• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Haklısın aslında yiyecek ekmegi varsa nolursa olsun dogacaktır. Hakkimızda hayirlisi olsun
Benimde haftaya pazartesi kontrolum 8+3 üm şu an. Bende biraz korkuyorum bişey olursa falan die bende 2 sene bekledim. Yalnız değilsin canım. Bi sıkıntım yok bende kansızım 10 a düşmüş kanım. Midem bulanıyo bişey yiyemiyorum midem yanıyo. İnşallah saglıklıdırlar Allah a emanet orda annesi

kızlar endişe etmeyin ben ilk hamileliğimde bulantı kusmalardan ötürü ilk 4 ayda 10 kilo vermiştim ki 53 le hamile kalmıştım 43 e düşmüştüm doğuma 65 le gittim yani 4 ay sonrası iştahım bir açıldı 22 kilo aldım bulantılar bitsin çok fena iştah açılacak herşeyi yemek isteyeceksiniz :)
Ay cidden 🤣ya Rabbim inşallah bize o günleri gösterir kuzum 🥰 ya dört ay mi ben üç aydan sonra gecme umuduyla yaşıyorum neyse bir ay daaha bekledim yeter ki geçsin ve bebesimi besleyeyim 😍😍 sağolasın kuzum benim

bir defa mantar olup geçtiyse sıkıntı yok benim sürekli tekralıyordu mesela 1 sene içinde 4 defa oluyordum yani biraz kronikleşmişti progesteron da sanırım ıslaklık oluşturunca tetikledi bendeki durumu senin böyle bir geçmişin yoksa için rahat kullanabilirsin denemeden bilemiyoruz
Doktora sordum ben bunu hiç sorun değil alacağını alıyosun zatne dedi.akıntı gibi gün içinde geri geliyo iç çamaşırımı çok sık değiştiriyorum ben
Cok sag olun kizlar icim rahatladi valla. Rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin amin🤗

Hala kullanıomusun canım progestan
Kullaniyorum canim ya. Gecen hafta kontrole gittim ya. Arada hala kasik agrim oluyor dedim. Her riske ragmen kullan asla zarari yok aksine yarari var ve seni rahatlatir dedi.Ben de kullaniyorum valla. Yoruldum ilaclardan. Troid ilaci,ferro sanol folic asit icin,progestan bi de prilam basladim bulanti icin😑halime bin sukur ama yorgunum a dostlar😂memlekete geldim dun cok sukur daha iyiyim😍

Kullaniyorum canim ya. Gecen hafta kontrole gittim ya. Arada hala kasik agrim oluyor dedim. Her riske ragmen kullan asla zarari yok aksine yarari var ve seni rahatlatir dedi.Ben de kullaniyorum valla. Yoruldum ilaclardan. Troid ilaci,ferro sanol folic asit icin,progestan bi de prilam basladim bulanti icin😑halime bin sukur ama yorgunum a dostlar😂memlekete geldim dun cok sukur daha iyiyim😍
Kasık agrısı benimde oluyo da ibşallah bişey olmuyodur. Arada bi yoklayıp gidio. Prilam işe yararsa bana da haber et. İyi almışsın rapor heralde iyi olur senin için

Kasık agrısı benimde oluyo da ibşallah bişey olmuyodur. Arada bi yoklayıp gidio. Prilam işe yararsa bana da haber et. İyi almışsın rapor heralde iyi olur senin için
Evet canim doktor verdi raporu cunku 1 hafta da 2 kiloya yakin verdim hic yemedim abartisiz. Psikolojik olarak da cok cöktum surekli aglamakliydim. Geldim ama prilama da basladim cok sukur baya iyiyim. Sana yazacaktim zaten mutlaka kullan diye. Doktoruna sorarsin 😚

senin kanamalrın plesenta kaynaklımıydı? benim kızımda ilk 5 ay kanama oldu sonra olmadı ama erken doğum riskim vardı doğuma kadar progestan kullandırdı 5. aya kadar plesenta asağıdaydı sonra yukarı çıktı şimdide asağıda olabilir yukarı çıkar umarım sezaryen sonrası çıkmayabiliyormuş normal doğumda sıkıntı olmuyo çıkıyomuş umarım yine aynı ağrı sızılar peşimizden gelmez biz olumlu düşünmeye çalışalım :) işe gidiyormusun yoksa evdemisin işe gidiyorsan daha sıkıntılı olur ben evdeyim
Yanı doktorlar plasentadan supheleniyorlardi başka görünürde belli bir neden yoktu, ilk gebeligimde benimde 26.haftaya kadar kanama oldu sonra 28.de suyum sızıntı gibi gelmeye başladı bende heps kullandım progestan:) çalışmıyorum evdeyim hatta şuan 2 haftadır annemdeyim, eve gecincede yardımcı gelicek. Bu halde hiç bişey yapamıyorum çünkü.

Yanı doktorlar plasentadan supheleniyorlardi başka görünürde belli bir neden yoktu, ilk gebeligimde benimde 26.haftaya kadar kanama oldu sonra 28.de suyum sızıntı gibi gelmeye başladı bende heps kullandım progestan:) çalışmıyorum evdeyim hatta şuan 2 haftadır annemdeyim, eve gecincede yardımcı gelicek. Bu halde hiç bişey yapamıyorum çünkü.
Kızımda bana annem bakmıştı sağolsun ama şimdi hep hasta gelip bakma durumu yok kendi kendime idare etmeye çalışıyorum ev temizliğine bende yardımcı alıyorum 2 haftada bi yetiyor gerisini ufak ufak ben hallediyorum :) ben progestanı 3 gündür bıraktım fitil olarak alıyordum mantar yaptı ağıxdan içince çok yan etki yapıyor kızım var yatırtmıyor da bakalım nolucak perşembe kontrol günü haftada bir çağırıyor doktor o zman kullanamayacağimi söyleyeceğim

Yaa süper hemen almalıyım yemek yiyebiliomusun peki tiksinme geciomu

Kızımda bana annem bakmıştı sağolsun ama şimdi hep hasta gelip bakma durumu yok kendi kendime idare etmeye çalışıyorum ev temizliğine bende yardımcı alıyorum 2 haftada bi yetiyor gerisini ufak ufak ben hallediyorum :) ben progestanı 3 gündür bıraktım fitil olarak alıyordum mantar yaptı ağıxdan içince çok yan etki yapıyor kızım var yatırtmıyor da bakalım nolucak perşembe kontrol günü haftada bir çağırıyor doktor o zman kullanamayacağimi söyleyeceğim
Geçmiş olsun annenize Allah şifa versin, yatmadan önce ağızdan içersen çok bi etkisi olmuyor öyle deneyebilirsin. Çocukla zor gerçekten Allah kolaylık versin

selam kızlar 7 haftalık hamıleyim. anti rubella ıgG test sonucum 200 cıktı, bu ne anlama gelıyor , bilen var mı? daha once kızmaıkcık geçirdiğimi mi söyluyor yoksa suan kızamıkcık olugumumu , teşekkürler cok stres oldum

selam kızlar 7 haftalık hamıleyim. anti rubella ıgG test sonucum 200 cıktı, bu ne anlama gelıyor , bilen var mı? daha once kızmaıkcık geçirdiğimi mi söyluyor yoksa suan kızamıkcık olugumumu , teşekkürler cok stres oldum
En iyisi Dr una danışman tatlım stres yapma en iyisini drn bilir ilaçları var pozitif çıkanlara diye biliyorum

günaydın kızlar...mutlu haftalar.. 9+2 den selam olsun ..sizler nasılsınızzz :KK200: :KK200: :KK200:
Dişim kırıldı disciden geliyorum iyiyiz çok şükür eşimin yolunu gözlüyorum 10 gün kaldı çok şükür . 8+1 im bende haftaya pazartesi Dr a gidicem İstanbul'a yolculuğa çıkmadan Dr a gidicem inşallah bebisler sağlıklıdır 😍😘🤗

Dişim kırıldı disciden geliyorum iyiyiz çok şükür eşimin yolunu gözlüyorum 10 gün kaldı çok şükür . 8+1 im bende haftaya pazartesi Dr a gidicem İstanbul'a yolculuğa çıkmadan Dr a gidicem inşallah bebisler sağlıklıdır 😍😘🤗
İNŞALLAH CANM BENMM HADİ BAKALMM HAYIRLI GÜZEL HABERLER GELSİNN :dua: :dua:

Herkese günaydın.
Benim gibi olan var mı merak ettim. Hiç kusmadım hamilelik geçiriyorum. Ama yemek yiyemiyorum. Az yemek yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi hissediyorum :işsiz: karnım taş gibi oluyor öyle midem falan da kazınmıyor sadece acıkınca tansiyonum düşüyor. Kilo almadım da vermedim de önümüzdeki hafta cuma 3 ayım bitiyor :( ikili test için doktora gideceğim.

Back
X