• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Herkese günaydın.
Benim gibi olan var mı merak ettim. Hiç kusmadım hamilelik geçiriyorum. Ama yemek yiyemiyorum. Az yemek yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi hissediyorum :işsiz: karnım taş gibi oluyor öyle midem falan da kazınmıyor sadece acıkınca tansiyonum düşüyor. Kilo almadım da vermedim de önümüzdeki hafta cuma 3 ayım bitiyor :KK43: ikili test için doktora gideceğim.
ben biraz öyleym canm benmde hiç kusmam falan oladı ackıyorm ama yiyemiyorm bnde analyamıyorm

Herkese günaydın.
Benim gibi olan var mı merak ettim. Hiç kusmadım hamilelik geçiriyorum. Ama yemek yiyemiyorum. Az yemek yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi hissediyorum :işsiz: karnım taş gibi oluyor öyle midem falan da kazınmıyor sadece acıkınca tansiyonum düşüyor. Kilo almadım da vermedim de önümüzdeki hafta cuma 3 ayım bitiyor :KK43: ikili test için doktora gideceğim.
Ben de böyleyim canım. Hiç kusmadım ama bulantı ve yanma var ara ara. Yemek yemeyi geçtim su bile zorla içiyorum. İştahım yok denecek kadar az 😖

Kuzum benim de midem çok bulanıyor doktorum prilam diye bulantı ilacı verdi. İlaç biraz işe yaradı en azından yediğimi Kusmuyorum. Ama tabi ki ben de yemek yiyemiyorum canım. Meyve yiyebiliyorum mandalina greyfurt portakal muz ve yoğurt bunlarla besleniyorum sadece. Doktoruma söyledim sadece meyve yediğimi sorun olmaz dedi.
Onu ben de kullaniyorumsu an ikinci kutuya basladim hatta 😥

Benimde bulantılarım çok şimdiye kadar bir defa tek çevirdim. Ama bulantılarım bazen gün boyu devam ediyor hiç bir şey yemek görmek istiyorum. Bazen de geceleri çok bulanıyor doktoruma söyledim prilam yazdı. Öyle idare etmeyen çalışıyorum. Bir an önce şu bulantılar tiksinmeler biter umarım
Benim ikinci kutum prilam olmasa daha kotu oluyorum allah bulandan razi olsun

Kızlar sat a gore 8+1 ultrasona gore 6+5 im 3 haftadır çok kötü yoğun mide bulantısı tiksinme koku hassasiyeti istahsizlik vardı çok şükür son 3 gündür iyiyim azaldı arada bi mide yanmam ve acikinca midemin acayip kazinip kötü bi his oluyor o kadar

Bende gercekten cok kotuyum.dun ozellikle belkide en kotu gunumu gecrdim.psikoljm bitti artik.12 13 kez bos mideyle kusmak yemek borum midem mahvoldu.isyan etmiorm ama dayanamiyorm artk 1.5 aydr raporluyum doktor dsnda basmi camdan dahi cikarmiorum ne zaman bitecek bilmiyorum.tukendim

Açıkçası tam olarak neresi olduğu belli değildi plasentadan olduğunu düşünüyordu doktorlar kesede değildi çünkü, kanama gelmiyorsa ya vücut onu emiyor yada pihtilasip bir parça olarakta düşebilir. Benim başıma bi kaç kere geldi malesef. Kanamalı gebelikler zor gerçekten biraz yıpratıcı oluyor süreç, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Amin, insallah😊

Bende gercekten cok kotuyum.dun ozellikle belkide en kotu gunumu gecrdim.psikoljm bitti artik.12 13 kez bos mideyle kusmak yemek borum midem mahvoldu.isyan etmiorm ama dayanamiyorm artk 1.5 aydr raporluyum doktor dsnda basmi camdan dahi cikarmiorum ne zaman bitecek bilmiyorum.tukendim
Allah yardımcın olsun çok daha zor geçiyor demek ki senin gebeliğin. İnşallah en kısa zamanda geçer 🙏

Kızlar tsh ölçümü yaptıran var mı ,benim degerim baya düşük çıktı ,7.haftamdayım .yorumu fikri olan var mı? Aralık dışında yani ,troitin nerdeyse hiç calısmıyor dedi :(

:olamaz:Benim bi 10 gün falan sürdü bulantılarım şuan yok elhamdülillah ama yine de korkuyo insan bi sıkıntı mı var diye ayy bulantı olsa ayrı sıkıntı olmasa ayrı

Kızlar tsh ölçümü yaptıran var mı ,benim degerim baya düşük çıktı ,7.haftamdayım .yorumu fikri olan var mı? Aralık dışında yani ,troitin nerdeyse hiç calısmıyor dedi :KK43:
Benim doktor hepsine baktı canım. Arkadaşımın da yüksek çıkmıştı gebelikte ilaç kullandı sana da ilaç verir belki bi görüş doktorunla

Back
X