- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
ben bal limon sıcak su kaabiberle atlatıım birde günde 5 mandalinadan 1 bardak suyunu sıkıp içiyodm 4 günde gitti bitti şükürHamileler gribe ne önerirsiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bal limon sıcak su kaabiberle atlatıım birde günde 5 mandalinadan 1 bardak suyunu sıkıp içiyodm 4 günde gitti bitti şükürHamileler gribe ne önerirsiniz ?
ayy geçmş olsn çok canmmmmmPou
Daha önce az olmuştu ama kum döküyordum
Evet devam ediyor ama ilacla idare ediyorum. Yemegimi az da olsa yiyorumMide bulantılarınız ne zaman geçti kızlar hala devam ediyormu benim çok kötü ve ekşime oluyor sürekli
canm bnm kıyamammm ...ilk defamı böyle oldn kanaman oluyomuydu hiç...Allahım yardımcın olsnn
[/QUOTAllah yardımcın olsun allah şifa versin tüm hamilelere
Teşekkürler dualarınıza ihtiyacım var.ayy geçmş olsn çok canmmmmm
Evet canım devletteyim. Benim kronik akciğer rahatsızlığım ve rahim ağzından iki defa ameliyatım olduğu için yüksek riskli gruba giriyorum maalesef. Heyet raporuyla doğuma kadar istirahat edicem.Devlette mi calisiyorsun canim. Doguma kadar rapor nasil oluyor ben de calisiyorum da
Benimde öyle gece 3 4 kez gun icinde toplam 10 oluyor bazen geçiyor bile valla artık yoruldum sıvı kaybedyorum su iceyim diyorum agzimin tadı berbat hiç yokbennn gece bile 3 kere kalkıyorumm
CANM ASLNDA SIVI KAYBI OLARAK ALGILAMA..ASLNDA KAYBETTGMZ SIVI AYNI BELKİ SU İÇİMİN ARTTYSA ONDAN Bİ TIK FAZLADIR.ÇÜNKÜ RAHİM BASKI YAPTGI İÇİN İDRARIMIZI ESKİSİ KADAR UZUN SÜR BİRİKTİREMİYORUZ BU YÜZDEN DE SIK SIK VE AZ İDRAR YAPIYORUZZ :)Benimde öyle gece 3 4 kez gun icinde toplam 10 oluyor bazen geçiyor bile valla artık yoruldum sıvı kaybedyorum su iceyim diyorum agzimin tadı berbat hiç yok
Anlafim canim Allah sifa versin sana ve bebegine. Iyi yapmissin riske atmaya degmezEvet canım devletteyim. Benim kronik akciğer rahatsızlığım ve rahim ağzından iki defa ameliyatım olduğu için yüksek riskli gruba giriyorum maalesef. Heyet raporuyla doğuma kadar istirahat edicem.
Amin canım çok sağol hepimize inşallah..Anlafim canim Allah sifa versin sana ve bebegine. Iyi yapmissin riske atmaya degmez
Herkese merhaba dualarınıza ihtiyacım var.
Önceki gece bacaklarımdan boşalırcasına kanama yaşadım. Hayatımda hiç o kadar kanı birlikte görmemiştim. Eşim il dışındaydı evde tektim. Ailemi aradım. Yol nedeniyle gelmeleri yarım saat sürdü. Hiçbir ağrım yoktu. Ama kanama durmuyordu. Bebeğim gitti dedim. Hastaneye vardım. Doğumhaneye aldılar. O kapıyı görmek o kadar acı ki. İçeri aldılar. Bebeğim duruyordu. Kalbi atıyordu. Hatta kıpır kıpırdı. Doktor bak dedi bebeğin sapasağlam o an o kadar ağladım ki... Hayatımın en kötü günüydü. Sonra kendi doktorum geldi. Rahim ağzımda açıklık varmış. Çok ufak açıklık dikiş gerektirmez dedi. Yataktan kalkmam yasak. Tuvalete bile gitmiyorum. Benim için dua edin. Olur mu ?
Teşekkür ederimZencefil tarçın az bal süte kat iç bana iyi geldi yat dinlen bol bol c vitamini birde şifa olsun
Nasıl batma canım benim iki gündür falan değişik bi karın ağrım var anlamadım.ben çok şükür iyiym yaa hafif batma dışnda bi sorunm yok kilo almaya başladm bile![]()
Bende çok gidiyorum ya hatta gidiyorum pek bişey çıkmıyo karnımda ağrıyo idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba yaBenimde öyle gece 3 4 kez gun icinde toplam 10 oluyor bazen geçiyor bile valla artık yoruldum sıvı kaybedyorum su iceyim diyorum agzimin tadı berbat hiç yok
Doktor konusunda bende cok kararsızım ,kendımı strese soktum baya hatta.iki dr arasında kaldım .biri prof ,çok konusmuyo ama işinde iyi ,profun oldugu hastanede pek sıra bekleme derdı yok ,muayene ucretı bıraz pahalı, digerinin akademisyenliği unvanı yok ,ama birazcık daha uzun konusuyo daha sıcak bi yapıda,calıstıgı hastanede fıyatlar daha uygun ,bu doktorun cok hastası var ,baya sıra beklıyoruz,günde 2-3 dogum yaptırıyor. Çok kararsızımBenimde düzenli bir doktora gitmem lazım ilk gittim beğenmedim şimdi başka bir hastane ve dr aldım umarım mennun kalırım çünkü soru sormaya ve güler yüze ihtiyacımız var sanırım dr da çok önemli ptesi gidicem umarım mennun kalırım gittiğimde ikili test ister sanırım belki cinsiyet de öğrenmiş oluruz sağlıklı olsunda inşallah ama merak da etmiyor değilim![]()
Evet doktor işi biraz zor gerçekten ama içine hangisi sindiyse ona devam et derim benim gideceğim doktara da yorumlar iyi yönde bakalım önemli olan tabi karşılıklı anlaşmak ve gerçekten herşey şuan okadar pahalı ki allah yardım etsin benim eski meslek hasta danışmanı olduğu için az çok anlıyorum çocuk bölümündeydim kadın doğuma da biraz bakmıştım dr yoğunsa korkma bence benim çocuk dr günde 30 hasta bakıyorduk özelde oda iyi olduğu içindi.. kadın doğum dr öyle ilerliyorDoktor konusunda bende cok kararsızım ,kendımı strese soktum baya hatta.iki dr arasında kaldım .biri prof ,çok konusmuyo ama işinde iyi ,profun oldugu hastanede pek sıra bekleme derdı yok ,muayene ucretı bıraz pahalı, digerinin akademisyenliği unvanı yok ,ama birazcık daha uzun konusuyo daha sıcak bi yapıda,calıstıgı hastanede fıyatlar daha uygun ,bu doktorun cok hastası var ,baya sıra beklıyoruz,günde 2-3 dogum yaptırıyor. Çok kararsızım
Benimde kasiklarimda ağrı oluyor ve arada karnım ağrıyor, doktor tahlil istemişti kum dokuyormusumBende çok gidiyorum ya hatta gidiyorum pek bişey çıkmıyo karnımda ağrıyo idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba ya![]()
Bende doktor konusunda karar veremedim tup bebek doktoru drvam etmiyor malesef normal bi kadin dogumcuyami gitmelimiyim yoksa profosere mi bilmiyorum su asamada.gerek var.mi bilmiyorum neye gore secmeliyiz doktoru sizce kizlarDoktor konusunda bende cok kararsızım ,kendımı strese soktum baya hatta.iki dr arasında kaldım .biri prof ,çok konusmuyo ama işinde iyi ,profun oldugu hastanede pek sıra bekleme derdı yok ,muayene ucretı bıraz pahalı, digerinin akademisyenliği unvanı yok ,ama birazcık daha uzun konusuyo daha sıcak bi yapıda,calıstıgı hastanede fıyatlar daha uygun ,bu doktorun cok hastası var ,baya sıra beklıyoruz,günde 2-3 dogum yaptırıyor. Çok kararsızım
Bende doktor konusunda karar veremedim tup bebek doktoru drvam etmiyor malesef normal bi kadin dogumcuyami gitmelimiyim yoksa profosere mi bilmiyorum su asamada.gerek var.mi bilmiyorum neye gore secmeliyiz doktoru sizce