- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
İLK BENM CANM...AŞAĞIDA VALLA DEMEKKİ HİSSETMİŞİMkaçıncı hamileleğin? benim ikinci o yuzden emin olabildim senin ilkse ayırt etmekte zorlanabilirsin zaten gaz daha yukarıda hissediliyo bebiş se daha asağıda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İLK BENM CANM...AŞAĞIDA VALLA DEMEKKİ HİSSETMİŞİMkaçıncı hamileleğin? benim ikinci o yuzden emin olabildim senin ilkse ayırt etmekte zorlanabilirsin zaten gaz daha yukarıda hissediliyo bebiş se daha asağıda :)
ağrı yapıyomu ? 12. hafta bitmeden dokunmuyolar çekeceğiz malesef benim korkum 12 hafta bitince kadın doğumcunun izin vermemesi imzalı kağıt istiyolar izne dair bakalım vericekmi doktorBenimde kanal tedavilu dişimin kenarı kırıldı gittim bişey yapamayız şimdi dedi sonra bugünde üstündeki dolgu düştü ne yapicam bilmiyorum![]()
çok minik pıtlar oluyo demi şuan ben o şekilde hissediyorum çok hafifİLK BENM CANM...AŞAĞIDA VALLA DEMEKKİ HİSSETMİŞİM![]()
Benimde sağ tarafta hissediyorum ara ara minik minik tik tik birşey atıyor sankiBİLEMEDMKİ BEN HİSSEDİYORUM SAĞ TARAFMDA PITIRCIK :)
ben ne tarafta olduğunu bilmiyorum ama tam ortada oluyo minik pıtlamalar :) rahmin büyümesi kaynaklı sağ sol köşelerde bağlarda gerilme oluyo ama benim ikinci diye suan yok ilkinde genişlemiş herhalde :) bu tamamen sizin vucudunuzla alakalı mesela ben kolumdaki kılın yön değişmesini bile hissederim kimi insanda çok ağrısı vardır ama az hissederValla ben oldugu tarafi bile hissetmiyorum sagda oldugunu bildigim halde:) bence rahimin buyumesinden dolayi yasanan kasilmalar falandir ya![]()
aynen canım kiloyla ilgisi yok çocuk zaten içimizde yağ tabakası felan işlemez :)Bende hissediyorum arada ama kilo ile alakası hiç yok 70 kiloyum![]()
Maşallah çok şükür ben de 2 haftadır öyleydim iyiydim dün çok kötüydüm kustum ve migrenden mahvoldum ölüyorum sandım yaniİlk defa dün midem yanmadan bulaşmadan istedgimi yedim canım sarma çekmişti sarma yedim köfte yedim ve dondurma allahım yemekten tat almak müthiş dünden beri eşime diyorum ki aşkım ne olur dondurma yiyelimilk kez sabaha kadar uyudum tuvalete gitmekten helak olmustum
İlk defa dün midem yanmadan bulaşmadan istedgimi yedim canım sarma çekmişti sarma yedim köfte yedim ve dondurma allahım yemekten tat almak müthiş dünden beri eşime diyorum ki aşkım ne olur dondurma yiyelimilk kez sabaha kadar uyudum tuvalete gitmekten helak olmustum
Valla canım insan sagligin kıymetini daha iyi anlıyor ama benim yine geçen 3 günüm böyle geçip sonra yine baslamistiAy insallah beende kurtulurummmm
Aynen canım öyle belli olmuyor çünkü bende geçen 3 gün iyiydim sonra yine hortluyor artık geçen iyi günlere şükür edecezMaşallah çok şükür ben de 2 haftadır öyleydim iyiydim dün çok kötüydüm kustum ve migrenden mahvoldum ölüyorum sandım yani
Ay yok nerde ben bıraktım öğretmenim çocuklar durmuyor yapamazdım branş olduğu için eşim boşver dedi namazı bile zor kılıyorum eğilerken kuscam diyeMerhaba kızlar bu süreçte aktif çalışabiliyor musunuz :) ben iş hayatındayım sabah kusup evden öyle çıkıyorum eve gelip direkt kusuyorum. İş yerine henüz söylemedim.
İş yerinde günü kolay geçirmeyi nasıl sağlıyorsunuz
Bende ciddi geniz akıntısı var konuşmak bile mide bulantısı yapıyor![]()
AYNEN YAA GAZ GİBİ AMA OLMADGNI ANLADM Bİ KAÇ DEFA OLNCABenimde sağ tarafta hissediyorum ara ara minik minik tik tik birşey atıyor sanki
AYNEN AYNENN ÇOK HAFİFFFçok minik pıtlar oluyo demi şuan ben o şekilde hissediyorum çok hafif
Ay harika bize çok yakın :) çok teşekkür ederimmCnm bende orda oturuyorum suadiye de erdogan saglemer var vapiano nun sokaginda cok tatlidir♥
Çok teşekkür ederim kim müsaitse iki öneriden birine randevu alacağım sağolun kızlarBen Elif meseci ye gidiyorum ve cok memnunum .Acibadem kozyataginda .cok ilgili ve sicak kanli.
Ay çok güzel birşey allah isteyen herkese nasip etsin ve sadece evladın degil anne babanın da hayırlısiAYNEN YAA GAZ GİBİ AMA OLMADGNI ANLADM Bİ KAÇ DEFA OLNCA![]()
bende çalışıyorum kamudayım bir sıkıntım yok .ortaok noktamız geniz akıntısı alerjik rinitin var mı.ben ilk hamileliğimde her sabah sırf mideme dolan geniz akıntısından çıkarırdım şimdide çok yoğunlaştı midemi rahatsız ediyor özellikle açkenMerhaba kızlar bu süreçte aktif çalışabiliyor musunuz :) ben iş hayatındayım sabah kusup evden öyle çıkıyorum eve gelip direkt kusuyorum. İş yerine henüz söylemedim.
İş yerinde günü kolay geçirmeyi nasıl sağlıyorsunuz
Bende ciddi geniz akıntısı var konuşmak bile mide bulantısı yapıyor![]()