- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Allah kolaylık versin hepimize. Yaratılışın en büyük mucizesini taşıyoruz bu zahmetler aslında cok anlamlı. Rabbime cok şükürler olsun bizlere bunu nasip ettiği için. Bu heyecanları bu anları yaşadıgımız için.Evet canım inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde. Katı da olsa rıca et artık kontrolu dort gozle bekliyordum ılac yazdırmak için şükür geldı cattı bu aksam baslıyorum 2tane ile. Üstelik birde bogaz enfeksiyonu gecırdım Dr ma soyledım acile geldıgımi bogazım için antibiyotik yazdığını kullandıgımı inan zararı olsa vermeyiz vermezler dedı enfeksiyon daha tehlikeli dedı. Ona bıle sıkıntı etmedi. Hem agır gecırdım ben inan.
İnşallah bır daha tekrarlamaz kışı rahat atlatırız tum hamılelerbirde sabır versin Rabbım baska birsey istemiyorum bebişlerede saglik inşaallah
![]()
22 mm de benim de boştu haftasına doldu ama doktor yanlış hesaplamış cunku haftasına gittiğimde hatta 5 gun sonra gittim 20 mm di kesem vr kalp atışını duydum. Yani doktor farkı ultrason farkı. Hiç sıkıntı yapma
Kesenin içi bomboş görünen bir şey yok. 8+6 benim bugün. Zaten gebelik belirtim de yok en azından göğüs hassasiyeti filan olmalıydı diye düşünüyorum. Nasip değilmiş Allah oğluma uzun ömür versin. Demekki sağlıksız bir gebelikti. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinKesenin içinde yolk kesesi varmiydi. Benimde kese var yolk kesesi var bebek yoktu cumartesi günü sat a göre 7+5 te gitmiştim bu cumartesi tekrar çağırdı inşallah vardır yoksa![]()
Amin herşey Allahtan. hiç belirtisi olmayanda var hamileliğinde.Kesenin içi bomboş görünen bir şey yok. 8+6 benim bugün. Zaten gebelik belirtim de yok en azından göğüs hassasiyeti filan olmalıydı diye düşünüyorum. Nasip değilmiş Allah oğluma uzun ömür versin. Demekki sağlıksız bir gebelikti. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Senin troidini yavaslatiyormus bu ilaç değer düşük olduğu için herhlade fazla vermisPropycil 50 mg sabah ve aksam olmak uzere gunde ıkı tablet bu ilaçtan yazdı
Benim de en zor geçirdiğim haftalar 6. Ve 11. Haftalar olduKızlar bu akşam çok köyü oldum mide bulantım had safhadaydı hala da bulanıyo milletin bitiyo benim yeni başlıyo herhalde bulantım![]()
Amin. Allah ol der oluverir. Hakkınızda hayırlı olan olsun.Kesenin içi bomboş görünen bir şey yok. 8+6 benim bugün. Zaten gebelik belirtim de yok en azından göğüs hassasiyeti filan olmalıydı diye düşünüyorum. Nasip değilmiş Allah oğluma uzun ömür versin. Demekki sağlıksız bir gebelikti. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Bunu bugün mu öğrendin canım ve devlette mi? 8. Haftadan sonra bebek belirmeye başlarmış kilo ve gaz varsa bebek gorunmeyebilirmis malum çok küçükler dahaBenim kesem20cm ama içi boş. Boş gebelik gibi görünüyor haftaya tekrar gideceğim yüksek ihtimal kürtaj olacak
Bana da aynılarını dedi devlette ertesi gün özele gittim alttan bakıldı kalp atışını bile gördük bin şükür canınızı sıkmayın bol bol dua edin Rabbim sağlıkla versin yavrularimiziKesenin içinde yolk kesesi varmiydi. Benimde kese var yolk kesesi var bebek yoktu cumartesi günü sat a göre 7+5 te gitmiştim bu cumartesi tekrar çağırdı inşallah vardır yoksa![]()
Sana ne ilacı yazdı canım kaç mg günde kaç adet ? Senın tsh kaç ? Benim troit fazla calısıyormus ,degerım 0.09 .ters orantılı imiş calısması ile deger.Senin troidini yavaslatiyormus bu ilaç değer düşük olduğu için herhlade fazla vermis
Tansiyonunu olcturr bence canım inşallah bı problem yokdur . Eğer yüksekse tansiyon ilaciyla duzeltirlerIyi aksamlar kizlar gozumun beyaz yerinde aniden kirmizilik belirdi bunun hamilelikle ilgisi varmidir netten baktim preeklemsi tansiyon falan diyor birsey anlamadim bilgisi olan varmi bebegime bisey olacak diye korktum bilen varsa.yardim edebilir mi![]()
Benim degerim 4.98 cikti ben suan levotiron kullaniyorum 25 mcg, senin mesajını okuyorken ablam yanımdaydı, o da doktor, o söyledi yavaşlatır tiroidi diye. Evet benimkide az çalışıyormuş.Sana ne ilacı yazdı canım kaç mg günde kaç adet ? Senın tsh kaç ? Benim troit fazla calısıyormus ,degerım 0.09 .ters orantılı imiş calısması ile deger.
Ben biraz iyiyim şükür yanmalar gecti tiksinme de gecerse inşallah iyi olacakKızlar nasılsınız bebişler nasıl ben bu ara sürekli mide yanması yaşıyorum sizde durumlar nasıl?
Bende yeni yeni çıktı yanma arada da kusma oluyo ne güzel geçmiş senin ilaç falan kullandım mıBen biraz iyiyim şükür yanmalar gecti tiksinme de gecerse inşallah iyi olacak
Yok canım kullanmadım. Pazartesi kontrol var bakalım vitamin vericekmi doktorBende yeni yeni çıktı yanma arada da kusma oluyo ne güzel geçmiş senin ilaç falan kullandım mı
Ne vitamini canım benimde cuma günü kontrol.Yok canım kullanmadım. Pazartesi kontrol var bakalım vitamin vericekmi doktor