• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Pahalıymış ya 300 falan ben 150ye aldım su an 140 lira 400ml hemde
evet biraz pahalı ama ben çatlamaktan çok korkuyorum o yüzden yüksek etkili bir şeyler araştırayım dedim:) hiç çok kilo alıp vermedim, hep ideal kilomdaydım hatta zayıftım o yüzden bir anda 12+ kilo birden alınca çatlarım diye korkuyorum açıkçası. weleda aslında bebek ürünleri yapan bir marka, kısmet olursa doğumdan sonra da şampuanını kremini vs kullanmayı düşünüyorum çocuk için. Burada 20 euros hiç bir şey değil ama türkiye de aşırı pahalı kozmetikler :(

evet biraz pahalı ama ben çatlamaktan çok korkuyorum o yüzden yüksek etkili bir şeyler araştırayım dedim:) hiç çok kilo alıp vermedim, hep ideal kilomdaydım hatta zayıftım o yüzden bir anda 12+ kilo birden alınca çatlarım diye korkuyorum açıkçası. weleda aslında bebek ürünleri yapan bir marka, kısmet olursa doğumdan sonra da şampuanını kremini vs kullanmayı düşünüyorum çocuk için. Burada 20 euros hiç bir şey değil ama türkiye de aşırı pahalı kozmetikler :(
Evet eminim iyidir yurtdışından getirtmek lazım tanıdık var aslında belki derim.. Ben çok kilo alıp verdim evlendikten sonra yine aldım oyuzden çatlak bende var bacaklarımda göbek sağlam kalır umarım aman napalim bebekler iyi olsunda çatlayayim diyorum😄

ben kendimi bil
Erken normalde ama bu karın için değil 3 aylık değil 6 aylık gibiyim o yüzden gaz ve kabızlık var bende ben çok şişim yani anlıyacağın kullanıyorum her ihtimale karşı zaten kalça basen kilo alıp vermekten çatlamış durumda bari karnım düzgün kalsın ya 😄
dim bileli zayıfım boyum da uzun değil türkiye ortalaması sayılır 160 :) hamilelikte 65 i geçmedim hamile değilken 50 civarlarındayım suansa 48 öyle çok kilo alıp verme durumlarım olmadı bendede kalçada çatlaklar var yapısal bişey sanırım

ben kendimi bil

dim bileli zayıfım boyum da uzun değil türkiye ortalaması sayılır 160 :) hamilelikte 65 i geçmedim hamile değilken 50 civarlarındayım suansa 48 öyle çok kilo alıp verme durumlarım olmadı bendede kalçada çatlaklar var yapısal bişey sanırım
Ne güzel zayıfsın ya ben 64le kaldım hamile
,yeni yeni yemeğe başladım 3 ayda 1 kilo aldım su an 65im boyum 163..aile de var ama anneminde eti çatlayan türden malesef😞

Bende normalde cok susluyumdur uzerindekiyle yatip kalkar oldum sacimi durup bukup topluyorm o kdr 😪
ben çok değil ama bakımlıyımdır şuanda bende o durumdayım saçlarım yağlıdır 4 gün oldu duş almadım artık almam gerek normalde 2 günü geçirmezdim duş konusunda ev işleri ve cocuk da var çok cabuk yoruluyorum hamilelik dolayısıyla her an dinleniyorum yoksa sancım oluyo düşük tehlikem vardı doktor hep yat demişti ama nerdeee çocukla mümkün değilki olduğu kadar artık :)

Ne güzel zayıfsın ya ben 64le kaldım hamile
,yeni yeni yemeğe başladım 3 ayda 1 kilo aldım su an 65im boyum 163..aile de var ama anneminde eti çatlayan türden malesef😞
napalım bizde çatlarız o zman :) çok da kilolu değilsin türk kadını ortalaması :) benim yapım zayıf oldum olası evlenirken çok aşırı zayıftım kemiklerim sayılıyordu 42 kiloydum şimdi düşünüyorumda o halimle adam beni iyi almış afrikalı gibiymişim :D

Ya inşallah çok merak ediyorum bende valla umarım iyidir evlâdım yavrum çok güzel bir duygu birde hissedince dahada güzel olcak eminim🙏🤲😊
Allah a ne kadar şükretsek az. Rabbim kucagımızda da sevdirmeyi nasip etsin. 💕 Seneye yazarız artık ek gıda falan ayy inşallah buyucekte yemek yiyecek. Boyle seviyorum akşama kadar. Allah herkese nasip etsin ya 🥰🥰🧚‍♀️🧚‍♂️

ben çok değil ama bakımlıyımdır şuanda bende o durumdayım saçlarım yağlıdır 4 gün oldu duş almadım artık almam gerek normalde 2 günü geçirmezdim duş konusunda ev işleri ve cocuk da var çok cabuk yoruluyorum hamilelik dolayısıyla her an dinleniyorum yoksa sancım oluyo düşük tehlikem vardı doktor hep yat demişti ama nerdeee çocukla mümkün değilki olduğu kadar artık :)
sıcak suyla dus almak bebege zararlı diye, suyun sıcaklıgını ya tutturamassam derdiyle resmen olabildigince az dus alıyorum :( kokcam nerdeyse ...

ben türk kahvesiz 8 hafta nasıl geçirdim şoklardayım, aşırı severdım ama canım ıstemedı, canım hep tuzlu ve baharatlı şeyler istiyor neden bilmem..
Kahvesiz güne başlamazdım, şimdi kokusuna tahammülüm yok. Yalnız değilmişim demek ki :)

napalım bizde çatlarız o zman :) çok da kilolu değilsin türk kadını ortalaması :) benim yapım zayıf oldum olası evlenirken çok aşırı zayıftım kemiklerim sayılıyordu 42 kiloydum şimdi düşünüyorumda o halimle adam beni iyi almış afrikalı gibiymişim :D
Aynen zaten hiç bir zaman çok zayıf olmadım ideal kilom55 bana yakışmıyor zaten.. olsun demekki adam da öyle seviyormuş gönüllerimiz sevsinler boşver 😊😄🤭

lierac birkaç çeşit kremi var canım ,tam ismi ne senın dedıgın? ben lierac corps vucut için olanı sipariş ettim. iç bacaklarımda catlaklar basladı bile. erkenden kullanmak gerekıyormus
Attım.ben resmini aynısı sanırım canım

Eklentiler

• IMG-20191120-WA0009.webp
    IMG-20191120-WA0009.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 28
Back
X