaki doluluk bunların dışında bişey yok. Bekliyorum, umarım kendi sancısıyla gelir bekletmeden
Bende epidural düşünüyorum inslalah kolay bi dogumumuz olur dogumdan cikar cikmaz buraya yazmayi düşünüyorumBen epidural normal dogum istiyorum allahin izniyle insallah simdilik sanci yok yalanci samci bile yok
Canım kilodan dolayı hiç korkma bak ben tedavi ile gebe kaldım. Ve o dönem sonuç bekleyen arkadaşlarla pozitif sonucu alınca topik açtık. İlk doğumumuz gerçekleşti37. Hafta içinde doğurdu fıstığını 2600 gr dünyaya geldi. Çok şükür kuvöze girmedi. Kendi kendilerine nefes alsınlar, emsinler hayırlısı ile sana diyorum da bakma bende annelik duygularım mantığımın önüne geçiyor. Sanki tombiş doğarsa sağlıklı olacakmış gibi hissediyor insan ama değil. Mantık ne söylerse söylesin duygu şu ara ağır basıyor
Ye gitsin şurada kaç gün kaldı zatenBen en başa döndüm sanki canım sürekli bişeyler istiyo
AhahahYe gitsin şurada kaç gün kaldı zaten
Konuşmadık hiç doktorla bu konuyu. Araştırmadım da açıkçası. Senin bilgin var mı? Veya bundan dolayı sıkıntı yaşayan?Bende sadece vajinada doluluk var baska birsey yok insalah kendi sancimizla dogururuzEpidural dusunuyor musunuz
Hepimiz gecirmicez de zaten toplumda yüzde 60 civarı bağışıklık yetecek. Bu bağışıklık yıllar içinde ve belki de aşı ile gerçekleştirilecek. Nerdeyse yarımız hiç karsilasmicaz niye bebeklerimizi riske atalım . Geçirmek isteyen buyursun geçirsin, ben elimden geleni yapicam geçirmemek için. En azından aşı veya düzgün bir tedavi bulunana kadar :)Korona Bitti gıbı davranıyo ve yaklaşıo herkes, bir de basitlestorıyorlar ,nasılsa hepımız gecırces dıyolar, hamıleyken yada mınıcıgın bebegın gecirmesi bir mi
Esin ve arkadaşları maske+sosyal mesafe uygularsa, hastanenin dışında görüşmeleri odanın içine girip virüslü havayı yaymalari kadar etkili olmaz canım. İki tarafın maske takması yüzde 95 koruyucu, bir de sosyal mesafeye uyar heralde eşin bu dönemde tokalaşma sarılma olmazYa gelır hastane onunde bekler eşimle gorusurler, e eşim de bebekle bizle goruscegıne gore aynı şey, arkadasları degısık,iyiliğine iyi tamam da şuan boyle bır beklemtımız yok ki
27 Nisan'da en son gittim 1 ay dedi bu cuma gidicem inşallahNe kdr surede bir gidiyorsun doktora bnmde 38+3 e gun verdi ama hic o kdr durcagini sanmiyorum
Hergun su yalancı kasilamalari sık sık yaşıyorum kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor gece her yerim tutuluyor ama şükür . İnşallah 40 a kadar durmaz diyorum kendi adıma 37 38 iyidir cuma gidicem kontrole bir ay oldu daha hiç nst ye de girmedim çok merak ediyorum kilosunu gelişimini falan bakalım Dr ne diyeceksezeryan olmak isteyenler gün aldinizmi ? Benim gibi normal dogumu bekleyenler sancilariniz daha henüz yok degilmi sanirim 40 haftaya kadar beklicez biz daha rahimde incelme.falan yok dedi doktorum
Sabahları midem bulaniyor . Sonra bütün gün yemeye devamBen en başa döndüm sanki canım sürekli bişeyler istiyo
Doktorumdan yazı aldım onu yükledik. Yalnız olduğumu bakıcak kimsem olmadığımı eşimin çalıştığını yazdık bi de ağır hastalık kısmını seçtik bi saatte onay cvbı geldi. Annem babam kardeşim için. Bir de riskli gebelik doğum diye belirttik.Hanımlar merhaba. Burada doğum için kayınvalide ve kayınpederine seyahat belgesi alanlar vardı. Ne gibi işlem yaptınız yazabilir misiniz
Ben ilk doğumda epidural istedim ama tutmadı, normalde bi daha yapılması gerekirmiş ama yapılmadı. Tüm ağrıları cektim yineKonuşmadık hiç doktorla bu konuyu. Araştırmadım da açıkçası. Senin bilgin var mı? Veya bundan dolayı sıkıntı yaşayan?
sezeryan olmak isteyenler gün aldinizmi ? Benim gibi normal dogumu bekleyenler sancilariniz daha henüz yok degilmi sanirim 40 haftaya kadar beklicez biz daha rahimde incelme.falan yok dedi doktorum
4 çeşit mi dogumBen epidural normal dogum istiyorum allahin izniyle insallah simdilik sanci yok yalanci samci bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?