2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar 23 haftalik olduk cok şükür. Yolculuk yapmada bi problem olurmu acaba. Normalde 1 aylik iken yapmistim ama simdi 6.aya girdik ya doktoruma soramadim annem dedi ödem olur sadece arada gez yürü dedi

ben geçen hafta 7 saatlik araba yolculuğu yaptım. doktorum 2 saatte bir 10 dk in ve yürü dedi. öyle yaptım.

Bende bu yüzden gittiğim özel hastaneyi bırakıp özel muayenehane ve erkek dr tercih ettim ve aldığım en doğru karar oldu
Eşim sorun yapıyor cnm erkek dru sanki bedava bakıyolar agızlarından laf alamıyosun neyin var ilk lafı 2 liyi yaptırdım diyorum istersen bu hafta sonuna kadar yaptırırsın 21 hafta olmuşum ne 2 li testti yaptırdım diyorum kadına tetanoz iğnesinide çarşamba yaptırıcam diyrm yaptırmışsın diyor sözde uzman dr

Hanımlar ben 90 kg oldum 86 ile hamile kalmıştım 22+1 deyim ama gören kimse hamile oldgumu anlamıyor herkes kilolu duruyon diyolar kilolu hamile kalmanın avantajı mi dezavantaji mi acaba😁

bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsun canım? ben aşırı altta hissediyorum. üst kısımdaki yağlardan mı hissetmiyorum acaba diyorum.

ilk hamileliğime başlarken çok zayıftım. o zaman hareketleri çok erken ve üstte hissediyordum. ilkinden sonra doğum kilolarımın üstüne daha da alıp 2. ye hamile kaldım. şu anda kilo almıyor alsam da doktorlar hep dikkat et diyorlar :/ ayrıntılı ultrasonda doktor ölçüm yapmakta zorlandı hatta. karın kısmındaki yağlar fazla dedi. bebeğin suyu da az biraz. o yüzden ultrasonda ne kadar görebiliyorlar emin olamıyorum. hep endişeleniyorum :(

ben de ilk bebeğimde sanırım ilk 8, 9 ay bebek temizleme pamuklarını ıslatıp kullanmıştım. yine de acil durumlar için unibaby'in içeriği temiz bi modeli vardı. onu da almıştım. yenidoğan yazıyordu ve sarı rekli bi paketi vardı. ama geçen gün markette gördüm. ismi ve markası aynı olsa da içeriğine bir sürü şey eklemişler.
Unibaby içeriği değişti maalesef uygun fiyatlı içeriği temiz sleepy var bir de ilginç sekilde carrefour yenidoğan bide şok market yenidoğan dalin yenidoğan var mustela var water wipes var pahalı tabi bunlar.

Kızlar glikoz yüklemesi yaptıran var mı ? Bu haftalarda başladı gerçi kim kaç haftalık bilmiyorum da ..

bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsun canım? ben aşırı altta hissediyorum. üst kısımdaki yağlardan mı hissetmiyorum acaba diyorum.

ilk hamileliğime başlarken çok zayıftım. o zaman hareketleri çok erken ve üstte hissediyordum. ilkinden sonra doğum kilolarımın üstüne daha da alıp 2. ye hamile kaldım. şu anda kilo almıyor alsam da doktorlar hep dikkat et diyorlar :/ ayrıntılı ultrasonda doktor ölçüm yapmakta zorlandı hatta. karın kısmındaki yağlar fazla dedi. bebeğin suyu da az biraz. o yüzden ultrasonda ne kadar görebiliyorlar emin olamıyorum. hep endişeleniyorum :(
Tam gobegimin altında ve yanlarda yani gobegime tam çıkmış değil ayrıca bana bi ara doktor plesanta önde dedi belki ondanda olabilir devlet hastanesinde kiloyla ilgili hiç bişey demiyolar

Eşim sorun yapıyor cnm erkek dru sanki bedava bakıyolar agızlarından laf alamıyosun neyin var ilk lafı 2 liyi yaptırdım diyorum istersen bu hafta sonuna kadar yaptırırsın 21 hafta olmuşum ne 2 li testti yaptırdım diyorum kadına tetanoz iğnesinide çarşamba yaptırıcam diyrm yaptırmışsın diyor sözde uzman dr
Benşm eşimde arada ki farkı görünce sustu kadınlar hem pimpirikli hem de havalı tabii hepsi böyle değil bana öyle denk geldi
Dr dan net cevap alamamak çok kötü yorum yap bari en azından Allah yardımcımız olsun ☺️

Aaa çok iyi canım🤗 kacıncı haftanda cıkcaksın yani
En son derse girdiğim zaman 29+4 oluyor sonra ki hafta da ara tatil müdürle konuştum 31 haftada gelmemin bir mantığı yok dedim ders bütünlüğü acısından rapor alacagim dedim o da destekledi sağolsun öğretmen ayarlaması ara tatilde daha kolay olur dedi yani erken ayrılacağım 😄

Kızlar glikoz yüklemesi yaptıran var mı ? Bu haftalarda başladı gerçi kim kaç haftalık bilmiyorum da ..
Acaba herkese yapıyorlar mı ben açlık tokluk şekerimi ölçüyordum geçen hafta kadar hep düşük çıkıyordu. Bir kilo da almadım doğru düzgün şekerim olsa alırdım diye düşünüyorum

Back
X